Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    11. Studeni 2015. 08:54

Naanaa2-bravo, svaka čast, ne daj da te itko uvjeri u to da nisi sposobna mama! Ti si najbolja mama na svijetu, svome malome si pomogla! Kapa do poda!   Evo, mi se baš spremamo za šetnju po Savskoj (ja sam kod Cibone). I mene strah viroza, pogotovo sada vladaju crijevne, sprema se gripa...

Branchi
    11. Studeni 2015. 10:21

Ian mi smo u pocetku isto gubili na tezini jos i doma i sporo dobivali, vratili porodjajnu tek za 3.5 tjedna i onda poceli brze dobivati na tezini, ali smo zato dosta isli u duzinu.
    U bolnici je prvo bio na intenzivnoj pa tako i na bebimilu, onda smo kombinirali to i dojenje i rekli su da ce zbog tih kombinacija sporije dobivati. Sad smo skroz na dojenju.
    Prati pelene, davaj mu cesce papati ako jede manje i nek ga patronazna vagne 1x tjedno.

Ail
    11. Studeni 2015. 10:40

Koliko je tvoja beba jela sa desetak dana? Mene je strah da ne jede dovoljno. Ima li možda veze to što manje jede sa tim sto su ga izvukli na vakuum? Nadam se da će to uskoro postati bolje pa da se možemo opustiti i uživati.

Branchi
    11. Studeni 2015. 12:24

Ian mi smo isto isli na vakuum. Bebice su od toga isto malo u soku i malo im treba da se pokrenu oko klope i oko svega. 
    On je isto manje jeo pa onda sve vise. Sve ce to doc na svoje

plavojka
    11. Studeni 2015. 16:49

Mamice, sta vi jedete? Jel stizete skuhat? 

Ja pokusavsm jesti sto zdravije ali uuuuuzasniooo me trazi slatko.. I nisam sigurna da kolicinski dovoljno jedem, ali nekad jednostavno ne stignem i onda totalno pregladnim

Branchi
    11. Studeni 2015. 17:20

Ja ne stizem nista! Klopu mi jos uvijek nose mama i svekrva i pomognu sa spremanjem. Danas me ulovila i depra da kak cu ja to sve sama jer i uz pomoc jedem neredovito i isto me full trazi slatko. 
    Mislim da me sora neispavanost i ova juzina. Mame, nadam se da ste vi bolje :)))

Fluffy2
    11. Studeni 2015. 21:26

Branchi

Ja ne stizem nista! Klopu mi jos uvijek nose mama i svekrva i pomognu sa spremanjem. Danas me ulovila i depra da kak cu ja to sve sama jer i uz pomoc jedem neredovito i isto me full trazi slatko. 
    Mislim da me sora neispavanost i ova juzina. Mame, nadam se da ste vi bolje :)))

Ja sam vec mislila da sam jedina nesposobna.. uopce ne stizem jest, mali kao da zna pa zaplace cim ja pogledam hranu. Kuhat uopce ne stizem, mama ponekad navrati, snalazimo se nekako. Isto me trazi slatko nenormalno.. trudim se sto zdravije također zbog maloga. Kronicno neispavana... :)

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI