Ian mi smo u pocetku isto gubili na tezini jos i doma i sporo dobivali, vratili porodjajnu tek za 3.5 tjedna i onda poceli brze dobivati na tezini, ali smo zato dosta isli u duzinu.
U bolnici je prvo bio na intenzivnoj pa tako i na bebimilu, onda smo kombinirali to i dojenje i rekli su da ce zbog tih kombinacija sporije dobivati. Sad smo skroz na dojenju.
Prati pelene, davaj mu cesce papati ako jede manje i nek ga patronazna vagne 1x tjedno.
Ian mi smo isto isli na vakuum. Bebice su od toga isto malo u soku i malo im treba da se pokrenu oko klope i oko svega.
On je isto manje jeo pa onda sve vise. Sve ce to doc na svoje
Mamice, sta vi jedete? Jel stizete skuhat?
Ja pokusavsm jesti sto zdravije ali uuuuuzasniooo me trazi slatko.. I nisam sigurna da kolicinski dovoljno jedem, ali nekad jednostavno ne stignem i onda totalno pregladnim
Ja ne stizem nista! Klopu mi jos uvijek nose mama i svekrva i pomognu sa spremanjem. Danas me ulovila i depra da kak cu ja to sve sama jer i uz pomoc jedem neredovito i isto me full trazi slatko.
Mislim da me sora neispavanost i ova juzina. Mame, nadam se da ste vi bolje :)))
Ma ja sam do sad samo 1 opeglala i skuhalo! Dodje mi mama oprglat i skuhat ili muz! Ja isto jako puno slatkog jedem,to je vj od neispavanosti i iscrpljenosti! Ja bi nes i napravila al nikad neznam kako ce beba pajkit i koliko dugo! Mislim da sve sok ne udju u neki ritama nist od kuhanja!! Dosta sam se zamarala dal je stan pospremljen uredan sad me sve to manje brine! Nemoj te se bedirat i ja sam malo zbedirana ovoh dana al pokusavam bit pozitiva radi bebice svoje,ma sve ce to proci i smijat cemo se kak smo ovo ono...samo pozitivno i snazno!! I uz Bozju pomoc!
Sortiraj odgovore
Najstariji