Ako je vjerovati onoj FB grupi i njihovoj tablici, luk ide već od 6.mj.iako ga ja još nisam davala.
To sam i ja vidla da ide sa 6 mj al nezz kako se sprema, lina sam procitati 😣 samo gledam recepte
Ayla, pretpostavljam da ga treba dobro skuhati da izgubi ljutinu i postane slatkast.. a koji, ne znam…vj moze mladi jer je sad sezonski.
Ja sam pocela stavljati neki dan u hranilicu ali on se sam posjeda tako da tek kad je to malo istrenirao sam ga stavila u nju. Inace mi je u krilu bio dok sam ga hranila. A kad mu oblacim onu ko "kabanicu" za jest…da vi vidite koja je to sreca, ushicenje🤣. Bas se raduje dorucku❤
Pa i meni se cini da treba duze kuhati inace je jako ljuta.. Ja jos nisam pocela u hranilicu neki dan sam ju stavila samo za probu a ona se ljulja u njoj inace je ona drvena
Cure da se pohvalim ne da se samo jadam 😎 i moj sin je jucer pojeo par kašičica kasice doduše vocne ali ipak napredak i poceo je da pije vodu iz flaše sto mi je bas drago jer kad izadjemo setat vazno mi je da pije vode dosta ipak je sad toplije a mi smo skoro svaki dan u setnji!! Danas cemo nastavit pa cu polako uvesti i povrće samo da krene jos mada mrkvi ni da cuje nece 😂😂
Sad vidim da si rekla da se u hranilici ljulja…u mojoj se ne moze ljuljati lijevo desno pa onda ne znam….mislila sam da kazes da se ljulja dok sjedi na podu
Na podu ne moze da sjedi niti na krevetu jer odmah pada, pokusala sam staviti link al mi vele da sam prekrsila pravila 🙄 u hranilici odmah ide u stranu i ne moze sjediti
Cure da se pohvalim ne da se samo jadam 😎 i moj sin je jucer pojeo par kašičica kasice doduše vocne ali ipak napredak i poceo je da pije vodu iz flaše sto mi je bas drago jer kad izadjemo setat vazno mi je da pije vode dosta ipak je sad toplije a mi smo skoro svaki dan u setnji!! Danas cemo nastavit pa cu polako uvesti i povrće samo da krene jos mada mrkvi ni da cuje nece 😂😂
Super za papalicu, hoce polako ce sve prihvatiti
Cure, htjela sam vas pitati.. dali se porodiljna drugih 6mjs povecava samo vama koje ste bile zaposlene ili svima?
Supeeer 😁
Cure, htjela sam vas pitati.. dali se porodiljna drugih 6mjs povecava samo vama koje ste bile zaposlene ili svima?
Nezaposlenima ostaje ista naknada
Sortiraj odgovore
Najstariji