![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Hvala vam puno ❤️ kako mogu da sacuvam i ja ovo za pracenje nedelja?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Kopiraj i zalijepi onaj drugi link, di pise nesto web, mesaage board tako nesto, ako sam dobro zapamtila 😄
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mozda je ipak treci… uglavnom ne sjecam se vise sta sam tocno kopirala, probaj zalijepiti jedan pa drugi i vidjet ces koji ce ti ostati kako treba 😄
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mozda je ipak treci… uglavnom ne sjecam se vise sta sam tocno kopirala, probaj zalijepiti jedan pa drugi i vidjet ces koji ce ti ostati kako treba 😄
Hvalaaaa ❤️
Uspjela sam
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja sam uzbudjena da bar potvrde trudnocu ali moram cekati ponedeljak. Toliko sam nestrpljiva i uplasena jer je prva trudnoca. 🥹
21.01 clear blue plus
22.01 clear blue digital ( 1-2+)
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Izgubila sam mamu prosle godine puna sam stresa bila, ne zelim sad uopste da se stresiram, samo da sve bude dobro sa bebom 😊😊😊😊
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Izgubila sam mamu prosle godine puna sam stresa bila, ne zelim sad uopste da se stresiram, samo da sve bude dobro sa bebom 😊😊😊😊
Jako mi je zao zbog tvog gubitka, vjerujem da nije lako 🥺
Samo budi pozitivna i vjeruj da ce sve biti dobro, vecini ovdje nam je prva trudnoca i mozemo razumjeti kako je…ja vise niti ne pomisljam na najgore scenarije, vjerujem da ce se sve posloziti kako treba ❤️
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Jako mi je zao zbog tvog gubitka, vjerujem da nije lako 🥺
Samo budi pozitivna i vjeruj da ce sve biti dobro, vecini ovdje nam je prva trudnoca i mozemo razumjeti kako je…ja vise niti ne pomisljam na najgore scenarije, vjerujem da ce se sve posloziti kako treba ❤️
Pa upravu si, puno razmisljam. Hvalaa tii , sve ce to biti super 😊❤️🍀
21.01 clear blue plus
Prvi pregled 25.01
25.01- beta 42
😊😊🍀
Anix, opusti se maksimalno! Na neke stvari ne možeš utjecati, ja sam imala prvu neuspješnu trudnoću i u ovoj drugoj, za koju se nadam i molim da sve bude u redu, mi je najviše žao što nemam tu opuštenost kao kod prve trudnoće. Moram biti na oprezu zbog odredjenih stvari, jučer su mi spomenuli i hospitalizaciju, ali ipak nastojim sve to maknuti sa strane, razmišljam da je svaka trudnoća posebna za sebe i nastojim biti pozitivna jer na neke stvari ne mogu utjecati više nego što jesam.
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Sortiraj odgovore
Najstariji