Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    07. Travanj 2020. 23:00

Marina111

Sve ja to kužim da meso ide 3/4 puta a riba 1-2 ili žumanjak kad ne ide riba ili meso. Sve sam proučila :)
    Al kad ne pojede moram nudit da dobit potrebene vitamine

Dobro, to je druga stvar. Ja racunam da ono sto napravim i pojede 😂

• Marina111
    07. Travanj 2020. 23:01

Iskreno se nadam .
    Evo maknula bočni jastuk i ponovno ga stavila 🤣 okrenula se na trbuh i probudila tako da sam van opet stavila 

08. Travanj 2020. 00:36

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Marina111

Mila i moja je imala sa 6 mjeseci 6450 :)
    Koliko ti je duga ?
    Ayla doručak zobene ili palenta sa nekim voćem (jabuka,šljiva ) moja to voli.
    A ručak neko meso cvjetacu, krumpir ( ja tu moram ubaciti voćke :)
    Špinat , blitva ,riba,batat ( ako si uvela )

Nisam jos ribu uvela 🤦‍♀️ zobene i palentu je jela zadnji par dana 🙈🙈

Jabuka i amarant ili proso i jabuka/kruska za dorucak, rucak mozes neki rizoto tipa mrkva, tikvica, riza, pastrnjak, koraba, ulje i piletina (al buduci da je danas jela meso, onda bez mesa).

Ja imam amarant onaj koji se samo umijesa i nema mi neki fin miris 😖😖
    Pastrnjak nisam uvodila mislim da ni necu osim ako nema jos neki naziv za to 🤔

E i ja imam taj ekspandirani, moj ga oce pojest 🤷 e mislim da nema drugi naziv za pastrnjak. Al mene to posdjeca na persin 😅

Budem sutra probala pa javim kako je proslo, i meni lici na persin pa zato pitam jeli to to 😂😂😂

08. Travanj 2020. 00:39

Ja bas gledam kako ste vi to sve fino proucili ja nista, jadna mi majka moja 😣😣😣 nemam pojma kada sto ide po pricama znam da jaje ne ide jos, i da se daje po malo al pojma nemam 😐😐

• Marina111
    08. Travanj 2020. 04:08

Još si nisam dala truda da vidim kako se jaje uvodi. Al meso dajem normalno po 3 dana bez pauze . Ako će reagirati reagirati će odmah 

• Marina111
    08. Travanj 2020. 04:10

Po novom ništa se ne odgađa , svo sezonsko voće se smije dati . Nešto od povrća nadima al treba pratiti djete . Npr ja ciklu još nisam dala . Ja je nikad nisam jela 😂 ne privlači me  , domaće nemam a kupovnu kuhanu sam čitala da nije dobro dati  

Emax
    08. Travanj 2020. 07:47

Ayla nisi jedina ja sam totalno neupućena u sve ovo i djeluje mi kao špansko selo 😂😂😂 totalno nepoznato ja mislim da ce moje dijete dojit dok ne progovori pa ne rece daj mi sad ovo sad ono 😋🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mila12
    08. Travanj 2020. 09:36

Ja cu dat narandu isto sutra... i jagodu planiram uvest uskoro
    I dok se doji se ne preporuca te alergene mos mislit 😅, pa ja pojedem nekad pola kikiriki namaza i jagoda i narandi i svega  i to odpocetka dok je bila svega par dana stara, i vec je to sve okusila putem mlijeka pa moze i samostalno. Nitko nema alergija u obitelji nece imati ni ona 🤗 sto prije proba to bolje ja msm... 
    ja kad sam uvodila po 5 dana misla da treba radi okusa a to radi alergija hah, odma sam prestala tak dugo

08. Travanj 2020. 10:32

Emax

Ayla nisi jedina ja sam totalno neupućena u sve ovo i djeluje mi kao špansko selo 😂😂😂 totalno nepoznato ja mislim da ce moje dijete dojit dok ne progovori pa ne rece daj mi sad ovo sad ono 😋🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Hahahaha aj bar nisam sama u ovome 😂😂

• Jeja4
    08. Travanj 2020. 11:44

Slabo pisem ali vas pratim. Malecka je sad 4,5 mj, idu donje jedinice pa je kmecava i nervozna, cesto se budi, pred jutro obicno ima fazu pricanja i igranja nekih sat vremena. 
    Zna li koja mama iz Zg, kakvo je stanje sa hzzo u jukicevoj? Zgrada je navodno neupotrbljiva, na tel se nitko ne javlja a za koji tjedan moram ici produljiti tj potpisati za drugih 6 mj porodiljnog 
    Takodjer pitanje za cijepljenje, trebala je 23.3. primiti cijepivo ali je odgodjeno zbog situacije. Citam da hzjz preporuca da se ne odgadja cjepljenje dojencadi, frendica mi kaze da bolje sad ne, nisam pametna. Htjela bi zastiti dijete od bolescura, da li zvati pedijatra ili ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.