Joj evo opet presvucem guram sisu neceee mesti se cic cic dva puta izbije imam mlijjeka skuzim da prducdka i vj je to muci! Sta da radim pol h se dere, jel postoje neke kapi za tako malo djecu od samo par dana?!
Jutro cure, želim vam svima cestitai na vasim preslatkim kikacima: Vidim da se borite,ali sam sigurna da i uzivate .
Moja bejbi je jucer bila 8cm i teška 84g, i mi rastemo polako .
Uzivajte i ufurajte se u zivot s vasom bebolinom.
Ja to mogu, ja to hoću....
I kad je presvlacis malo joj nogice podigni par puta, da lakse prdne ako ima sto
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Da kad ju presvlacim malo nogice dignem i nakon sisanja ju dignem da podrigne nekad oce nekad nece! Sad evo bome cica vec dize prvo jedno 20tak min pa sam ju digla malo nosila pa stavila
U krevetac pa je pocela stucatq i plazit jezik i probala joj jos dat i oce jos jest evo nekih 20min opet je na sisi polako vuce pa malo stane pa opet!! Cujem kak guta ko mali pelikan;)
NMareN, hvala na cestitkama. I ti uzivaj u prekrasnim danima trudnoce. To mi je bilo jedno od najljepsih razdoblja u zivotu.
NMareN-uživaj draga i čuvaj se! Tako mi je drago zbog tebe!! Čvarak-drž' se draga,teško jest, ali isplatiti će se! Pusa bebici i tebi!
Lollypop-to gutanje je preslatko, kada ga čuješ, meni je tako slatko kad M guta dok papa i onako mu obraščići idu... da se čovjek rastopi...
Sortiraj odgovore
Najstariji