Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emax
    13. Travanj 2020. 08:54

Jutro cure 🙋‍♀️ Ni ja nemam ali mislim da ce mi trebati jer dok pocnu puzati neces moci maknuti od njega jos mi imamo mačka u kuci ima da ga tjera svuda a bojim se da ga ovaj ne ogrebe kad mu dosadi 🤦‍♀️ Mada poznavajući svoje dijete to ce mu biti zanimljivo cijelih 20 minuta i onda ćao! Je li neka od vas pocela stavljat bebu u stolicu za hranjenje? Ja jesam jer nece vise u veepee i bojim se da je pretežak za to i stavila ga u stolicu i bas mu se dopada i takođe sam uvela sportsko sjedali u kolica i za sad je ok ono sunce mu smeta pa se pobuni a nece da legne skroz onda ne vidi nista 😎😎😎

Mila12
    13. Travanj 2020. 09:16

Emax jutro 🙋‍♀️ Ja u sportska nisam jel ona voli spavati u kolicima jako pa nema mi smisla, a i jos uvijek ima mjesta u kosari jer ne jako velika, imamo nuna demi grow kolica i ona bas imaju super kosaru. U sportska planiram tek kad se sama posjedne i kad joj se ne bude spavalo toliko u kolicima 🤪 jos mi je mala za to.. ali u hranilicu jos nisam jer se jos sama isto nije posjela ali ili ju drzim u krilu ili u ljlulji bude, sve zamaze 😅 ali imam frendicu koja je bebu stavila sa tri mjs u sportska npr jer nije htjela ni spavat ni lezat i odizala se stalno tako da ma to je sve ok 🙈🤗

Mila12
    13. Travanj 2020. 09:17

Jer su jako velika* 🙈

• Noemi1
    13. Travanj 2020. 09:47

LollyBB

Kad već pričamo o bebicama kojih ima posvuda, ima li koja od vas onaj vrtić/kavez za bebe? :-)

Ja nemam, al dobro bi mi dosao, da ga stavim na terasu 🤔

• Noemi1
    13. Travanj 2020. 09:49

ayla

LollyBB

Kad već pričamo o bebicama kojih ima posvuda, ima li koja od vas onaj vrtić/kavez za bebe? :-)

Ja nemam ali sam razmisljala o njemu a i pitam se bili bilo sto od njega jer se bojim da bi ona mogla iskociti iz njega tj prevaliti ga

Ne moze, stabilno je to. Necak mi se igrao u tom, mrezica ti je onak rastezljiva fino, da se ne moze udarit. A jako je nizak taj vrtic pa je stabilan. 

• Noemi1
    13. Travanj 2020. 09:51

Emax

Jutro cure 🙋‍♀️ Ni ja nemam ali mislim da ce mi trebati jer dok pocnu puzati neces moci maknuti od njega jos mi imamo mačka u kuci ima da ga tjera svuda a bojim se da ga ovaj ne ogrebe kad mu dosadi 🤦‍♀️ Mada poznavajući svoje dijete to ce mu biti zanimljivo cijelih 20 minuta i onda ćao! Je li neka od vas pocela stavljat bebu u stolicu za hranjenje? Ja jesam jer nece vise u veepee i bojim se da je pretežak za to i stavila ga u stolicu i bas mu se dopada i takođe sam uvela sportsko sjedali u kolica i za sad je ok ono sunce mu smeta pa se pobuni a nece da legne skroz onda ne vidi nista 😎😎😎

Ja stavljam od pocetka dohrane u hranilicu. Na najnizi nagib. Krenuo je s 4mj znaci.. I super mu je 😅 a sa sportskim smo poceli nedavno, al isto u najnizem polotaju, skoro lezeci 

Emax
    13. Travanj 2020. 09:54

Ja sam pocela dobivat rane od kengura na ramenima i vise nisam mogla morala sam sportska uvesti i od kako sam pocela poceo se sam posjedati prije toga nije nikako samo htio da bude u rukama a blagi nagib nikako nije zanimljiv samo diže glavu i drzi u zraku onako 

13. Travanj 2020. 13:53

Noemi1

ayla

LollyBB

Ja nemam ali sam razmisljala o njemu a i pitam se bili bilo sto od njega jer se bojim da bi ona mogla iskociti iz njega tj prevaliti ga

Ne moze, stabilno je to. Necak mi se igrao u tom, mrezica ti je onak rastezljiva fino, da se ne moze udarit. A jako je nizak taj vrtic pa je stabilan.

Nezz 😂😂

13. Travanj 2020. 13:54

Kad se moze uvoditi kapula/luk kako ko zove i kakvi dal bijeli ili crveni. I kako se on pripema? 

• Noemi1
    13. Travanj 2020. 14:25

ayla

Kad se moze uvoditi kapula/luk kako ko zove i kakvi dal bijeli ili crveni. I kako se on pripema?

Po onoj app, luk ide od 9mj. Mozes ga prodinstat na malo ulja, pa onda skuhat s ostalim povrcem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.