Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    24. Studeni 2015. 14:31

Pozdrav cure!
    Nadam se da me primate na temu  čitala sam vas na trudnicama al slabo sam tipkala... nadam se da ću sada češće. puno ste stranica natipkale, nadam se da ću uhvatiti vremena sve pročitati a ako ne, valjda ću vas sve pohvatati u hodu ;-) 
    našoj curici je danas mjesec dana i bili smo na kontroli danas, dobila je od izlaska iz bolnice 850grama i narasla je 2,5 cm. nije ped ništa komentirao pa se nadam da je to ok. 
    u zadnjih par dana mi nekako više bljucka, kaže pedijatar da sigurno previše pojede pa da zato, i to se zna dogoditi i sat vremena nakon podoja da bljucne pa me to brine. uredno je nakon hranjenja podignem da podrigne. jel vaše bebe bljuckaju? 
    da li ih budite za hranjenje ili kad se probude? ja sam svoju budila prva 3 tjedna svaka 2 sata osim po noći. prestala sam jer mi nije uvijek htjela jesti i shvatila sam da nema smisla. ne znam da li griješim po tom pitanju.
    ma joj imam hrpu pitanja, al evo za prvi post na ovoj temi dosta.
    zapravo sam shvatila da sam poprilično nesigurna u sebe i da li ja to sve radim dobro...

Lela29
    24. Studeni 2015. 14:43

Jahanara pozz!
    Moja je prvi mj dobila 890 grama, dr je rekla da je to super, da imam dovoljno mlijeka. Isto tako bljucka, cak i povrati, ne pridajem tome veliku paznju, pretpostavljam da vrati visak.
    I ja sam dosta nesigurna, ponekad imam osjecaj da sve krivo radim, to je sve normalno 😉

A ja se pitam zasto moja jos nije zaspala, budna je od 8:45 i onda skuzim da smo u 6. tjednu, bice skakuce 😃

Cvarak
    24. Studeni 2015. 14:46

Jahara dobro dosla nam! Ma joj svi smo mi ponekad nesigurni! Ja nebudim svoje dijete vise ima mj i pol ,kesam prva 3 t kad smo dosli doma zbog zutice,sada sam sretna kad zaspe hehhe ...tako da ti vidi ali ja nebudim ni po danu ni po noci i dobro napreduje! Moja beba ne bljucka puno ali je znala isto par puta nakon sto je podrignula i zaspe i nakon sat vr nesto stenje dobnem ju ona bljucne! Vj je to normalno al prati ako bas ceszo bljucka ili povraca u mlazovima to bas nije najbolje! Sam ti pitaj sta te muci zato smo sve tu ;))

Cvarak
    24. Studeni 2015. 14:58

Lela meninse cini da sam mi stalno u skoku ;)) svaki dan dr.jedan dan ajme milina a drugi ajme meni....neznam kad je bdna 5-10min je dobre volje ostalo stalno place vise nezmam sta je?'

plavojka
    24. Studeni 2015. 15:20

Moj maleni isto dosta bljucka, pitala danas pedijatricu, kaze ona da nije za zabrinjavat se dok god napreduje! I da, vazno da nije u mlazovima!

Lela29
    24. Studeni 2015. 15:20

Cvarak moja cak nije grintava, al zadnja 2 dana je koma sa spavanjem, stalno sisa, jutros sam se probudila mokre majice, mlijeko curilo na obe strane, znaci navukla je i vjerojatno jesmo u skoku... Previse tih skokova brate mili 😅

Oliva4
    24. Studeni 2015. 15:29

Jahanara pozdrav :) moja isto zna bljucnut i sat,sat i pol nakon jela..al koliko mi se čini to je sasvim normalno..za jest je ne budim..a doduše ona malo spava pa i sama traži jest nakon nekih 2 sata..iako mislim da bi jela kad god joj dam sisu..bilo to i svakih 15 minuta :D

Danas bili kod pedijatrice..dobila je dvije pikice u noge, ali samo je malo plakala i brzo se smirila..prava curka :) nadam se da neće sad dobit temp. :/ mjerili su je ima 6 kila i 60,5 cm veeeelika je narasla :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.