Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    23. Studeni 2015. 20:53

Ja mislim da je bebi jedan rukav definitivno premalo.

Fluffy

Cvarak
    23. Studeni 2015. 21:26

Koliko vase bebe od 7 ujutro do 22 h puta spavaju?' 2,3,4... Puta?!

Mincy
    23. Studeni 2015. 21:39

Moja beba se probudila u 11 sati jutros, a znači prije toga u pola 9 i tako svaka 2-2.5 sata. Od 11 do 3 nije spavao, drijemao je po 15-ak minuta, zaspao je u 15 sati, spavao po sat i po, 2, jeo i ponovo zaspao, u dva navrata. Probudio se u 20h,jeo, spremili se za spavanje i sada opet spava. Pa mislim da kada se probudi neće biti spavanja do kojeg doba :(

Bumbo0809
    23. Studeni 2015. 21:35

Mozeee plavojka, bila bih ti bas zahvalna! 
    mmia85423@gmail.com je mail

plavojka
    23. Studeni 2015. 22:31

Bumbo0809

Mozeee plavojka, bila bih ti bas zahvalna! 
    mmia85423@gmail.com je mail

Poslala! Nadam se da nije preveliko, vici ako ne stigne!

Ryanne
    23. Studeni 2015. 21:48

Sto se oblacenja tice, u stanu mi je oko 23 stupnja, ja sam u kratkim rukavima, a mala u bodiju, hlacicama i carapama. 
    Kad spava ima bodi s kratkim rukavima i pidzamu. I nikad nije hladna. Pokrivam je s dekicom, a preko noci joj na nogice stavim i vrh popluna jer mi se "spusta" u kimbacu pa me strah da ne uroni ispod popluna. 

Cvarak,  mi se dizemo iz kreveta oko 8 i otad pa do 22 sata navecer spava 3-4 puta po sat vremena. Nekad sat i pol. Ali gotovo nikad iza 18h.

Ashley
    24. Studeni 2015. 09:44

Ryanne

Kad spava ima bodi s kratkim rukavima i pidzamu. I nikad nije hladna. Pokrivam je s dekicom, a preko noci joj na nogice stavim i vrh popluna jer mi se "spusta" u kimbacu pa me strah da ne uroni ispod popluna. 

Tako sam i ja radila, jer me bilo strah da ne uroni ispod, ali sam smislila super stvarčicu koja služi i za sigurno spavanje i sigurno nosanje po kući, lako je održivo, uvijek čisto i prilagodljivo na temperaturu okoline.
    Prije tri-četiri tjedna sam ustvari "smislila" ampidekl u kojem je potpuno siguran i vrlo jednostavan za održavanje i pranje, beba se vrlo jednostavno stavi unutra ili izvadi van. 
     Uzela sam jastuk  za male bebe, stavila u jastučnicu i stavila taj jastuk u vreću za spavanje (na ciferšlus) za starije bebe. Mali ima dovoljno mjesta se razgibavati unutra (voli mlatiti nogicama), mogu mu rukice biti vani ili unutra, ovisno do kuda zakopčam, ali se ne može podvući ispod. 
    Najbolje od svega što je vrlo jednostavno za pranje i što je vrlo jednostavno za rukovanje, a beba je u njemu sigurna jer se ne može iskoprcati van, podvući unutra i što se tiče nošenja po kući je super, jer kako leži na debljem spužvastom jastuku, ne može se dogoditi da mu vrat padne ili se kičma krivi

Mary36
    23. Studeni 2015. 22:57

Curke našla sam tu knjigu online:
    http://www.scribd.com/doc/117582979/Milivoj-Jovan%C4%8Devi%C4%87-Godine-prve-za%C5%A1to-su-va%C5%BEe#scribd
    Bar mislim da je to ta o kojoj pričate, baš je proučavam i žao mi je da je nisam i ranije pročitala.

Ashley
    24. Studeni 2015. 10:18

Mary36

Curke našla sam tu knjigu online:
    http://www.scribd.com/doc/117582979/Milivoj-Jovan%C4%8Devi%C4%87-Godine-prve-za%C5%A1to-su-va%C5%BEe#scribd
    Bar mislim da je to ta o kojoj pričate, baš je proučavam i žao mi je da je nisam i ranije pročitala.

hvala za link

ako koga zanima, pošto "za slike" ne radi, evo link

http://tinypic.com/

kris555
    23. Studeni 2015. 23:18

Bebama nije hladno ak su im rukice i nogice hladne, kazu da se vidi po glavi ak je glava topla toplo im je. 
    Nama je svaki dan drukciji sto se tice dnevnih spavanja, nekad je to 2 puta, nekad 3-4. Budimo se ujutro oko 6, pol 7 i onda brijem do nekih 10-11 ne zaspi.

Cvarak
    23. Studeni 2015. 23:21

Uspavljujem ju vec 4h i nikako nikako ...dusa mi spava :/

Cvarak
    23. Studeni 2015. 23:55

Zaspe na cici i ja zaspem na 10 min i evo je gledaaa ajmeee meniii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI