Sad vidim da si rekla da se u hranilici ljulja…u mojoj se ne moze ljuljati lijevo desno pa onda ne znam….mislila sam da kazes da se ljulja dok sjedi na podu
Na podu ne moze da sjedi niti na krevetu jer odmah pada, pokusala sam staviti link al mi vele da sam prekrsila pravila 🙄 u hranilici odmah ide u stranu i ne moze sjediti
A onda nemoj jos…neka malo očvrkne pa onda.
Sacekat cu svakako
Dokad planirate davati d3 vitamin? I jel iko koristi waya D3 s probiotikom? Sta mislite kad prestati? Kontam da prek ljeta ne treba
Dokad planirate davati d3 vitamin? I jel iko koristi waya D3 s probiotikom? Sta mislite kad prestati? Kontam da prek ljeta ne treba
D3 se daje cijelu prvu god. I onda kad ima 2 god samo preko zime. Mozda cak i s 3god cu davat preko zime 🤷 al sad dajem svaki dan svakako. Probiotok ne dajem, jer u adu ima vec (pije combiotik pa zato)
Nama je pedijatrica rekla do godine dana. Neki kazu da ne treba kad se ide na sunce ali ja cu ovo poslusati pedijatricu. Jos da i to kemijam koliko je i je li bio dovoljno na suncu…dam mu i gotovo. Mi koristimo oleovit, a posbno probiotik biogaia. Sad prelazimo na panda probiotik zbog tog dermatitisa. Navodno treba svako toliko mijenjati kulture bakterija, a i ovaj je kao super..za 315kn (za 30 dana) ima da bude savrsen🤪.
Panda je odlican probiotik. Necak ga je pio skoro godinu dana..
Tenks cure :) ja nisam cula za taj panda uopce
Ja sam planirala biogaiu d3 pa sam saznala za wayu a on ima obje bakterijerijske kulture a biogaia samo jednu 🙉 budem sad pogledala na netu o toj pandi
Ja uopce nisam ni pitala do kad se daje. Ja bi davala isto prek ljeta al kaze muz ne trebas ionak ce svaki dan bit na suncu a za dobit d3 prek ljeta nije tesko 🙋♀️
Aurora a kak da mjenjam probitoik nisam skontala sta hoces reci ako,waya ima obje kulture na sta da mjenjam onda?😳
Ali biogaia i waya imaju 😟
Ma mislim da tu pandu zdravo dijete i koje dobro napreduje ne treba ni piti. Mislim dauopce ni ne treba joj vise probiotik ali cu davat do prve god pa cu samo na d3 onda preci. A kaj ti dajes tu pandu radi dermatitisa? Ili? Citala sam o njemu, tako da meni je to za bebu koja ima nekakav problem alergija dermatitis itd 😌 ako nisam u krivu
Opet neko zatisje 😁 di ste cure nemam sta citat 😊
Mi bili jucer na cijepljenju, bas se naplakala, svi u maskama plus jos boc boc... Al dok smo izasli smirila se 😁 Imamo 7600/69,skoro smo duplo od porodjajne
Kad ste vi mijenjali velicinu sisaca na bocici? Preko dana mi se ne buni, jedino bocicu od 150 pocucla za 7 min a prije joj je trebalo 12...navecer pred spavanje se buni i gura bocu kao da joj slabo ide..
Poceli smo prosli tjedan s kasicama, probala sam prvo gnjecit vilicom, al jos ne zna jest tako da joj miksam, zadovoljna sam kako jede
Ja ak nisam u trudnoci bila nespretna sad to nadoknadjujem... Zalila sam salicu svjeze skuhane kave po nozi imam opeklinu velicine bebine glave 🙄., dan prije toga sam si odrezala komadic prsta, neki dan nabila mali prst na krevet... Imala upalu ramena prije dva tjedna... Sve je to od korone 😅
Aurora ajme tak mi je zao za rotu :(
Znaci ima razlog neki za tu pandu to mislim, jel je skupa pa sumnjam da sam ovak bi se davala :/ zao mi i za dermatitis valjda ce brzo proci!
A eo ja cu davat joj d3 s probitoikom do god dana samo zato da joj taj vitamin bolje sjedne uz probiotik.
Moja nikad nije na nista reagirala, uskoro bude i kajganu papala. 😋😋
I ja dajem biogaiu sa vitaminom d, to ću davati do godine dana . A onda ću uzeti pandu jer svi hvale .
U AD-u nemam probiotika pa zato dajem biogaiu.
A i od oleovita je imala grčeve pa nisam opće davala
Opet neko zatisje 😁 di ste cure nemam sta citat 😊
Mi bili jucer na cijepljenju, bas se naplakala, svi u maskama plus jos boc boc… Al dok smo izasli smirila se 😁 Imamo 7600/69,skoro smo duplo od porodjajne
Kad ste vi mijenjali velicinu sisaca na bocici? Preko dana mi se ne buni, jedino bocicu od 150 pocucla za 7 min a prije joj je trebalo 12…navecer pred spavanje se buni i gura bocu kao da joj slabo ide..
Poceli smo prosli tjedan s kasicama, probala sam prvo gnjecit vilicom, al jos ne zna jest tako da joj miksam, zadovoljna sam kako jede
Ja ak nisam u trudnoci bila nespretna sad to nadoknadjujem… Zalila sam salicu svjeze skuhane kave po nozi imam opeklinu velicine bebine glave 🙄., dan prije toga sam si odrezala komadic prsta, neki dan nabila mali prst na krevet… Imala upalu ramena prije dva tjedna… Sve je to od korone 😅
Ovisi koje bocice imas. Ja sam mijenjala s 2, 4 i 6mj. Sad mi pije na x sisac. To je najveci protok. Za 3min popije. Navecer mu dodam rizine pahuljice u bocu, pa popije za nekih 5 min. Ak nema rizinih, onda jos brze popije.
Kak je zoe? Jel prosla noc dobro? 😊
Ajmeee hahahahahahahahahah pa tebe treba zagipsat cijelu 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji