Sretno svima vama koje bi svaki dan trebale dočekati svoje bebice!
Ja imam još 10 tjedana pred sobom i od kad sam saznala da sam trudna vrijeme nikad nije sporije prolazilo, zavidim vam! I najdraži su mi komentari kao vidjet ćeš kad beba dođe pa kad budeš budna cijele noći... a ja zadnjih 7 mjeseci nisam noć u komadu odspavala, valjda se tijelo priprema.
🙋♀️ 29
🧔♂️30
9.3.2024 pozitivan test ✅️
03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
Čekamo djevojčicu ❤️
Termin: 11/2024
06.11. Naredni pregled
Da se javim s pregleda, maloprije dosla doma, od 8 na nogama 🥵 ugl danas sam 37+5, krenula u bolnicu, malac je oko 3kg kaže sve izgleda super, ali je i dalje na zadak kontrola za tj dana ako se sta samo ne pokrene, pa bi dogovarali carski ako se ne okrene.🩵
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sto se tice spavanja, ja sad s malom bolje spavam nego u zadnjim tjednima trudnoce 😂Za sad su nam noci dobre, tata je doma pa ju on premota, a ja hranim i uspavam ili nekad ju on uspava ako se malo duze borimo. U stanju sam zaspat istu sekundu cim legnem i do sljedecdg hranjenja niti se ne trznem😂 Spava po 3h po noci i onda ju budimo jer je u bolnici jako gubila na tezini i dobila zuticu, ali inace nam dobro ide. Šetamo, idemo bakama, pjevamo i mazmo se 🥰
.
Sretno svima koje uskoro docekuju svije bebice 😊
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sto se tice spavanja, ja sad s malom bolje spavam nego u zadnjim tjednima trudnoce 😂Za sad su nam noci dobre, tata je doma pa ju on premota, a ja hranim i uspavam ili nekad ju on uspava ako se malo duze borimo. U stanju sam zaspat istu sekundu cim legnem i do sljedecdg hranjenja niti se ne trznem😂 Spava po 3h po noci i onda ju budimo jer je u bolnici jako gubila na tezini i dobila zuticu, ali inace nam dobro ide. Šetamo, idemo bakama, pjevamo i mazmo se 🥰
.
Da li si se ti oporavila? Kako se ti osjećaṣ̌?
Lijepo je cuti da ima slucajeva kada mama i beba spavaju 😄🥰
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
.
Samo se sad naspavaj. Vjerojatno to što je beba imala žuticu doprinosi boljem spavanju, tj umoru bebe. Tako su i moji bili žuti, pa baš mi rekla patronazna da je zbog toga dijete bolje umorno još neko vrijeme nakon poroda. Uglavnom znam da su prvi mjesec života baš prospavali, a i ja sam se stigla odmoriti. Drago mi je što oporavak teče dobro te si u stanju ići i u posjete i šetnju sada dok još nije počelo kisovito vrijeme. Uživajte 🤗
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji