Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Travanj 2020. 23:23

Jeja4

zvala ped, dogovorili cijepljenje za iduci petak u 12h. rekla je da nema problema, dezinficira se sve za svakim djetetom. prosli pit nije reagirala na cjepivo, nadam se da nece i sad.
    Takodjer moram pitati, jako joj je koza suha, pogotovo na licu, s cime je prati i mazati. Za sad je perem u vodi, ili malo bademova ulja, tek ponekad kosu i lice mustelom. Prvo sam ke mazala a dermom, sad sam pocela mustelom, na tijelo djeluje bolje, ali lice nikako popraviti.
    Nazire nam se prva donje jedinica, probila je i vidi se vrh vani 😊

Ja mazem s nivea baby sos kremom iza uha i lice 

08. Travanj 2020. 23:23

Marina111

većinom ti preporučaju žitarice i povrće

A kako cu ujutro i navečer zitarice? 

• Marina111
    08. Travanj 2020. 23:45

Ayla da . Žitarice ujutro i navečer tako preporučaju 

08. Travanj 2020. 23:50

Marina111

Ayla da . Žitarice ujutro i navečer tako preporučaju

Ma da nisam znala 🤔 ako da onda supp😊

• Noemi1
    09. Travanj 2020. 00:02

ayla

Noemi1

ayla

Dal vama kose i dalje otpadaju?
    Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
    Moram poceti praviti vece porcije jer ovo je malo ždero

E meni je prestala opadat tam negdje kad je on bio 5.5mj.
    Oo super 😊 samo pravi, pa nek jede koliko zeli 😁

Pa i meni je stalo i opet pocelo 🤯🤯

Ma to je sezonsko linjanje. 😅 

Mila12
    09. Travanj 2020. 08:41

Cure kad ste dali vecu velicinu dude? Odmah s 6mjs ili? I dali netko jos koristi bibs dude mozda :) 

09. Travanj 2020. 09:39

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Dal vama kose i dalje otpadaju?
    Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
    Moram poceti praviti vece porcije jer ovo je malo ždero

E meni je prestala opadat tam negdje kad je on bio 5.5mj.
    Oo super 😊 samo pravi, pa nek jede koliko zeli 😁

Pa i meni je stalo i opet pocelo 🤯🤯

Ma to je sezonsko linjanje. 😅

Moze biti 😂😂😂 

09. Travanj 2020. 09:41

Mila12

Cure kad ste dali vecu velicinu dude? Odmah s 6mjs ili? I dali netko jos koristi bibs dude mozda :)

Prije nego li je napunila 5mj dala sam ju ono od 6mj sto ide.. Nezz nisam ju nasla kod nas pa dajem klasicnu

Mila12
    09. Travanj 2020. 10:41

Aha pitam, ja sam joj sad dala tu vecu velicinu pa valjda treba da se privikne :)

09. Travanj 2020. 10:44

Mila12

Aha pitam, ja sam joj sad dala tu vecu velicinu pa valjda treba da se privikne :)

Moja prvo nije bila zaigrana za nju, mislim nije ni sada nesto da ju ona ono mora imati, al mi je lakse za njeno kmecanje i za uspavljivanje  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.