![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Izgubila sam mamu prosle godine puna sam stresa bila, ne zelim sad uopste da se stresiram, samo da sve bude dobro sa bebom 😊😊😊😊
Samo se opusti i gledaj na sve pozitivno i tako ce i biti.❤️
I meni je prva i koliko god me strah koči u sreći,pokušavam se sabrat i razmisljam kao da je sve uredu😊
Iako nisam do ptegleda jos ni dosla a ni betu vadila
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
E da znate vala, nema nista od razmisljanja. Samo uzivati i polako 😊
21.01 clear blue plus
22.01 clear blue digital ( 1-2+)
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Anix, opusti se maksimalno! Na neke stvari ne možeš utjecati, ja sam imala prvu neuspješnu trudnoću i u ovoj drugoj, za koju se nadam i molim da sve bude u redu, mi je najviše žao što nemam tu opuštenost kao kod prve trudnoće. Moram biti na oprezu zbog odredjenih stvari, jučer su mi spomenuli i hospitalizaciju, ali ipak nastojim sve to maknuti sa strane, razmišljam da je svaka trudnoća posebna za sebe i nastojim biti pozitivna jer na neke stvari ne mogu utjecati više
Nadam se da ce sve da bude uredu. 🌸
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Jeleenaa cestitam na super pregledu 😍
anix tesko je biti opusten i ne nervirati se previse, ali ne mozemo puno utjecati na ishode u ovom trenutku...evo i ja smo na 100 muka jer se na prvom pregledu nije vidjelo nista osim gestacijske vrecice. Ali pokusati cu misliti pozitivno i nadati se najboljem. Za vikend se mislim posvetiti samo sebi 😊
E moje cure da vam javim da je posle dva dana beta slala sa 42 na 25 ginekolog je rekao da ponovim u pondeljak i videce ako spadne znaci da je biohemijska i da se plod nije primio.. 😔
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
E moje cure da vam javim da je posle dva dana beta slala sa 42 na 25 ginekolog je rekao da ponovim u pondeljak i videce ako spadne znaci da je biohemijska i da se plod nije primio.. 😔
Žao mi je, možda beta skoči nikad se ne zna 😇 je li vam M kasnila i koji je tt
Ja je jos nisam dobila imala sam poslednju 26.12 trebala dobiti 23 jos je nema. Nikakve bolove nemam isla sam u labaratoriju medjutim pokvario im se uredjaj i kao jedino moj nece da primi nalaz posle me zovu da su zavrsili i da je beta manja od predhodne.
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Ja je jos nisam dobila imala sam poslednju 26.12 trebala dobiti 23 jos je nema. Nikakve bolove nemam isla sam u labaratoriju medjutim pokvario im se uredjaj i kao jedino moj nece da primi nalaz posle me zovu da su zavrsili i da je beta manja od predhodne.
Po mojoj racunici mozda 4t
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Po mojoj racunici mozda 4t
Videcemo sve u ponedeljak. Mada zivot ide dalje bar znam da mogu ostati u drugom stanju.
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Kako ste, ima li novih simptoma 🤞🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸