Cvarak, pala si mi na pamet nocas...4 sata mi je bila na rukama dok nije zaspala, cim je spustim u krevetic oci ko u sove.Preko
dana kroz jutro odspava uru vrimena, onda od 13 do 16 i to je to do 21:30, 22. Nocas tek u 00:30 zaspala do 5. Ne znam sto joj je, ni meni nije normalno da bude toliko budna.
Mi sinoc odspavali 3 sata i onda hranjenje pa place. Pa nosim pa ok, podrigne pa cica, cica, i evo do sad uz cicanje i nosenje navukli jos sat vremena sna...
Pridruzujem se zombijima :)
Po danu je ok spavao, nista previse, nekoliko puta po sat vremena...
Kako vam bebice spavaju po 4, 5 sati u komadu?? Meni se to cini ko nemoguca misija 😓
Cvarak ne mora ti bit bas u 6.tjednu, mi smo imali skok u 7.tjednu, kazu da je oko 6.tjedna a to moze bit i nesto prije i nesto kasnije tak da moguce da ti je skok.. Ja svaki put kad mi tak ima epizode nespavanja si mislim kak bi mu najradje dala adaptirano sam da odspava duze. Al ne usudim se :D
Branchi to i mene zanima kak da beba duze odspava. Mi smo sinoc cak dobro odspavali i nismo imali puno problema s uspavljivanjem al probudio se u pola 6, pojeo i evo sad je zaspao opet na meni.
Ajme i kod nas je sinoc bilo veselo :)
Cicao je valjda sat i pol u komadu, svadjai se s cicom a neda se maknut i onda nikak podrignut.. Nakon toga ipak zaspao oko 1 i ok, odvalio do pola 5! Onda opet spavanje do 7:15..
I jucer mi je preko dana par puta spavao, mozda zato sinoc nije htio zaspat?
Ili je nesto bilo u zraku? ;))
Moj N oko 21:30 pojede, i spavanac do 2-2:30. Opet pojede i vrati se na spavanje do 7. Onda oko 9 odvali još jedan spavanac od sat-sat i pol. Pa onda popodne još jedan od 3 sata, i oko 19 h još jedan od cca sat vremena. I opet oko 22 h ide na noćno spavanje. I tako ide već pa skoro 3 tjedna.
Naanaa2, upravo tako je moja spavala do prije tjedan dana, sad izbacila taj popodnevni.
Ja sam se nocas naspavala, iako sam se umela dok je ne uspavam...znaci od 00:30 do 5, ponovo je zaspala u 6 i evo je jos spava, ja se digla u 8, kao da sam 12 sati odvalila. Nije se grcila, zato sam se i uspila odmorit, pomaze joj sab simplex.
Evo sada spava, i spavat će još cca 30-45 min, iza toga ga obavezno budim i animiram do 11.00, pa presvlačenje i papanje
Sljedeći spavanac je popodne iza 12 cca 1 sat, pa ako se sam ne probudi, obavezno ga budim (osim dok smo bili u šetnji, tu bi ga pustila u kolicima da spava ako mu se spava)
isto tako iz 14.00; cca 1 sat
onda iza 17.00 voli spavati do 20, ali to mu ne dam, obavezno ga probudim oko 18.30
sljedeći spavanac je oko 21.30 i to spava do ponoći kada ga budim
iza ponoči spava kako kada, budi se sam između 04.00 i 05.00 (kako kada)
onda odspava do cca 08.00-jako rijetko je produžio do 09.00h
Po aplikaciji Feed Baby, koju koristim još od prvog dana kako se rodio, sada spava prosječno oko 12,7 h u 24 h (aplikacija uzima u obzir zadnjih 7 dana). Dnevno spavanje ( između 08.00 i 20.00 je oko 4 do 5 h).
Sortiraj odgovore
Najstariji