A kako vi ovdje znate da nijedna ta mama nije trazila savjet? Samo zato jer ga nije potrazila ovdje, na Klokanici? Mozda ga je trazila od patronazne, pedijatra, svojih sestara i prijateljica.. ?
Oprostite mi sve na ovome, ali ja prva ovdje stjecem dojam da se mamu koja ne doji smatra ne dobrom mamom. Takodjer, da se takvom smatra mene samu jer ja prva ne dojim. Moj maleni ima 13 dana i do sada ni dana nije dojen niti ce biti. Mlijeko mi je nadoslo u bolnici 4. dan, ali ga ne mogu dojiti. To je sva prica koju znate i sada mi na temelju te price sudite. Ostatak price ne znate, ne znate zasto ga ne mogu dojiti, ne znate sto su mi rekli i savjetovali u bolnici, ali nije ni potrebno da znate jer "nisam se potrudila, ne znam dojiti", a jos k tome nisam potrazila savjet ovdje.
Ajde dosta!!!!!!!!
Do sad mi je bio gušt čitati postove na ovoj temi, a sad me već neki jaaako živciraju. Vratimo se mi bezbrižnom čavrljanju o našim bebama kao što smo to činile u trudnoći :). Ja sam slabo pisala, ali sam stalno čitala i pratila tako da imam osjećaj da vas veliku većinu dobro "poznajem" i znam da ste dobronamjerne. Pa u cca 680 postova prijašnje "naše" teme nije bilo ni jedne jedine grube riječi! Neka tako bude i tu. Ipak smo tu kako bismo jedna drugoj bile podrška :)
Ova prva recenica se odnosila na Renatinu recenicu "niti jedna od ovih mama nije ovdje zatražila savjet a nekolicina nas smo joj mogle pomoći".
ja ne poznam niti jednu mamu ovdje osim s trudnoće, ja se vodim onim što ste napisale, da li vi možete, želite, ne možete, ne želite to su vaše stvari i ponavljam ne ulazim u te teme, znači reagirala sam na ono što je napisano a s obzirom da sam prošla sve zamke, probleme, nelagode, bol.....da ne pišem dalje, što se tiče dojenja mogu iz napisanog vidjeti da li netko ima problema ili nije dovoljno upućen, ja sam ovdje samo za dobar savjet, pomoć, podršku za one koje to žele javiti će se na toj temi, onaj tko ne želi tu priča ima kraj i to je to što imam za reći na ovu temu.
E da, da li koja od vas super mama (jer mi to jesmo :)) čija su djeca na dohrani koristi bočicu protiv kolika i da li stvarno pomaže?
joj ovo je sad malo da operostite postalo sjebano tu...malo mi fali da se ne odlogiram i nikad vise ne udjem na temu.
Gospodjo renata,uz duzno postovanje...kuzim da zelite pomoc...samo nacin vam je strasno silovit i naprasan...Sve mi koje smo na ovoj temi,tu smo radi neobaveznog druzenja,tj nastavka druzenja koje traje vec 9 mjeseci,,,sigurna sam 100% da nijedna mama tu nije blekasta pa da nece potrazit pomoc (nebitno di) kad joj nesto zapne...tako da...bez obzira na vasu zelju da pomognete,dozvolite zenama da same zapitaju pomoc.
JA je osobno necu potrazit jer sam isprobala sve moguce (osim maltretiranja djeteta koje su mi savjetovale neke pametnice) što je u skladu sa zdravim razumom,i krećem dalje...nit cu umrijet ja nit moje dijete...Ona napreduje..obe smo mirne i sretne... to mi je alfa i omega svega!!!!
ovaj mali forumčić tu je mali intimni krug (U kojeg su dobrodošli svi ljudi dobre volje,spremni za druzenje a ne ),..zene se druze..ne zele izgubit kontakt jedne s drugima...Nemojte tu forsirat neke druge teme,nemojte niko nikoga opterecivat s tim sta se mora i ne mora...Budite pozitivne ko i do sada :D
Svaka vrsta panike...nabijanja krivnje zenama...upakiranog osuđivanja...širenja lose vibre i slične kakice :) su strogo zabranjene hahahahha :D
Živile mi nama :D
Sortiraj odgovore
Najstariji