Kad već pričamo o bebicama kojih ima posvuda, ima li koja od vas onaj vrtić/kavez za bebe? :-)
Kad već pričamo o bebicama kojih ima posvuda, ima li koja od vas onaj vrtić/kavez za bebe? :-)
Ja nemam ali sam razmisljala o njemu a i pitam se bili bilo sto od njega jer se bojim da bi ona mogla iskociti iz njega tj prevaliti ga
Imam ja, samo sto mi taj naziv kavez nekako ruzno zvuci... Super stvar, ne bojim se uopste da ce se udariti, a vidim je u svakom trenutku..
Ja isto još nisam nabavila, ali razmišljam o tome jer mi se čini da kad krene ozbiljno puzati da se neću moći mrdnut nešto napravit po kući ili skuhati. Gledala sam malo po netu. Ispod 400 kn nisam vidjela.
Jutro cure 🙋♀️ Ni ja nemam ali mislim da ce mi trebati jer dok pocnu puzati neces moci maknuti od njega jos mi imamo mačka u kuci ima da ga tjera svuda a bojim se da ga ovaj ne ogrebe kad mu dosadi 🤦♀️ Mada poznavajući svoje dijete to ce mu biti zanimljivo cijelih 20 minuta i onda ćao! Je li neka od vas pocela stavljat bebu u stolicu za hranjenje? Ja jesam jer nece vise u veepee i bojim se da je pretežak za to i stavila ga u stolicu i bas mu se dopada i takođe sam uvela sportsko sjedali u kolica i za sad je ok ono sunce mu smeta pa se pobuni a nece da legne skroz onda ne vidi nista 😎😎😎
Emax jutro 🙋♀️ Ja u sportska nisam jel ona voli spavati u kolicima jako pa nema mi smisla, a i jos uvijek ima mjesta u kosari jer ne jako velika, imamo nuna demi grow kolica i ona bas imaju super kosaru. U sportska planiram tek kad se sama posjedne i kad joj se ne bude spavalo toliko u kolicima 🤪 jos mi je mala za to.. ali u hranilicu jos nisam jer se jos sama isto nije posjela ali ili ju drzim u krilu ili u ljlulji bude, sve zamaze 😅 ali imam frendicu koja je bebu stavila sa tri mjs u sportska npr jer nije htjela ni spavat ni lezat i odizala se stalno tako da ma to je sve ok 🙈🤗

Ja nemam, al dobro bi mi dosao, da ga stavim na terasu 🤔

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji