Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    04. Listopad 2015. 20:10

Sve smo tu mame koje su prosle lakse ili teze porode i tu smo da podijelimo iskustva, ne da se napadamo ili da se zbog necijih rijeci lose osjecamo.
    Ajmo nastavit u tom tonu jer nam je bilo bas lijepo, safe place.

Naanaa2
    04. Listopad 2015. 20:34

Mmama2, sama kazes da si opsesivna dojilja. I u redu. Mislis li da si zato savrsena majka? U redu, nek ti bude. Ali zasto mislis da mozes tako ocito majke koje nisu kao ti, opsesivne dojilje omalovazati, nabijati griznju savjesti i izmedju redaka nazivati nesposobnima? Daj oladi malo

Lollypop
    04. Listopad 2015. 21:08

Moj bi savjet bio samo da buduce mame potraze savjet na nekoliko razlicitih mjesta, da se opskrbe literaturom i dobro informiraju prije poroda. Nazalost, svjedok sam lose izobrazbe sestara u bolnici (a 7 dana sam bila tamo, 7 najbitnijih dana za dojenje) po pitanju dojenja, kao i forsanja nadohrane od strane pedijatra. Patronazu necu ni spominjat, tamo ih tek ima svakakvih... To je jedini razlog zasto sam rekla da potrazite pomoc na forumu, jer jos jedan savjet zena koje su prosle kroz sve to nije naodmet. Govorim iz svog iskustva. Da sam slusala sestre u bolnici koje mi nisu dale izdajalicu a stavile mi termofor na cice dobila bi mastitis garant jer mi dijete nije jelo. Ne bih odustala ni tad jer bi znala da mogu i dalje dojiti, a to je i poanta. Samo to savjetujem buducim mamama - sto vise pitajte i sto vise se savjetujte. Ako ne ide - ne ide. Nije prasak kraj svijeta.

S druge strane, danas se olako odustaje od dojenja, problemi se ne rijesavaju vec se prezentiraju kao nerijesivi i mislim da su se zato savjetnice pobunile, jer sve to odasilje losu poruku buducim mamama koje ovo sve citaju i mozda se nadu u slicnim situacijama, i kazu "eto ni one nisu uspjele zbog tog i tog". Savjetnice su prosle sve to i znaju sve zamke i kako ih zaobici, zato reagiraju. Tako da...buduce mame, kad zagusti, na forum! :) a na ton pripazite malo svi. Lako je postat strastven oko necega sto vam je bitno, no pazimo ipak na granice.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Sanjarica
    04. Listopad 2015. 22:34

Jedva sam cekala da se prebacim na ovu temu s teme Jesenskih beba i da nastavimo druzenje u onom lijepom i divnom tonu kao i prethodnih 9 mjeseci...ali ocito su se ovdje nasle neke zene prosipat svoju mudrost u vezi dojenja bez da ih je itko trazio savjet ali...nema veze! Nisam jos rodila, neznam kakva ce bit moja situacija sa dojenjem ali smatram da SVAKA MAMA ZNA NAJBOLJE ZA SVOJE DJETE i da naravno da neces pustit dijete da ti place i da je gladno i da gubi na tezini a forsirat na dojenje ako neide... Neide-neide i tocka!! Lijep pozdrav svima! 
    Jako mi je zao sta forum nije pozitivan kao nas prethodni ali ako se slazete mozemo nastavit druzenje tamo gdje smo se druzile zadnjih 9 mjeseci...mi koje smo i prije bile tamo... Pa, niko nam ne brani... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    04. Listopad 2015. 22:52

Kneginja, ne idi, molim te. 
    Pa ne smijemo dopustiti da nam netko unisti nasa druzenja proteklih 9 mjeseci. Neka pametuju, neka nam postaju po temi. Stavit cemo ih na grupni ignore, nitko se nece obazirati na takve postove i mlatit cemo svoje kao i dosad. 

Jednostavno krenimo di smo stale na Trudnoci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.