Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    12. Studeni 2015. 12:04

Ja se isto ne mogu kontrolirat sto se slatkog tice haha.. Al oduvijeeeek mi je tako! Samo se te vrste hrane ne mogu odreci :P
    Sto se tice kupanja, kupamo se svako drugu vecer i uzivaaa u tome... (Prva 2-3 puta je plakao pa se sad valjda navikao) ali on se obozava i presvlacit! Stalnoo mi se smije i guguce sa mnom dok je gol :)) ja ga zezam da cemo na lito na nudisticke plaze 😂😂😂
    A sto se tice pospremanja i kuhanja-ne znam kakokako,ali uspijem sve...naravno ne sve u jednom danu,al stignem sve.. 
    A spavanje, bas kako je neka tu od vas rekla..danju nekad spava stalnoo(samo cica, presvlaci se i spava),a nekad nikako... A za nocno spavanje sam za sad super zadovolja 😊 jer mu 1.san vecinom traje 5sati (jednom se dogodilo 6,a jednom 7 sati!! -s tim da smo taj dan mukuuuu mucili s placem i grcenjem i svim jer nije spavao od 4popodne do ponoc :-/ zato se jadan iscrpio i spavao 7)
    Nakon budjenja je odma "tihi" podoj i dalje se budi svako 2,30-3h kako kad...

Lela29
    12. Studeni 2015. 12:30

Daleko sam ja od spavanja po noci, ona spava, a je je slusam kako stenje i napreze se po cijelu noc, trzam na svaki uzdah, pa joj masiram stomacic...mis mali, kad ce to vise proc 😞

Oliva4, mi smo prosli kroz skok upravo, 3 tjedna i bio je mila majka nasuprot onom sa 9 dana, samo je vise trazila jest, vise bila budna, bez nervoze, divljanja, cak nije ni ritam puno poremetila.

Lela29
    12. Studeni 2015. 12:33

...a kupanje... Mrzi ga, vristi nenormalno, gubi dah. Meni patronazna rekla jednom tjedno kupanje, a vidim neke od vas svaki dan imaju kupanac, ja je 2 puta tjedno bucnem.

Cvarak
    12. Studeni 2015. 13:11

Kad se onda izdajate i koliko?! Ja cu uskoro morat kod dr pa ce malena bit s tatom,al cu morat par dana prije isto probat da vidim kak ce prihvacat flasicu?!

Cvarak
    12. Studeni 2015. 13:18

I jel jedete zelenu salatu,paradajz?!E da
    I jaja jel
    Jedete?! Poriluk?!

Lela29
    12. Studeni 2015. 13:47

Ja sam se izdajala par puta, nakon prvog jutarnjeg podoja. U noci mi se tako napune sise, ona ne pojede ni pola jedne. Srecom, ona hoce jest i na bocu, pa mi je nije problem ostavit na cuvanje. Nego mene kolicina muci, ne znam koliko jede. Jutros isla obavit neke stvari, izdojila 70 ml, ona to srknila za sekund, dosla sam doma u pravi trenutak, inace bi bilo derneka.

dudecka
    12. Studeni 2015. 14:28

Evo da se i ja javim! Čitala sam do sad postove.
    Mi smo na ad od kad je napunio 2 tjedna starosti, počeo je padat na težini. Uspjela bi izdojit 40 ml cijeli dan iz obje. Grčeve je imao rijetko, više nema. Nakon mjesec dana je dobio 1 kg i 5 cm. Jede svaka 3 sata u prosjeku. Između ili spava ili je budan, al ne plače nego gleda okolo iz kolica.
    Super je beba :-)

Branchi
    12. Studeni 2015. 14:36

Ja ga dojim na recimo lijevu i onda izdojim desnu - jucer sam jedanput 50ml, drugi put 35ml i to sam stavila u jednu bocicu, znaci ima u toj 85ml.
    Danas sam isto nakon dojenja izdajala drugu i izdojila odjednom 70ml. 

Tak da ostavljam dragom 85ml i 70ml tako da nema brige i da ima za dve intervencije :)
    Mislim da me nece bit 2, max 3 sata....a bumo vidli :) od ostalog je dobio upute da ga nosi i pjeva mu, to ga veseli :)
    Imali smo jucer i pokazivanje kako se grije to mlijeko u bocici :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.