Evo i ja sam se odlučila pridružiti jesenskim bebama mislila sam pričekati do prvog pregleda, ali treba do tada izdržati...mislim da će druženje s vama pomoći.
Radi se o prvoj trudnoći i istovremeno smo veseli, nervozni i oprezni.Prvi pregled će biti krajem siječnja i nadamo se da će sve biti u redu.
curka2312 imaš li neke simptome?
Evo i ja sam se odlučila pridružiti jesenskim bebamamislila sam pričekati do prvog pregleda, ali treba do tada izdržati…mislim da će druženje s vama pomoći.
Radi se o prvoj trudnoći i istovremeno smo veseli, nervozni i oprezni.Prvi pregled će biti krajem siječnja i nadamo se da će sve biti u redu.
curka2312imaš li neke simptome?
Hej, bol u trbuhu, povremena, poput bolova za mengu ali puno blazi, knedla u grlu non stop i evo sada sam dobila blago smeckasti iscjedak, nadam se da je to okej
*rani spontani- 01.24
Evo i ja sam se odlučila pridružiti jesenskim bebamamislila sam pričekati do prvog pregleda, ali treba do tada izdržati…mislim da će druženje s vama pomoći.
curka2312imaš li neke simptome?Hej, bol u trbuhu, povremena, poput bolova za mengu ali puno blazi, knedla u grlu non stop i evo sada sam dobila blago smeckasti iscjedak, nadam se da je to okej
I ja sam imala oskudan smeđi iscjedak, trajao je par dana i pošao sam od sebe.
curka2312imaš li neke simptome?Hej, bol u trbuhu, povremena, poput bolova za mengu ali puno blazi, knedla u grlu non stop i evo sada sam dobila blago smeckasti iscjedak, nadam se da je to okejI ja sam imala oskudan smeđi iscjedak, trajao je par dana i pošao sam od sebe.
Nadam se da ce biti tako i kod mene🙏🏽
*rani spontani- 01.24
Za sada sve OK, od nekih nepoželjnih simptoma samo učestali vjetrovi i podrigivanje. 😅
Od prije koji dan pomalo nabrekle grudi; lagano zatezanje u području trbuha, učestalo mokrenje, zadnja 2-3 dana isprekidan san (ne znam koliko je povezano s trudnoćom).
Od ostalog ništa, nadam se da će tako i ostati. 🤞🏻😊
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji