Mame upadam kao padobranac zelim svima urednu i skolsku trudnocu..🥳
E ovako ja sam radila par testova za trudnocu sva 4pozitivna odem na hitnu radi pada posto moraju obaviti rengen ja spominjem trudnocu
Salju me na ginekologiju obavljaju pregled nazalost ploda ni gestacijska vrecice nema
Po zadnjoj mengi 5tj trudna
E sad ja sam opet uradila test samo digitalni i pokazao je naravno + i 2-3
E sad mene zanima jel to ta trudnoca 2-3tj ili kako vec
Ako je test pozitivan, mora biti trudnoća.
Međutim, ili je prerano da se išta vidi UZV-om ili je nažalost vanmaterična trudnoća.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Ja sam imala biohemijsku i doktor je rekao kas prodje krvarenje da dodjem na pregled, ali da ne smem da odtanem u drugom stanju tri meseca.
21.01 clear blue plus
22.01 clear blue digital ( 1-2+)
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Ja sam imala biohemijsku i doktor je rekao kas prodje krvarenje da dodjem na pregled, ali da ne smem da odtanem u drugom stanju tri meseca.
Ja kad sam imala biohemijsku moj ginekolog mi rekao da odma sljedeći mjesec smijem na trudnoću jer biohemijsku računaju kao i obična menga da je došla. Bar u mom slučaju je tako
Djevojke da li neko ima grčeve nakon nužde, bukvalno svaki put kad piskim imam blage grčeve..
Inače se nisam zvanicno prijavila zbog straha od prijasnjih spontanih, cekam prvi pregled da barem bude GV.
Pozdrav cure!
Evo da se i ja pridružim, pozitivan test na 3. Dan kašnjenja iako sam znala čak i par dana prije nego sam trebala dobiti da sam trudna haha. Uzv u srijedu da se potvrdi trudnoća i onda ćemo lagano dalje.Meni su već krenile lagane mučnine, muka mi jer sam gladna pa pojedem, pa mi muka jer sam pojela 🤢. Od ostalih simptoma osjetljive grudi i piškim svako 15 minuta. Nadamo se dobrome. Sretno cure! ❤️
Djevojke da li neko ima grčeve nakon nužde, bukvalno svaki put kad piskim imam blage grčeve..
Inače se nisam zvanicno prijavila zbog straha od prijasnjih spontanih, cekam prvi pregled da barem bude GV.
Da, ista situacija je i meni bila prvim danima trudnoće, sada su već grčevi se smirili
Ja kad sam imala biohemijsku moj ginekolog mi rekao da odma sljedeći mjesec smijem na trudnoću jer biohemijsku računaju kao i obična menga da je došla. Bar u mom slučaju je tako
Pa i ja sam tako i citala i sve i bas mi je bilo cudno kada mi je to rekao, ali dobro
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Hej cure mene mucnine ubijaju..
Povracam sta god pojedem
Slabost neizdrziva
Uzela sam godisnji do pregleda koji je u srijedu..
Razmisljam cak na infuziju ici, jer mi sogorica medicinski radnik kaze da je ovo vec previse koliko ja povracam
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Povracam sta god pojedem
Slabost neizdrziva
Razmisljam cak na infuziju ici, jer mi sogorica medicinski radnik kaze da je ovo vec previse koliko ja povracam
Definitivno bi trebala otići na infuziju ako toliko povraćaš
Povracam sta god pojedem
Slabost neizdrziva
Jel ti sad bolje?
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji