Jahanara welcome!
Potpisujem kaj su cure rekle do sad, ne budim za hranjenje jer kao i Olivina beba bebi jede svaka dva h ak ne i cesce. Bljuckanje je normalno, imali smo ponekad i mlaz i to je normalno ak nije stalno.
Jahanara dobrodosla! :)
Ja moga ne budim nikad za papanje jer svakako nikad toliko dugo ne spava... Nekad i nakon pola sata zeli papati.
Ja nzn sto je mom malcu ovih dana i veceri :'( stvarnooo sam na izmaku snaga i fizicki i psihicki...stalnoo place i nervozan je,stalnoo!
Ne znam dal je skok,11.ti je tjedan
Stvarno vise ne znam sto da radim, jedino da se popnem na donje trepavice.
Neznam curke moje al mozda ova promjena vremena utjece na bebe stvarno neznam...
Mi smo dosli od pedice, narucili smo se za rezanje resice ispod jezike jer je kratka. Bebi je stvarno jako plakao kad ga je cijepila i bilo mi je grozno skoro sam i ja plakala. Nadam se da nece dobiti temperaturu i da ce sve ok proc :)
Jahanara dobrodoslaaaa!!
Oliva bebica ti super napreduje :D
Ja isto Jana ne budim jer je dovoljno sam budan hehe. Nekad jedemo nakon sat, nekad nakon dva, rijetko me iznenadi pa spava 3 sata. Duze je spavao samo na pocetku kad su mu davali dohranu u bolnici :)
...a nekad je na cici 10min, a nekad sat i pol...zivi svoj zivot :)
I isto ko kod cvarak - jedan dan i noc je laganini, drugi malo kaoticno i needy...ali ok, njemu je to sve dovoljno sna i smije se cesto pa se i ja smijem (koji put je to onaj lidjacki smjeh hahahh).
Velim ja, jesenske bebe su bebe u skoku 😜
Čitam kako se svi mučite s nespavanjem..moja preko dana isto ništa ne spava..ima crvene oči i nešto ko podočnjake..to još nisam vidjela kod bebe :p al spavat neće..sve nešto po 20ak minuta tu i tamo..sad sam je maloprije prisilila doslovno da na meni zaspe sat i pol pa sam i ja s njom :p al razmišljam nešto da mora ova promjena vremena utjecat na njih..radim s djecom,doduše školskog uzrasta,ali već mi nije neobično da kad dođe do nagle promjene vremena i kad je kiša,pogotovo južina da postanu skroz nervozni i razdražljivi..pa moguće da utječe i na bebice..eto moja teorija zašto nam se ovo s bebuljama događa
Ja mislim da moja beba ima skokove u Spavanju a ne u cicnju,jedan dan super odspava drugi dan ajme meni ludilo nit spva nit je dobre volje sam place!!
Cure koje dajte kapi bebama jel imaju malo od toga zelenkastu stolicu?!
Sortiraj odgovore
Najstariji