Slabo pisem ali vas pratim. Malecka je sad 4,5 mj, idu donje jedinice pa je kmecava i nervozna, cesto se budi, pred jutro obicno ima fazu pricanja i igranja nekih sat vremena.
Zna li koja mama iz Zg, kakvo je stanje sa hzzo u jukicevoj? Zgrada je navodno neupotrbljiva, na tel se nitko ne javlja a za koji tjedan moram ici produljiti tj potpisati za drugih 6 mj porodiljnog
Takodjer pitanje za cijepljenje, trebala je 23.3. primiti cijepivo ali je odgodjeno zbog situacije. Citam da hzjz preporuca da se ne odgadja cjepljenje dojencadi, frendica mi kaze da bolje sad ne, nisam pametna. Htjela bi zastiti dijete od bolescura, da li zvati pedijatra ili ne?
Nazoves ped i s njim se dog. Mi smo odgodili 🤷
Ayla u plodinama je nila na akciji
Imam jos jedno cijelo pakovanje 😂😂 zaliha uzeta al budem ja ipak uzela 😁😁😁 nek se nađe
Kod nas se cijepi bez obzira na sve. Takav zakon su donijeli da moraju cijepiti (makar na početku nisu al sad moraju )
Evo moja još uopće nije cijepljena
Ayla u plodinama je nila na akciji
Imam jos jedno cijelo pakovanje 😂😂 zaliha uzeta al budem ja ipak uzela 😁😁😁 nek se nađe
😂😂😂😂
I mi smo cjepjeni. Mislim da je opasnije odgadat to cjepjenje u nedogled nego ne cjepit.
Dal vama kose i dalje otpadaju?
Da javim da je dns pojela sve i pitala ima li jos dorucak amanart s jabukom i marelicom rucak mrkva, riza, koraba i tikvica
Moram poceti praviti vece porcije jer ovo je malo ždero
Uzasno otpada poludit cu, upravo sad idem usisavat drugi put danas. Nadam se da ce prestat otpadat kad pocmu pravi trudnicki hormoni 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji