Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    01. Listopad 2015. 20:18

Hvala ti na postu, lijepo je cuti jos neko takvo iskustvo 😄😊😊😊
    Ma znam, sve je to za njegovo dobro, i bolje da su tak temeljiti

Bljubica
    01. Listopad 2015. 21:42

Branchi, čestitam!!  da šta prije uživaš sa svojom bebicom  
    a do tad, ooodmaaaraaaaj - tribat će ti 

Ryanne
    01. Listopad 2015. 22:29

Branchi, cestitam!!! Napokon. Hehe. 

Sigurna sam da ce maleni uskoro biti kraj tebe. Neka dotad malo uziva u tetosenju doktora. 

kris555
    02. Listopad 2015. 12:17

Branchi čestitam! :) 

Ja sam evo napokon ulovila malo vremena da sjednem za laptop i pogledam klokanicu, mali je u tjedan dana dobio 300 grama, kaže patronažna da je to super.. Kak napredujete s dojenjem? Mi koristimo šeširiće jer mi je napravio ragade i teško je ulovio dojku pa je ovako lakše. I da, jel pazite na prehranu ili jedete normalno?

plavojka
    02. Listopad 2015. 16:32

Mamice, Branchi je podijelila iskustvo s muzem na porodu!
    Dajte nam recite i vi jesu li partneri bili s vama, kako je to proslo? Jesu vam olaksali, bili korisni? Kako je njima bilo?

Ryanne
    02. Listopad 2015. 16:45

Kris555, nama dojenje ide super. Samo sto isto imam jednu ragadu, a mala mi nece jesti sa sesiricima. Uopce se ne najede. Ali sad opet isprobavamo. Sto se prehrane tice, izbacila sam vecinu hrane radi grceva (prema preporuci pedijatrice), ali sam shvatila da ona ima grceve bez obzira sto ja pojela tako da sada jedem opet sve. Jedino ne jedem suhomesnate proizvode.

kris555
    02. Listopad 2015. 16:53

plavojka meni je bio muž na porodu i definitivno mi je pomoglo, lakše je puno samo što je bio pokraj mene i držao mi ruku, pogotovo jer nisam dobila ništa protiv bolova. Njemu je vjerojatno malo bio šok, ali iskreno, to mi je definitivno iskustvo koje je lijepo podijelit s drugom polovicom :D 

Ryanne kad ti je mala dobila grčeve? Meni je patronažna rekla da jedem normalno, al da ne jedem baš svježe voće nego radje kompot, ne znam zašto. Meni se malac nekako muči da ulovi ciku jer su mi manje bradavice pa nam je lakše sa šeširićima, ragade su mi sad skoro prošle i htjela bi ga probat dojit bez šeširića.

Ryanne
    02. Listopad 2015. 17:08

Kriss555, grceve je dobila vec sa 2 tjedna. A i meni su preporučili kompot umjesto svježeg voća jer ono kao napuhava i uzrokuje grčeve. Kad su mi nabrojali što sve uzrokuje grčeve, trebala bih jesti samo kruh i vodu. A ne znam kako bih mogla imati kvalitetno mlijeko od toga. Ali dobro, klonim se sirovog voća i povrća i jedem samo kuhano...

Plavojka, moj muž nije bio sa mnom na porodu i žao mi je zbog toga. Ali makar je mrga od čovjeka, nije to za njega. Mislim da bi se doktori više brinuli za njega nego za mene. Hehe.

kris555
    02. Listopad 2015. 17:13

Ryanne ajoj, rano znači, inače kažu da počinju s mjesec dana, al čula sam da znaju i prije počet. Jeste već krenuli u šetnje, moj mali će u ponedjeljak imat dva tjedna, pa ne znam jel bi smjeli već izać van malo na zrak.

Ryanne
    02. Listopad 2015. 17:38

Kris555, mislim da smijete. Ja sam svoju malu sa koja 2 i pol tjedna prvi puta iznjela na zrak. Ali na kojih 5 minuta, za pocetak. Kasnije smo povecavali duzinu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.