Sad vidim da si rekla da se u hranilici ljulja…u mojoj se ne moze ljuljati lijevo desno pa onda ne znam….mislila sam da kazes da se ljulja dok sjedi na podu
Na podu ne moze da sjedi niti na krevetu jer odmah pada, pokusala sam staviti link al mi vele da sam prekrsila pravila 🙄 u hranilici odmah ide u stranu i ne moze sjediti
Cure da se pohvalim ne da se samo jadam 😎 i moj sin je jucer pojeo par kašičica kasice doduše vocne ali ipak napredak i poceo je da pije vodu iz flaše sto mi je bas drago jer kad izadjemo setat vazno mi je da pije vode dosta ipak je sad toplije a mi smo skoro svaki dan u setnji!! Danas cemo nastavit pa cu polako uvesti i povrće samo da krene jos mada mrkvi ni da cuje nece 😂😂
Super za papalicu, hoce polako ce sve prihvatiti
Cure, htjela sam vas pitati.. dali se porodiljna drugih 6mjs povecava samo vama koje ste bile zaposlene ili svima?

Cure da se pohvalim ne da se samo jadam 😎 i moj sin je jucer pojeo par kašičica kasice doduše vocne ali ipak napredak i poceo je da pije vodu iz flaše sto mi je bas drago jer kad izadjemo setat vazno mi je da pije vode dosta ipak je sad toplije a mi smo skoro svaki dan u setnji!! Danas cemo nastavit pa cu polako uvesti i povrće samo da krene jos mada mrkvi ni da cuje nece 😂😂
Supeeer 😁

Cure, htjela sam vas pitati.. dali se porodiljna drugih 6mjs povecava samo vama koje ste bile zaposlene ili svima?
Nezaposlenima ostaje ista naknada

Sad vidim da si rekla da se u hranilici ljulja…u mojoj se ne moze ljuljati lijevo desno pa onda ne znam….mislila sam da kazes da se ljulja dok sjedi na podu
Na podu ne moze da sjedi niti na krevetu jer odmah pada, pokusala sam staviti link al mi vele da sam prekrsila pravila 🙄 u hranilici odmah ide u stranu i ne moze sjediti
A onda nemoj jos…neka malo očvrkne pa onda.
Sacekat cu svakako
Dokad planirate davati d3 vitamin? I jel iko koristi waya D3 s probiotikom? Sta mislite kad prestati? Kontam da prek ljeta ne treba

Dokad planirate davati d3 vitamin? I jel iko koristi waya D3 s probiotikom? Sta mislite kad prestati? Kontam da prek ljeta ne treba
D3 se daje cijelu prvu god. I onda kad ima 2 god samo preko zime. Mozda cak i s 3god cu davat preko zime 🤷 al sad dajem svaki dan svakako. Probiotok ne dajem, jer u adu ima vec (pije combiotik pa zato)

Nama je pedijatrica rekla do godine dana. Neki kazu da ne treba kad se ide na sunce ali ja cu ovo poslusati pedijatricu. Jos da i to kemijam koliko je i je li bio dovoljno na suncu…dam mu i gotovo. Mi koristimo oleovit, a posbno probiotik biogaia. Sad prelazimo na panda probiotik zbog tog dermatitisa. Navodno treba svako toliko mijenjati kulture bakterija, a i ovaj je kao super..za 315kn (za 30 dana) ima da bude savrsen🤪.
Panda je odlican probiotik. Necak ga je pio skoro godinu dana..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji