Slabo pisem ali vas pratim. Malecka je sad 4,5 mj, idu donje jedinice pa je kmecava i nervozna, cesto se budi, pred jutro obicno ima fazu pricanja i igranja nekih sat vremena.
Zna li koja mama iz Zg, kakvo je stanje sa hzzo u jukicevoj? Zgrada je navodno neupotrbljiva, na tel se nitko ne javlja a za koji tjedan moram ici produljiti tj potpisati za drugih 6 mj porodiljnog
Takodjer pitanje za cijepljenje, trebala je 23.3. primiti cijepivo ali je odgodjeno zbog situacije. Citam da hzjz preporuca da se ne odgadja cjepljenje dojencadi, frendica mi kaze da bolje sad ne, nisam pametna. Htjela bi zastiti dijete od bolescura, da li zvati pedijatra ili ne?
Kod nas je isto odgođeno vakcinisanje, ustvari i ne daju prici domu zdravlja 😂, kao da je ratno stanje... pozvonis na vrata, oni ti otvore i bez prevelike nuzde ne ulazis tamo...🙄
Dal vama kose i dalje otpadaju?
Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
Moram poceti praviti vece porcije jer ovo je malo ždero
Opada, ali nesto manje nego kad je tek pocela opadati.. koliko se sjecam od treceg do osmog opada.. 🤷♀️, meni je pocela sa njenih punih tri
Ayla uvedi večeru onda pa ćeš vidjeti . Možda će ti onda manje mlijeka piti .
Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
E meni je prestala opadat tam negdje kad je on bio 5.5mj.
Oo super 😊 samo pravi, pa nek jede koliko zeli 😁
Jejo, naš beban je cijepljen prošli tjedan. Pisala sam nedavno o tome. Nigdje nikoga nije bilo. Čekaonica zaključana tako da je najbolje nazvati koji dan prije, potvrditi dolazak jer je moguće da su svi domovi zdravlja sada extra oprezni i da ne može samo tako netko ušetati. Sestra je rekla da je došla preporuka da se cijepljenje ipak obavlja.
zvala ped, dogovorili cijepljenje za iduci petak u 12h. rekla je da nema problema, dezinficira se sve za svakim djetetom. prosli pit nije reagirala na cjepivo, nadam se da nece i sad.
Takodjer moram pitati, jako joj je koza suha, pogotovo na licu, s cime je prati i mazati. Za sad je perem u vodi, ili malo bademova ulja, tek ponekad kosu i lice mustelom. Prvo sam ke mazala a dermom, sad sam pocela mustelom, na tijelo djeluje bolje, ali lice nikako popraviti.
Nazire nam se prva donje jedinica, probila je i vidi se vrh vani 😊
Uzasno otpada poludit cu, upravo sad idem usisavat drugi put danas. Nadam se da ce prestat otpadat kad pocmu pravi trudnicki hormoni 😳
Meni je bila stala ogromno otpadati al i dalje otpada ima je svuda, sve mislim da nije zbog toga sto je non stop u repu
Ayla uvedi večeru onda pa ćeš vidjeti . Možda će ti onda manje mlijeka piti .
Mislim uskoro dok se organiziram sto dati 😁
E meni je prestala opadat tam negdje kad je on bio 5.5mj.
Oo super 😊 samo pravi, pa nek jede koliko zeli 😁
Pa i meni je stalo i opet pocelo 🤯🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji