Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2020. 20:42

Marina111

Tvoja curka onda ima Dobru kilažu i dosta jede

Pa prije mj dana imala 8500kg i 72 cm nit je debela nit mrsava taman.. Pa jede ok ne mogu reci 

Doris3101
    10. Travanj 2020. 08:49

Jutro 🤗
    Jel ima koja bas napisano ili kopiramo kad se uvodi koja namirnica? Ja se vodim nekako onom aplikaciji bebi a dohrana, no nekako mi se malo čini i dosadno mi je jedno te isto. Pratim i vas, pa uvodim ono sta vidim malo po malo. 
    Pa ako bi mogla poslat? Ili nesto? Imam 100 raznih slika od toga ali svaka je drugacija. 🤷‍♀️

10. Travanj 2020. 09:07

Doris3101

Jutro 🤗
    Jel ima koja bas napisano ili kopiramo kad se uvodi koja namirnica? Ja se vodim nekako onom aplikaciji bebi a dohrana, no nekako mi se malo čini i dosadno mi je jedno te isto. Pratim i vas, pa uvodim ono sta vidim malo po malo.
    Pa ako bi mogla poslat? Ili nesto? Imam 100 raznih slika od toga ali svaka je drugacija. 🤷‍♀️

Jutro, ja nemam.. Ja sam prvo uvodila tikvicu, mrkvu, batat, butternut, jabuku, krusku, bananu.,pa radila kombinacije tikvice-mrkve, tikvice-batata, jabuke-mrkve, kruske-mrkve itd itd imas na fb domace kasice za bebe tamo ima zena koje su pisale kako krecu s dohranom i slike su ubacivale kombinacija za pocetak ako imas fb uclani se ja   tek nedavno otkrila 

• Noemi1
    10. Travanj 2020. 11:44

Doris3101

Jutro 🤗

Vidim da je 5,5mj. Mi smo do tad uveli: tikvicu, bundevu, batat, ciklu, blitvu, rizu, mrkvu, pastrnjak, avokado, bananu, krusku, breskvu, marelicu, palentu, amarant, proso, jabuku, pir. Ne znam jesam sto zaboravila. 

Doris3101
    11. Travanj 2020. 07:41

Hvalaaaa puno, cure 🤗🤗

11. Travanj 2020. 14:58

Ima li koga? S cim se vase bebice igraju? Dal postoji nesto s cim bi ju mogla zabaviti na pol sata makar 😣 

11. Travanj 2020. 16:02

Aurora87

Poklopci od tegli npr.. cisti. Sjaje se i zveckaju i napravi to tako da ih ona nađe i da misli da ne smije to dirati😊

Dobre ideje, jer sto god dam ona kratko i baci kad je na podu i samo tamo kud ne treba a ne mogu sjediti uz nju i paziti ocel sto uzeti i staviti u usta

• Noemi1
    11. Travanj 2020. 16:23

ayla

Ima li koga? S cim se vase bebice igraju? Dal postoji nesto s cim bi ju mogla zabaviti na pol sata makar 😣

Tesko hahaha, sve je zanimljivo na 5min 😅

11. Travanj 2020. 18:47

Noemi1

ayla

Pa ja nezz kako da to dijete zabavim, ja aman bas nista ne stignem kuca mi u haosu a eto sutra Uskrs 😞 u glavi bi napravila sto poslova al ne ide sto god krenem samo cujem nju di pocme plakati i onda odem do nje vratim se nazad na poso kad eto nje opet, svekrva bi da ju nosa ja joj govorim da ju stavi na pod i da se igra ona meni da more li ju po vani nosati reko ne more se nosati i tako da od nje nike koristi po pitanju curke, jer kad ju podignem sve super al ne mogu ja nju non stop poslje nosati nije ona ni lagana bas da bi se nosala ona hoce da puze a ako puze moram paziti ocel di naci sto 🙄🙄

• Noemi1
    11. Travanj 2020. 18:51

ayla

Noemi1

ayla

Pa ja nezz kako da to dijete zabavim, ja aman bas nista ne stignem kuca mi u haosu a eto sutra Uskrs 😞 u glavi bi napravila sto poslova al ne ide sto god krenem samo cujem nju di pocme plakati i onda odem do nje vratim se nazad na poso kad eto nje opet, svekrva bi da ju nosa ja joj govorim da ju stavi na pod i da se igra ona meni da more li ju po vani nosati reko ne more se nosati i tako da od nje nike koristi po pitanju curke, jer kad ju podignem sve super al ne mogu ja nju non stop poslje nosati nije ona ni lagana bas da bi se nosala ona hoce da puze a ako puze moram paziti ocel di naci sto 🙄🙄

Ak nadjes neko zabavno rjesenje javi 😂 ja svog znam stavit u hranilicu il kolica dok nest radim, pa mu dam igracku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.