Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ail
    11. Studeni 2015. 21:02

Oprostite na istom postu par puta internet zeza

Naanaa2
    11. Studeni 2015. 21:31

Ian, mi smo na ad, i prelazili smo sa Bebimila na Novalac AC, i prije 3 dana na Novalac CC. Ali u svakom tom prijelazu malome je kakica bila uredna. 2-4 dnevno.

Kako ste prešli na novu hranu? Naglo, odjednom ili postepeno, boca+ svaki dan? Mi smo sa Bebimila na Novalac postepeno, ali sada sa AC na CC smo naglo jer je mali dobro reagirao, i stvarno mu je bio potreban nagli prijelaz (par str prije imaš moju situaciju).

Ja sam mislila da sam jedina koja ništa ne stiže po kući, ali vidim da je to normalno. Iako, zadnja tri dana su nam mirna (Novalac još radi, jeeeeeej! :) ), maloga stavim u njihaljku jer se sad ne mora stalno nosati pa nešto i uspijem napraviti. Samo njega skupa sa njihaljkom prenesem u prostoriju gdje sam, on me vidi, gleda okolo jer je malo promjenio prostor, ja mu usput pričam i miran je bar neko vrijeme, a i ja ga imam na oku.

Fluffy2
    11. Studeni 2015. 21:34

Ian moj maleni je dosta pao s kilazom u rodilistu i patronazna je rekla da ga moram na silu budit svaka 2 sata i hranit ga dok ne nadoknadi. A to je bilo uzasno tesko, nikako ga probudit, onda sisa 2 min pa zaspe..taj period je bas bio naporan. Za nekih 10 dana vratili kilazu i onda sam ga prestala budit, sad se sam budi svaka 3 sata i jede samo po 5 minuta ali napreduje odlicno. Izdrzi!
    Ja skuzim da pretjeram sa slatkim ako ne kaki. Ako pazim sto jedem ima urednu stolicu svaka 2-3 dana ali se ne grci, znaci sve je ok.

Fluffy

Oliva4
    11. Studeni 2015. 21:36

Da..slab protok ljudi za mene nije dojenje u javnosti :D 

A ovo za slatko..pa kad  sam jedan period više slatkog jela činilo mi se ko da onako puno više prducka tijekom dana,baš jako često..i sad isto,ali nije u tolikoj mjeri..imala je ko neka grčenja onako još na početku s neka 2 tjedna koja su prošla..s obzirom da su kratko trajali nisu valjda bili pravi grčevi, ali nekako sam se bojala da je to možda sve povezano pa sam odlučila smanjit unos šećera,što mi jako teško pada jer od malena živim skoro samo na njemu i mesu :D svaki dan pojedem neš slatko,al ne pol il čak cijelu čokoladu kako sam nekad znala.. :D vi vjerojatno ne jedete toliko tog pa ne smeta bebicama :) i branchi, dobra mi je fora riža s čokoladom,to će mi sad bit nova izlika :D

Branchi
    11. Studeni 2015. 21:55

Uvijek me umiri ovaj forum :D ma ne mislim da moramo mi sad rintat po doma, ali danas me ulovila bas neka depra da kak to sve odhendlat. 
    Ali da, malci vec lagano sve percipiraju i kak ga znam polegnut i pricat s njim, tak ga mogu isto tako premjestat iz sobe u sobu u lezaljci i obavit nes :)
    A bez slatkog ne mogu - jucer sma pojela pola velike rize s cokoladom hehheh. Ali mali uredno kaka, 5-6 stolica dnevno.
    Cula sam da kak malci posisu sve, padne nam secer pa tijelo trazi. Zvuci mi dobro :D

Jan je zaspao sad nakon kupanja i klopice pa idem i ja lovit bjuti sleep ;) laku i mirnu noc vam zelim mamice

mmama2
    11. Studeni 2015. 23:07

ufff zenice drage kak je vama dobro heheh, ja sam imala kaos ali ono pravi pravcati kaos što u glavi što po stanu kada sam sa malim došla iz rodilišta a veliki bio 2,5 godine.. e tek onda sam shvatila koliko mi je bilo lako samo sa jednom bebom.. znači doslovno sam bila na rubu sloma, osjećaji izmiješani.. mogu vam samo reći, da se uopće ne uzrujavate zbog jela, ni spremanja ni ničega, treba uživati sa bebama baš svake sekunde jer prebrzo narastu

url=https://lilypie.com]

Lela29
    12. Studeni 2015. 07:20

Jutro ekipa! Ja cak stignem pospremit kucu i skuhat. Moja mala voli spavat po danu, odvali od 9-10:30, od 13-17, pa od 18-20..., al je zato noćna ptica, buđenje uz stenjanje i grcenje svaka 2 i pol - 3 sata, s tim da joj budne faze u noci traju do dva sata.
    Ja bi radije spavala, a da je kuca u neredu 😅
    O slatkisima necu ni govorit...umirem, al se konntroliram

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.