Ayla uvedi večeru onda pa ćeš vidjeti . Možda će ti onda manje mlijeka piti .

Dal vama kose i dalje otpadaju?
Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
Moram poceti praviti vece porcije jer ovo je malo ždero
E meni je prestala opadat tam negdje kad je on bio 5.5mj.
Oo super 😊 samo pravi, pa nek jede koliko zeli 😁

Jejo, naš beban je cijepljen prošli tjedan. Pisala sam nedavno o tome. Nigdje nikoga nije bilo. Čekaonica zaključana tako da je najbolje nazvati koji dan prije, potvrditi dolazak jer je moguće da su svi domovi zdravlja sada extra oprezni i da ne može samo tako netko ušetati. Sestra je rekla da je došla preporuka da se cijepljenje ipak obavlja.
zvala ped, dogovorili cijepljenje za iduci petak u 12h. rekla je da nema problema, dezinficira se sve za svakim djetetom. prosli pit nije reagirala na cjepivo, nadam se da nece i sad.
Takodjer moram pitati, jako joj je koza suha, pogotovo na licu, s cime je prati i mazati. Za sad je perem u vodi, ili malo bademova ulja, tek ponekad kosu i lice mustelom. Prvo sam ke mazala a dermom, sad sam pocela mustelom, na tijelo djeluje bolje, ali lice nikako popraviti.
Nazire nam se prva donje jedinica, probila je i vidi se vrh vani 😊
Uzasno otpada poludit cu, upravo sad idem usisavat drugi put danas. Nadam se da ce prestat otpadat kad pocmu pravi trudnicki hormoni 😳
Meni je bila stala ogromno otpadati al i dalje otpada ima je svuda, sve mislim da nije zbog toga sto je non stop u repu
Ayla uvedi večeru onda pa ćeš vidjeti . Možda će ti onda manje mlijeka piti .
Mislim uskoro dok se organiziram sto dati 😁
Dal vama kose i dalje otpadaju?
Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
Moram poceti praviti vece porcije jer ovo je malo ždero
E meni je prestala opadat tam negdje kad je on bio 5.5mj.
Oo super 😊 samo pravi, pa nek jede koliko zeli 😁
Pa i meni je stalo i opet pocelo 🤯🤯
zvala ped, dogovorili cijepljenje za iduci petak u 12h. rekla je da nema problema, dezinficira se sve za svakim djetetom. prosli pit nije reagirala na cjepivo, nadam se da nece i sad.
Takodjer moram pitati, jako joj je koza suha, pogotovo na licu, s cime je prati i mazati. Za sad je perem u vodi, ili malo bademova ulja, tek ponekad kosu i lice mustelom. Prvo sam ke mazala a dermom, sad sam pocela mustelom, na tijelo djeluje bolje, ali lice nikako popraviti.
Nazire nam se prva donje jedinica, probila je i vidi se vrh vani 😊
Ja mazem s nivea baby sos kremom iza uha i lice
većinom ti preporučaju žitarice i povrće
A kako cu ujutro i navečer zitarice?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji