Noemi, javim svakako.. Ja nju ne mogu u kolica jer mi stoje dole na katu a ne da mi se nosati gore dole kada idemo u setnju
Aurora pa ja nezz sto je uzas taman tamo di ne treba ona ide, otvara ladice pa ju jede i onda otvara zatvara, strah me da si zubice ne slomi, onda dode do vrata pa njih otvara zatvara i na kraju zatvori opet me strah da si prstic ne uhvati, kabal koji god nade u usta pa nebi da ju stavim pod stakleno zvono 😂😂😂
Da ima zvecke koje kao da si stavio u bocu rizu pa lupka al to joj vise nije fora to je bilo 😂😂
Sretan uskrs cure i sve najbolje vama i vasim obiteljima 😘
Hvala također i ostalim curkama 😘😘
Kad već pričamo o bebicama kojih ima posvuda, ima li koja od vas onaj vrtić/kavez za bebe? :-)
Kad već pričamo o bebicama kojih ima posvuda, ima li koja od vas onaj vrtić/kavez za bebe? :-)
Ja nemam ali sam razmisljala o njemu a i pitam se bili bilo sto od njega jer se bojim da bi ona mogla iskociti iz njega tj prevaliti ga
Imam ja, samo sto mi taj naziv kavez nekako ruzno zvuci... Super stvar, ne bojim se uopste da ce se udariti, a vidim je u svakom trenutku..
Ja isto još nisam nabavila, ali razmišljam o tome jer mi se čini da kad krene ozbiljno puzati da se neću moći mrdnut nešto napravit po kući ili skuhati. Gledala sam malo po netu. Ispod 400 kn nisam vidjela.
Sortiraj odgovore
Najstariji