![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Kako ste, ima li novih simptoma 🤞🙏
Cao 😊
Ja sam stalno umorna i nervozna😂
Drugo nista novo
Kod tebe?
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
I ja sam jako umorna, stomak me vise ne boli, grudi malo osjetim... dosta sam u strahu dok iscekujem prvi pregled za 17 dana, pa mislim da cu otici izvadit betu na svoju ruku... hoce li biti problem ako npr danas izvadim u 16h, a prekosutra u 14h, nikako da smjenu uskladim 🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Mene je od kraja prošlog tjedna počela mučiti glad, stalno sam gladna, a nastojim se suzdržavati koliko je moguće. Jede mi se samo slatko i slano, uglavnom nezdravo pa se onda silim s voćem i povrćem. Trbuh mi se sad već vidi, ali dobro je što je zimska odjeća pa na poslu nitko ništa još ne primjećuje. Malo su mi se žgaravice učestile, uglavnom me hvataju predvečer. Loše spavam, stalno se vrtim i obavezno se dižem na wc tijekom noći. Od ostalog, bolne grudi su konstanta od početka. Radnim danima popodne moram odspavati barem pola sata jer nakon ručka nemam snage ni energije.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
I ja sam jako umorna, stomak me vise ne boli, grudi malo osjetim… dosta sam u strahu dok iscekujem prvi pregled za 17 dana, pa mislim da cu otici izvadit betu na svoju ruku… hoce li biti problem ako npr danas izvadim u 16h, a prekosutra u 14h, nikako da smjenu uskladim 🤷🏻♀️
Ne znam za betu, ali nekako bih ti savjetovala da se nastojiš opustiti, usporiti ritam i zabaviti se nekim stvarima/hobijima, tako da nemaš vremena misliti samo o trudnoći. Baš kad sam bila prošli tjedan kod ginekologice na pregledu, rekla mi je kako smo mi cure počele pretjerivati, od preranih traženja pregleda, bete i koječega. Rekla je da praktički prije 7-8 tjedna nema potrebe za ikakvim pregledima, da je to razdoblje kad se još sve to spaja, ugnježđuje i mislim da ti ta beta ne znači puno jer se iz dana u dan događa toliko promjena, a na većinu ne možeš uopće utjecati. Ako je neka velika “greška”, rekla je da se prirodnom selekcijom i očisti prije pregleda.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
I ja sam jako umorna, stomak me vise ne boli, grudi malo osjetim… dosta sam u strahu dok iscekujem prvi pregled za 17 dana, pa mislim da cu otici izvadit betu na svoju ruku… hoce li biti problem ako npr danas izvadim u 16h, a prekosutra u 14h, nikako da smjenu uskladim 🤷🏻♀️
Ne znam za betu, ali nekako bih ti savjetovala da se nastojiš opustiti, usporiti ritam i zabaviti se nekim stvarima/hobijima, tako da nemaš vremena misliti samo o trudnoći. Baš kad sam bila prošli tjedan kod ginekologice na pregledu, rekla mi je kako smo mi cure počele pretjerivati, od preranih traženja pregleda, bete i koječega. Rekla je da praktički prije 7-8 tjedna nema potrebe za ikakvim pregledima, da je to razdoblje kad se još sve to spaja, ugnježđuje i mislim da ti ta beta ne znači puno jer se iz dana u dan događa toliko promjena, a na većinu ne možeš uopće utjecati. Ako je neka velika “greška”, rekla je da se prirodnom selekcijom i očisti prije pregleda.
Hvala ti na savjetu, pokusat cu se opustit koliko mogu, ali jednostavno one dane kad ne osjetim previse simptome, krenem se brinuti je li sve okej jer oko sebe cujem dosta losih ishoda... Ali i ja osjecam ucestalo glad, piskim cesce iako mi i tijelo trazi stalno vodu. Primjetila sam takoder da su mi se povecale male zlijezde oko bradavica, bolne su na dane
👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Evo da se javim s današnjeg pregleda, čuju se otkucaji srca, razvoj prati dane, za sada je sve u redu, osjećam ogromno olakšanje ❤️ 🙏🏼
Petra, ako nemaš nekih indikacija ili baš čudni osjećaj koji te proganja, ne moraš vaditi betu - ja sam je npr.morala vaditi radi heparinske terapije koju su mi dali da bi se utvrdilo da nije izvanmaternična trudnoća (gestacijska vrećica se vidi na uzv-u kad beta poraste iznad 1000).
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Claire123, drago mi je na odlicnom pregledu, da se nastave i dalje dobre vijesti 🙏🏻🙏🏻
Petra, ja bi ti isto savjetovala da se opustis, i ja sam se bila mislila vaditi betu prije prvog pregleda, ali sam ipak odustala i odlucila pricekati, ako se nesto i treba dogoditi, nazalost ne mogu puno utjecati…
Isto tako i u ovoj fazi mi simptomi variraju zavisno od dana, recimo za vikend skoro nista, a danas sam uzas, samo lezim cijeli dan, muka mi je, razdrazljiva. Tako da, probaj se opustiti i imati vjere u svoje tijelo 🤗
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Hvala cure, pokusat cu izdrzati do pregleda i okupirati misli necim drugim 🤞🙏
Claire123,drago mi je da je sve dobro i da si cula otkucaje ❤
👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Mame upadam kao padobranac zelim svima urednu i skolsku trudnocu..🥳
E ovako ja sam radila par testova za trudnocu sva 4pozitivna odem na hitnu radi pada posto moraju obaviti rengen ja spominjem trudnocu
Salju me na ginekologiju obavljaju pregled nazalost ploda ni gestacijska vrecice nema
Po zadnjoj mengi 5tj trudna
E sad ja sam opet uradila test samo digitalni i pokazao je naravno + i 2-3
E sad mene zanima jel to ta trudnoca 2-3tj ili kako vec
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
https://ibb.co/LZkX4g1 evo i testa
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37