Ayla ja dajem samo za uspavat, pa maknem kad zaspe. 🙉. A tako i vecina
Noemi tenks!
Ja dajem po cijele dane al ona nju izvadi i baci tako da isto dala kada ide spavati ili ne
I ja sam isto dala dudu sa 6 mjeseci al je trebalo da se privikne :) bila joj velika
Ayla kada ti počinješ sa večerom ?

Ayla onda tvoja beba pije 520 ml mlijeka .
Ne brine te ako uvedeš večeru da će pit premalo mlijeka ?

I ja sam isto dala dudu sa 6 mjeseci al je trebalo da se privikne :) bila joj velika
Ayla kada ti počinješ sa večerom ?
Uskoro 😁😁
Ayla onda tvoja beba pije 520 ml mlijeka .
Ne brine te ako uvedeš večeru da će pit premalo mlijeka ?
Nemam pojma koliko pije vise ne pisem al je njima i dovoljno sada 500 ml mljeka, ne ne brine me jer ujutro bi popila i navecer i to je dosta
Negdje sam pročitala da trebaju piti 700-800 ml
Men pedijatrica rekla da je sada dosta 500 ml
Tvoja curka onda ima Dobru kilažu i dosta jede
Pa prije mj dana imala 8500kg i 72 cm nit je debela nit mrsava taman.. Pa jede ok ne mogu reci
Jutro 🤗
Jel ima koja bas napisano ili kopiramo kad se uvodi koja namirnica? Ja se vodim nekako onom aplikaciji bebi a dohrana, no nekako mi se malo čini i dosadno mi je jedno te isto. Pratim i vas, pa uvodim ono sta vidim malo po malo.
Pa ako bi mogla poslat? Ili nesto? Imam 100 raznih slika od toga ali svaka je drugacija. 🤷♀️
Jutro, ja nemam.. Ja sam prvo uvodila tikvicu, mrkvu, batat, butternut, jabuku, krusku, bananu.,pa radila kombinacije tikvice-mrkve, tikvice-batata, jabuke-mrkve, kruske-mrkve itd itd imas na fb domace kasice za bebe tamo ima zena koje su pisale kako krecu s dohranom i slike su ubacivale kombinacija za pocetak ako imas fb uclani se ja tek nedavno otkrila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji