Lela pa ti spavas i po noci :) ja imam eventualno jedan set od 2, max 3 sata, ostalo je budjenje svakih sat, sat i pol :D a po danu spava u setnji i najdraze mu je na meni - kad ga spustim budi se za 10min :)
Al mislim da nas je sad zahvatio skok- samo cica i cangrizav je i ne spava bas
Bas sam htjela reci, Lels tebi bebica super spava :D mi se po noci budimo svakih sat i pol-dva a po danu kako kad, odspava mozda sat vremena pa se hoce nosit :)
Mi po noci obicno odspavamo jednu rundu od koja 4 h (od 21:30 do 1:30), a onda jedemo svakih sat i pol- dva. Oko 6 ujutro vec pocinje budjenje i grcenje, ali je nekako uspavam na jos kojih sat vremena.
Po danu spava kako kad. Nekad puno nekad ama bas nista. Evo vec dva dana preko dana odspava mozda sat i pol sve skupa, a i navecer nece zaspati. Dosta jede, ali to uvijek radi. Jel bi i to bio skok?
Ajde hvala Bogu pa nisam jedina koja udara po slatkom :)))
Ja vjerujem da ga toliko jedem jer sam iscrpljena a taj secer da energiju (dosuse kratkotrajnu i nista drugo)..
Jedino ste mi dali mislit jel to bebi mozda smeta.. Morat cu probat jedan dan ne jest da vidim jel ima promjene..
Ja povremeno uspijem nesto skuhat, al na rate! A spremaje, samo na brzinu razmjestim nered, i to je to..
Mi po noci odspavamo jedan duzi prvi san po negdje 3, 3i pol sata, pa onda jos negdje dva po dva, dva i pol!
A preko dana kako kad, najvise u setnji!
E, kako se vi kupate? Mi sinoc obavili prvo kupanje, maleni je poplavio id urlanja (i poslje valjda od iscrpljenosti odspavao 4 sata u komadu).
Ne voli on bas biti gol ni kad pelenu mijenjamo, ali sad bar sve rijedje place kad to radimo
Mi smo isto jucer imali prvo kupanje, tek sad :D i super je proslo, nahranila sam ga i isli smo ga onda kupat bio je ful iznenadjen tak je facu slozio i nije uopce plakao, na mamu je izgleda :)
Ja sam rekla da kad nas bebi odspava 4 h u komadu ja cu se napokon odmorit..
Mi smo uspjeli prezivjet skok bar mi se cini, ne histerizira vise kod hranjenja..
Mi se kupamo od prvog dana odkad smo došli doma iz rodilišta (na kraju krajeva, i u rodilištu ih svakodnevno kupaju).
Puno puta je bila toliko pokakana i izbljuckana da mi se činilo da krpica natopljena vodom stvarno ne bi ništa riješila. haha.
I stvarno uživamo. To nam je postao večernji ritual, a u one dane kad je bila cendrava od grčeva, to joj je bilo jedino vrijeme kad je bila opuštena i sretna. Na kraju krajeva, 9 mjeseci su se kupali.
Moj ima 11 mjeseci i budi se po noći dva puta jesti, znači spava po danu od 10-12, zatim od 17-18 i onda zaspe u 20 sati, spava do 23 sata (podoj), nakon toga spava do 3 sata i opet s ebudi za podoj, koji ne traje duže od tri minute. Slatko? O Bože, ja bih samo na tome živjela! U zadnje vrijeme jedem samo sendviče, slatko možda jednom tjedno, jer mali je u fazi hodanja pa ga moram paziti. U dječji vrtić, hranilicu ne želi uopće, samo bi bio na podu. Zezam ga da mi pere pod koliko puže.
Ja je kupam 2 puta tjedno i uuuživa..sva se onako razigra i lamaće nogicama..jedva je uspijem pričuvat da ne sklizne Cendra samo kad se oblači..tako i kod presvlačenja :D nadam se da će tako htjet i u moru kad odemo na ljeto :)
E a za taj skok..mislite li da je moguće da ga ne primijetim..odnosno da mala prođe kroz njega manje intenzivno od onog što opisujete? Jer zagazila je sad već u sedmi tjedan,a koliko sam čitala skok je s oko 6 tjedana..pa se mislim je li moguće da sam tolika sretnica?
Igorovabebica vidjela sam negdje na netu jednom neku foru s krpama koje se stave bebi na koljena dok puže..pa probaj to nać i pametno iskoristit
Mi isto il smo prosli skok il nam je svakindan skok nemam vise pojma! Moja curica super spava kad se uspava al ak nezaspe na vrijeme muku mucim da ju uspavam....i onda zaspe i plinovi je probude pa popozdim!!! Isto slatko na toneee bi jela!!! Najgore mi kad se probudi place pa joj dam sisu inzaspe a nisam je presvukla e onda cekam dr put da se probudi da ju presvucem!!
Jan obozava kupanje :) ako se i dere prije, cim legne u kadicu, veselje :) isto se nadam da ce tak bit i na moru.
Odkad ga prije malo nahranim, ne buni se ni kod presvlacenja :)
Necu vise pisat o slatkom jer cu morat po coksu hehe.
Ja isto vise ne znam jel skok ili nije jer opcenito dosta cica.
Izdojila sam za danas 150ml - kaj mislite je to dosta za izbivanje van kuce od cca 3sata? S time da cu ga hranit i prije nego krenem na interliber??
Sortiraj odgovore
Najstariji