zvala ped, dogovorili cijepljenje za iduci petak u 12h. rekla je da nema problema, dezinficira se sve za svakim djetetom. prosli pit nije reagirala na cjepivo, nadam se da nece i sad.
Takodjer moram pitati, jako joj je koza suha, pogotovo na licu, s cime je prati i mazati. Za sad je perem u vodi, ili malo bademova ulja, tek ponekad kosu i lice mustelom. Prvo sam ke mazala a dermom, sad sam pocela mustelom, na tijelo djeluje bolje, ali lice nikako popraviti.
Nazire nam se prva donje jedinica, probila je i vidi se vrh vani 😊
Ja mazem s nivea baby sos kremom iza uha i lice
većinom ti preporučaju žitarice i povrće
A kako cu ujutro i navečer zitarice?
Ayla da . Žitarice ujutro i navečer tako preporučaju
Ma da nisam znala 🤔 ako da onda supp😊
Dal vama kose i dalje otpadaju?
Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
Moram poceti praviti vece porcije jer ovo je malo ždero
E meni je prestala opadat tam negdje kad je on bio 5.5mj.
Oo super 😊 samo pravi, pa nek jede koliko zeli 😁
Pa i meni je stalo i opet pocelo 🤯🤯
Ma to je sezonsko linjanje. 😅
Cure kad ste dali vecu velicinu dude? Odmah s 6mjs ili? I dali netko jos koristi bibs dude mozda :)
Dal vama kose i dalje otpadaju?
Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
Moram poceti praviti vece porcije jer ovo je malo ždero
E meni je prestala opadat tam negdje kad je on bio 5.5mj.
Oo super 😊 samo pravi, pa nek jede koliko zeli 😁
Pa i meni je stalo i opet pocelo 🤯🤯
Ma to je sezonsko linjanje. 😅
Moze biti 😂😂😂
Cure kad ste dali vecu velicinu dude? Odmah s 6mjs ili? I dali netko jos koristi bibs dude mozda :)
Prije nego li je napunila 5mj dala sam ju ono od 6mj sto ide.. Nezz nisam ju nasla kod nas pa dajem klasicnu
Aha pitam, ja sam joj sad dala tu vecu velicinu pa valjda treba da se privikne :)
Aha pitam, ja sam joj sad dala tu vecu velicinu pa valjda treba da se privikne :)
Moja prvo nije bila zaigrana za nju, mislim nije ni sada nesto da ju ona ono mora imati, al mi je lakse za njeno kmecanje i za uspavljivanje
Sortiraj odgovore
Najstariji