Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2020. 12:07

Mila12

Ja se nisam farbala od 10/2018 pa si ti misli. 🤣 izraslo mi je tolko moje a dole zutila stare boje koja je bila crvena 😆
    Mmm super fino, moja isto je jako zavola povrca
    A nama je dosao tata i donjeo jagode i kupila sam joj onu kao dudu di se voce stavi pa cuclaju grickaju to pa cu vj jagodicu joj stavit unutra, posto je vec probala u kasicama jagode

Mila12

Ja se nisam farbala od 10/2018 pa si ti misli. 🤣 izraslo mi je tolko moje a dole zutila stare boje koja je bila crvena 😆
    Mmm super fino, moja isto je jako zavola povrca
    A nama je dosao tata i donjeo jagode i kupila sam joj onu kao dudu di se voce stavi pa cuclaju grickaju to pa cu vj jagodicu joj stavit unutra, posto je vec probala u kasicama jagode

Koliko je tvoja bebica stara? Negdje sam cula da jagode tek sa godinu smiju a to ocito nije pravilo jer sam nedavno vidjela kasicu pise 4+ i bobicasto voce jagoda malina i borovnica unutra ako se ne varam.. Ja imam domace jagode pa me zanima jel smije probati... 

• Bobica91
    28. Svibanj 2020. 14:11

Ubacujem se iz prikrajka vas citam samo da manich odgovorim sve domace sezonsko moze. Citala swm da bebe reagiraju na pesticide kojima jw voce tretirano a ne samu vocku i kad se gleda da je jabuka cak veci alergen od jagode. Slobodno sve domace ne tretirano beba moze papati. 

Mila12
    28. Svibanj 2020. 14:39

Moja ce sada 8mjs a probala je sve bobicasto i jagode prije mjs dana vec, a posto ja dojim i isto jedem to sve nikad ni je reagirala. Mislim da mu mozes dati ti kasicu da proba, moja je odma cijeli smazala. Ja sam uvela i tresnje i grozde i ananas i mango i sve moguce sto sam nasla od hipo kasica izuzetak frutek mislim da sam tresnju i grozde uzela. Al npr za kasica ima jako mali postotak jagode i sveta i mislim da je i jabuka u njoj nesjecam se stv, znam da ima malo svega ostalog ali opet barem da proba pa sa vidis. 😀

28. Svibanj 2020. 16:10

Bobica91

Ubacujem se iz prikrajka vas citam samo da manich odgovorim sve domace sezonsko moze. Citala swm da bebe reagiraju na pesticide kojima jw voce tretirano a ne samu vocku i kad se gleda da je jabuka cak veci alergen od jagode. Slobodno sve domace ne tretirano beba moze papati.

Ajme super onda.. Papat ce svega jer imamo svega i kuci i u vikendici.. Dat cu mu jagode da proba onda.. 

• Bobica91
    28. Svibanj 2020. 18:54

Nema na cemu, i mi uskoro krecemo sa dohranom pa sam bas proucavala ima i grupa na faceu domace kasice za bebe i mnogo korisnih savjeta bas za takve  nedoumice. Ali je bas bitno da je domace jer ne preporucuju uopce ako je kupljeno u marketima a cak je bilo slucajeva gdje su bebe reagirale jer im je prodano pod domace a na kraju opet prskano, tako da tvoj bebac ima srece da je iz vaseg vrta pa svakako znas sto dajes. 

28. Svibanj 2020. 19:33

Bobica91

Nema na cemu, i mi uskoro krecemo sa dohranom pa sam bas proucavala ima i grupa na faceu domace kasice za bebe i mnogo korisnih savjeta bas za takve nedoumice. Ali je bas bitno da je domace jer ne preporucuju uopce ako je kupljeno u marketima a cak je bilo slucajeva gdje su bebe reagirale jer im je prodano pod domace a na kraju opet prskano, tako da tvoj bebac ima srece da je iz vaseg vrta pa svakako znas sto dajes.

Pa da imamo svega u vrtu pa nam je to super.. Ako nesto nemamo imamo prijateljicu koja nabavlja domace za svog malca pa donese i nama.. 

Emax
    31. Svibanj 2020. 08:17

Zdravi cure 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Kako napredujete sa spavanjem? Je li ima nekih promjena kod nekoga? Spavate li vise manje ili isto jos uvijek 😂

31. Svibanj 2020. 22:53

Emax

Zdravi cure 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Kako napredujete sa spavanjem? Je li ima nekih promjena kod nekoga? Spavate li vise manje ili isto jos uvijek 😂

Moj malac je spavao  dosta kroz dan jede igra se sat vremena i onda pola sata spava.. Sada poslje dorucka nema spavanje vec igranje do rucka znaci 3-4h se igra pa ruca i onda nakon rucka otp za pol sata ode spavati pola sata rijetko me pocasti sa sat vremena spavanja. I onda jos jednom posljepodne odspava pola sata i do navece nista.. Inace ide spavati oko 20h,21h ali nekad se desi da ostane budan do 22h...budjenje oko 5,6h pojede i nastavi spavati do 8,9h.. I tako nam je vec mjesec i pol ako ne i vise.. 

• Jeja4
    03. Lipanj 2020. 14:52

Hej cure, ja ko padobranac upadam, ne stignem bas pratiti, uz njih dvije uvijek posla. Starija je prekjucer krenula ponovno u vrtic pa je lakse.
    Danas smo.bili na cijepljenju, nije ni pisnula kad je dobila pikicu, inace je stvarno dobra i vesela beba, to svi kazu.
    Malo stagnira na kilazi, u mjesec i pol dobila je 400 g, sad ima 7160 i 68 dugacka. Sutra moramo izvaditi jos krv u sklopu sistematskog, danas je bila enormna guzva, da se vidi da nije eventualno slabokrvna pa ima manji prirast tezine. Ja mislim da mora samo vise papati. Ono neko vrijeme nije bas htjela kase ali sad opet papa, vocne voli, povrtne nikako ali ce rado pojesti juhe ili nesto takvoga. Kad probas kupovne, povrtne kase, stvarno su gadne.
    Kad ste pocele bebama davati vodu (dojene bebe)? Naravno da sam danas zaboravila pitati. Ima sad 6,5 mj.

Valkris
    03. Lipanj 2020. 15:02

Curke, radite li bebama same dohranu/kasice ili posegnete i za kupovnima? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.