Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    24. Studeni 2015. 11:45

Plavojka, super napredak :))))
    Ashley ja isto cekam slikice, cini mi se zgodno :)
    Jel vasi malci spavaju u vreci??

Cvarak
    24. Studeni 2015. 11:51

Grrrr j... Prdci da moram tak rec uvijek kad zaspe ju pocnu progonit pa place!!!

Sanjarica
    24. Studeni 2015. 11:51

Ashley mali je premedeni... Nego jedno pitanje, zasto ga budis tj nedas mu da spava koliko zeli? Sta ti ne bude onda nervozan?! Nisam jos cula da se tak male bebice bude...nemoj me molim te krivo shvatit nezelim se mjesat nego me samo zanima... 
    Ja svoju pustim da spava kad god joj se spava ali evo nas dan uvijek otp izgleda isto...zapravo ona si je sama uhvatila neki ritam i tako to traje vec neko vrijeme...
    Budenje oko 10-11 ujutro...presvlacenje, papanje igranje u njihaljci mazimo se i idemo u setnju ako je lijepo vrijeme...tada opet jede oko 1-2 otp i odspava nekih pola sata...opet se druzimo i tada opet jede oko 4 i tada odspava do nekih 7 navecer... Onda ide kupanje i papanje i opet zaspi nekih cc sat vremena...e onda se probudi i nema spavanja do pola noci...tada zna bit i malo nervozna ali nosanje je smiri a ponekad i nije potrebno...oko pola noci je zadnji put nahranim malo se pomazimo i stavim je u krevetic...nekad zaspe odmah a nekad joj treba i pola sata prije nego se uspava...i tada odvali najduzi san od 5-6 sati u komadu...ali tada kad se probudi presvucem je i nahranim ali je jos barem sat vremena budna uglavnom...opet je stavim u krevetic ugasim svjetlo i zaspi znaci do nekih 10-11... To je uglavnon to...jako je dobra beba i stvarno uspijevam sve napravit i naspavat se... Sinoc smo cak i otisli sa prijateljima na veceru a ona je bila kod moje mame na cuvanju sa izdojenih dva obroka. Bez problema je pila na bocicu i sve je bilo super... A bilo mi je bas bed pustit je... Ali eto i tu smo probili led...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    24. Studeni 2015. 11:54

Ashley maleni je bombon... Okee prekrasne sigurno na mamu :)) joj tebi bi najradje dovela doma da malo moju bebicu smiris hehe!!!

Branchi
    24. Studeni 2015. 12:00

Sanjarica tvoja bebula mi se cini kao izmisljena hehe.
    Ma i moj je dobrica ali jednostavno ne spava puno. Njemu je to sve dovoljno jer nije cangrizav nesto, ali mami fali malo sna hehhe

Bumbo0809
    24. Studeni 2015. 12:07

Ashley preeemeden je!!! 😍😍😍

Branchi dobro si rekla haha nama su bebe uviiijek u skoku 😛😛

Ashley
    24. Studeni 2015. 12:11

deklic se sastoji
    1. jastuk za bebe
    2. jastučnica za jastuk
    3. vreća za spavanje, za veće bebe u koji taj jastuk cijeli stane

kris555
    24. Studeni 2015. 12:54

Ashley, super je kaj ti bebač hoće više odspavat, moj je ko sat navijen kad prođe 2h on mora papat :D i da, presladak je! Daj mi reci samo di si kupila taj jastuk za bebe? Ja imam ajnpidekl ali mi ga je nespretno hranit u njemu. 

Mi danas idemo kod pedice popodne na cjepljenje, nadam se da će bebi bit miran ko i u bolnici :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.