Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    06. Listopad 2015. 14:19

Kao sto je kneginja rekla, pod tus i toplu vodu i masiraj da razbijes kvrge jer beba ne dodje do tog masnijeg mlijeka kad su zacepljeni kanalici. Ja sam imala uzasne kvrge, bolilo je ko vrag al sam razbila to i sad je dobro :)

Lollypop
    06. Listopad 2015. 19:07

Sir hahaha a ja se uvik pitala sto je to u govanjcu, kako je to moguce da se stvore neka zrna hahaha

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Igorovabebica
    06. Listopad 2015. 21:49

Ryanne-joj, meni Mihael danas očito ima skok (je li moguće s deset mjeseci)? Naime, probudili smo se kao i svakog dana u 7 sati ujutro, trebao je ići spavati u 11, zaspao tek u 13 sati, sada spava opet, odspavao od 13 sati do 16 (uz buđenje pet puta i traženja cike). Jako je puno na cikama danas. Da nije zub, promjena vremena, skok? Bio je jako razdražljiv cijeli dan i izgrizao mi je zubićima cike. Prije sat vremena je tako lijepo zaspao na moji prsima, nisam ga mogla prestati gledati. Jedva sam ga odnijela u krevetić koliko se divim svom sinu. I meni u početku nije spavao (prva tri mjeseca) cijeli dan! Od 8 ujutro do 20 sati navečer-tulum. I najednom počeo spavati dva puta dnevno. 

Cvarak
    06. Listopad 2015. 22:10

Renata ma kad ju razbudim onda urlice jako i nikako primit sisu! Sad mi se razbudila oko 9 i pol h je urlikala dajem sisu mrsti se uzim odbija pa prevucem mislim smirit ce se ajme meni nikako,cujem da prducka i place jako i nakon pol h dernjave jedva uzela sisu!! Doslo mi plakat i to tak samo navecer! Po noci isto jede svaka 2,3 h 4 neznam tak nekak! Nekad je na cici 10min nekad i dompol h !!!! Vec me plac lovi od njenog plakanja i nemogucnosti je umirit!!

Cvarak
    06. Listopad 2015. 22:11

Nocas sam je isla buditbza jest nakon 2,3 h i ludnica dreka plac od sat vr nikako je umirit!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.