Ja se isto ne mogu kontrolirat sto se slatkog tice haha.. Al oduvijeeeek mi je tako! Samo se te vrste hrane ne mogu odreci :P
Sto se tice kupanja, kupamo se svako drugu vecer i uzivaaa u tome... (Prva 2-3 puta je plakao pa se sad valjda navikao) ali on se obozava i presvlacit! Stalnoo mi se smije i guguce sa mnom dok je gol :)) ja ga zezam da cemo na lito na nudisticke plaze 😂😂😂
A sto se tice pospremanja i kuhanja-ne znam kakokako,ali uspijem sve...naravno ne sve u jednom danu,al stignem sve..
A spavanje, bas kako je neka tu od vas rekla..danju nekad spava stalnoo(samo cica, presvlaci se i spava),a nekad nikako... A za nocno spavanje sam za sad super zadovolja 😊 jer mu 1.san vecinom traje 5sati (jednom se dogodilo 6,a jednom 7 sati!! -s tim da smo taj dan mukuuuu mucili s placem i grcenjem i svim jer nije spavao od 4popodne do ponoc :-/ zato se jadan iscrpio i spavao 7)
Nakon budjenja je odma "tihi" podoj i dalje se budi svako 2,30-3h kako kad...
Daleko sam ja od spavanja po noci, ona spava, a je je slusam kako stenje i napreze se po cijelu noc, trzam na svaki uzdah, pa joj masiram stomacic...mis mali, kad ce to vise proc 😞
Oliva4, mi smo prosli kroz skok upravo, 3 tjedna i bio je mila majka nasuprot onom sa 9 dana, samo je vise trazila jest, vise bila budna, bez nervoze, divljanja, cak nije ni ritam puno poremetila.
...a kupanje... Mrzi ga, vristi nenormalno, gubi dah. Meni patronazna rekla jednom tjedno kupanje, a vidim neke od vas svaki dan imaju kupanac, ja je 2 puta tjedno bucnem.
Kad se onda izdajate i koliko?! Ja cu uskoro morat kod dr pa ce malena bit s tatom,al cu morat par dana prije isto probat da vidim kak ce prihvacat flasicu?!
I jel jedete zelenu salatu,paradajz?!E da
I jaja jel
Jedete?! Poriluk?!
Ja sam se izdajala par puta, nakon prvog jutarnjeg podoja. U noci mi se tako napune sise, ona ne pojede ni pola jedne. Srecom, ona hoce jest i na bocu, pa mi je nije problem ostavit na cuvanje. Nego mene kolicina muci, ne znam koliko jede. Jutros isla obavit neke stvari, izdojila 70 ml, ona to srknila za sekund, dosla sam doma u pravi trenutak, inace bi bilo derneka.
Evo da se i ja javim! Čitala sam do sad postove.
Mi smo na ad od kad je napunio 2 tjedna starosti, počeo je padat na težini. Uspjela bi izdojit 40 ml cijeli dan iz obje. Grčeve je imao rijetko, više nema. Nakon mjesec dana je dobio 1 kg i 5 cm. Jede svaka 3 sata u prosjeku. Između ili spava ili je budan, al ne plače nego gleda okolo iz kolica.
Super je beba :-)
Ja ga dojim na recimo lijevu i onda izdojim desnu - jucer sam jedanput 50ml, drugi put 35ml i to sam stavila u jednu bocicu, znaci ima u toj 85ml.
Danas sam isto nakon dojenja izdajala drugu i izdojila odjednom 70ml.
Tak da ostavljam dragom 85ml i 70ml tako da nema brige i da ima za dve intervencije :)
Mislim da me nece bit 2, max 3 sata....a bumo vidli :) od ostalog je dobio upute da ga nosi i pjeva mu, to ga veseli :)
Imali smo jucer i pokazivanje kako se grije to mlijeko u bocici :)
Sortiraj odgovore
Najstariji