Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    04. Listopad 2015. 23:18

Kneginja ne idiii, pa družile smo se 9mj, nemoj da te obeshrabre..živjele sve mame

Nego reci ti meni kako si se odlučila koju hranu uzeti? Mi smo na hipp bio combiotiku (preporuka patronažne) ali kao da mu ne odgovara, plače nakon hranjenja, stenje, izvija se, grči, nisu to pravi grčevi ali baš se muči..Razmišljm mu promijeniti ali u moru svih tih hrana ne znam koju bi.

Danas je i guza pocrvenila pa se pitam čime je najbolje mazati..muž je kupio Sudokrem-nadam se da će pomoći...opet neki kažu nemoj ničim mazati, neki puder itd..već sam luda jer ispada da svaki pedijatar i svaka patronažna ima drugačije mišljenje što se tiče svega - dojenja, prirasta, hranjenja, bočica, duda, osipa..pa dodamo tu još mame, bake, svekrve, prijateljice, glava mi je puna raznih i oprečnih info a ja moram odlučiti..ah slatke muke

kneginja
    05. Listopad 2015. 00:03

e to da se misljenja razilaze kod dr i pedijatara i struke općenito..sam i ja primjetila..i to jaaaaako...
    tako da vise ne uzimam zdravo za gotovo sve savjete...i nekako se sve vise drzim savjeta sestara ,mojih vlastitih koje su iskusne mame..i prosle sve i svasta...i ovo i ono..i dojenje i nedojenje ii bolesti i frke kojekakve.

a i nekako kuzim da samo treba slusat zdrav razum....ZAmisli da je tvoje dupence pocrvenilo i boli..šta bi sebi napravila...nisu bebe bauk :D to su samo mini ljudi :D ... naša mala zlata :D

Ryanne
    05. Listopad 2015. 01:12

Hehe. Izgleda da smo sve dezurne na klokanici kad smo budne s bebachima. Evo moja upravo pristekana na sisu. 

Sto se ad-a tice, kupila sam ga odmah da se nadje za svaki slucaj i dala sam joj ga dva puta u zivotu i to kad mi je ful ispraznila sise, a bila je jos gladna. Uglavnom, prvo sam joj dala Nan no pljuvala ga je van. A kako se ad mora baciti 3 tjedna nakon otvaranja, slijedece sam kupila dm-ovu marku. I moram reci da je taj slistila odmah. Tako da... osim sto je duplo jeftiniji, ocito je i ukusniji. Hehe. 
    A dm-ovim markama vjerujem. Ionako samo placamo ime. 

Za osip na guzi sam isto koristila Sudocrem dok se nije povukao, a zatim klasicnu smrdljivu zutu kremu za guzu koje rade u ljekarnama. 

E i da ja vas pitam... jel se vi nocu pojacano znojite? Ja sam od poroda svaku noc mokra ko da maraton trcim. 

LuKi5
    05. Listopad 2015. 08:27

Izbjegavajte sudocrem ako nije jaki osip. On je dosta jak za osjetljivu guzu. Preporucila bi vam pavlovicevu mast, odlicna je, blaga, na bazi kamilice I pomaze.

14.06.2014. L ♥

Klokanica
    05. Listopad 2015. 09:11

Drage korisnice,
    vidimo da je došlo do teških riječi na ovoj temi pa vas podsjećamo na pravila foruma. Između ostalog, nije dopušteno: psovanje, vrijeđanje, omalovažavanje, napad na druge korisnike te govor mržnje, diskriminacija, defamacija i izražavanje netolerancije.
    Želimo vam ugodno daljnje druženje.
    Lijep pozdrav,
    Vaša Klokanica

renata6
    05. Listopad 2015. 09:18

Mi koji smo već duže ovdje upoznati smo s pravilima ponašanja i ponašamo se u sladu s njima, još jedno hvala klokanici na ovom upozorenju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.