Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    11. Studeni 2015. 10:21

Ian mi smo u pocetku isto gubili na tezini jos i doma i sporo dobivali, vratili porodjajnu tek za 3.5 tjedna i onda poceli brze dobivati na tezini, ali smo zato dosta isli u duzinu.
    U bolnici je prvo bio na intenzivnoj pa tako i na bebimilu, onda smo kombinirali to i dojenje i rekli su da ce zbog tih kombinacija sporije dobivati. Sad smo skroz na dojenju.
    Prati pelene, davaj mu cesce papati ako jede manje i nek ga patronazna vagne 1x tjedno.

Branchi
    11. Studeni 2015. 12:24

Ian mi smo isto isli na vakuum. Bebice su od toga isto malo u soku i malo im treba da se pokrenu oko klope i oko svega. 
    On je isto manje jeo pa onda sve vise. Sve ce to doc na svoje

plavojka
    11. Studeni 2015. 16:49

Mamice, sta vi jedete? Jel stizete skuhat? 

Ja pokusavsm jesti sto zdravije ali uuuuuzasniooo me trazi slatko.. I nisam sigurna da kolicinski dovoljno jedem, ali nekad jednostavno ne stignem i onda totalno pregladnim

Branchi
    11. Studeni 2015. 17:20

Ja ne stizem nista! Klopu mi jos uvijek nose mama i svekrva i pomognu sa spremanjem. Danas me ulovila i depra da kak cu ja to sve sama jer i uz pomoc jedem neredovito i isto me full trazi slatko. 
    Mislim da me sora neispavanost i ova juzina. Mame, nadam se da ste vi bolje :)))

Cvarak
    11. Studeni 2015. 18:05

Ma ja sam do sad samo 1 opeglala i skuhalo! Dodje mi mama oprglat i skuhat ili muz! Ja isto jako puno slatkog jedem,to je vj od neispavanosti i iscrpljenosti! Ja bi nes i napravila al nikad neznam kako ce beba pajkit i koliko dugo! Mislim da sve sok ne udju u neki ritama nist od kuhanja!! Dosta sam se zamarala dal je stan pospremljen uredan sad me sve to manje brine! Nemoj te se bedirat i ja sam malo zbedirana ovoh dana al pokusavam bit pozitiva radi bebice svoje,ma sve ce to proci i smijat cemo se kak smo ovo ono...samo pozitivno i snazno!! I uz Bozju pomoc!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.