Joj žene vidim da i vas zove slatko,ja sam mislila da nisam normalna..žderala bi bilo što slatko, i baš se trudim izbjegavat pa si unaprijed odredim koliko taj dan smijem slatkog pojest :D jer inače ne bi stala,a skužila sam da bebulji zna smetat ako nekad pretjeram :p
Inače da kažem kako sam danas fino dojila u sred dućana na dječjem odjelu :D..poznanica koja tamo radi me fino posjela na stolicu i izvoli.. eto imam sram od dojenja na klupici,al sam zato prešla na skroz drugi level dojenja u javnosti :D
Super oliva :D znaci ti dojis tamo di je veci protok ljudi :D
Ma di god beba trazi, dobit ce heheh, sta cemo drugo :)
Mene najvise privlaci cokolada s rizom - pa si mislim da je to ionako vise riza s cokoladom i da nije tako strasno 😜
A kak si primjetila da bebacu smeta slatko?? Ja to nis ne kuzim
Jooj ja se gusim u slatkom, svaki dan obavezno nesto slatko pojedem, ne bi mogls izdrzat dan, digne me to da prezivim :D ja mogu dnevno napravit jednz stvar znaci il taj dan peglam il kuham il perem sudje il pospremim ovak, al vise stvari ne stizem, bebi ne voli bit sam ak ne spava tak da tesko nekaj napravit uz njega :) ni ne zamaram se uopce, kad pocne duze spavat budem onda i kuhala i prala i sve :))
Mame jel koristite dezic? Jeste promjenili marku koju koristite sad kad dojite?
Hej mamite... Prijavljujem dojenje vani...hehe... Danas smo bile vani u setnji kraj mora..i ona ogladnila...lijepo fino se spustile na plazu i papale...
Nego i ja takoder jedem jaaakoooo puno slatkog..malo cak i previse... Neka je napisala da skuzi da bebi smeta kad jede vise slatkog, kako to skuzis?
Inace ni ja nr kuham...srecom imam decka kuhara pa on nest skuha kad stigne a ako ne mama mi donese... Budemo vec kuhale..ne sekiram se...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
E da..i dezic koristim uvijek isti...od garniera... Maloj ocito ne smeta...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ja i kuham i cistim. Jedino rijetko peglam (samo hitne stvari). I glupa sam sto to sve radim jer sad svi moji ukucani misle da mi to nije problem. Ali zato zapocnem s kuhanjem u 10 ujutro da zavrsim do 3. Rezuckam komad po komad povrca, koliko mi beba dopusta. Ispada da ne odmorim ni sekunde. Kad je mala budna, bavim se njom i zabavljam je, a kad spava ili gleda u vrtuljak, radim po kuci.
I mislim da cu malo stati na loptu. Boli me...
Do rucka koji skuham, zivim na kavi i slatkome jer nemam vremena jesti. Zgrabim keks i jedem ga dok nosam malu.
Tako da se pridruzujem ovisnicama o seceru. Hehe.
A dezic koristim od Biobaze jos od trudnoce.
Joj blago se vama koje dojite, ja sam sanjala o tome a na kraju smo završili na ad. Osjećam se nekako zakinuto sto se tiče toga, kao da se dovoljno ne mazimo. Što se tiče pospremanja, ja sam svela na minimum a muž preuzeo radi epiziotomije. Sa 20 šavova nije mi bilo lako ni sa malim prvih par dana, sada je već malo lakše. Da vas pitam ako koja ima iskustva sa ad. Prešli smo sa aptamila na bebimil, kad smo bili na aptamilu imali smo po 4, 5 pokakanih pelena najmanje a sad kad smo na bebimilu, nemamo ni jednu. Može li to biti radi promjene ad ili je takva faza bebi?
Joj blago se vama koje dojite, ja sam sanjala o tome a na kraju smo završili na ad. Osjećam se nekako zakinuto sto se tiče toga, kao da se dovoljno ne mazimo. Što se tiče pospremanja, ja sam svela na minimum a muž preuzeo radi epiziotomije. Sa 20 šavova nije mi bilo lako ni sa malim prvih par dana, sada je već malo lakše. Da vas pitam ako koja ima iskustva sa ad. Prešli smo sa aptamila na bebimil, kad smo bili na aptamilu imali smo po 4, 5 pokakanih pelena najmanje a sad kad smo na bebimilu, nemamo ni jednu. Može li to biti radi promjene ad ili je takva faza bebi?
Sortiraj odgovore
Najstariji