![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pčelice samo budi pozitivna. Ne napreduju sve trudnoce istom brzinom. Odmaraj se ne podizi tesko i najbitnije nedmoj biti pod stresom! 🤞
Novim djevojkama cestitam na plusicima. Želim vam školsku trudnoću. 😊
Što se mene tiče ja sam katastrofa. Mucnine su 24h. Nocas na svaki pokret me je mucnina probudila. Predvece obavezno povratim sve i ujutru. Nema sta ne probavam, ali izgleda mora se proci kroz ovo. Strasno sam.slaba. nadam se da ce ovo proci sto prije
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Cestitke novim curama 😁
A vama s mucninama zelim da sto prije prodjuu 😞
Meni simptomi stalno dolaze i odlaze, jedino su mi bolne grudi konstanta, ostalo se mijenja iz dana u dan… imate li vi i dalje tu i tamo bolove u donjem dijelu stomaka?
Nekako kad osjetim tu bol sam mirna, i evo par dana ne osjetim, odmah mi se ne svidja to 😃
Iako znam da nije svakome isto, i normalno je da simptomi nestaju
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pčelice samo budi pozitivna. Ne napreduju sve trudnoce istom brzinom. Odmaraj se ne podizi tesko i najbitnije nedmoj biti pod stresom! 🤞
Novim djevojkama cestitam na plusicima. Želim vam školsku trudnoću. 😊
Što se mene tiče ja sam katastrofa. Mucnine su 24h. Nocas na svaki pokret me je mucnina probudila. Predvece obavezno povratim sve i ujutru. Nema sta ne probavam, ali izgleda mora se proci kroz ovo. Strasno sam.slaba. nadam se da ce ovo proci sto prije
Probaj caj od mente, meni su krenule mucnine bez povracanja i nekako me on umiri.
Cestitke novim curama 😁
A vama s mucninama zelim da sto prije prodjuu 😞
Meni simptomi stalno dolaze i odlaze, jedino su mi bolne grudi konstanta, ostalo se mijenja iz dana u dan… imate li vi i dalje tu i tamo bolove u donjem dijelu stomaka?
Nekako kad osjetim tu bol sam mirna, i evo par dana ne osjetim, odmah mi se ne svidja to 😃
Iako znam da nije svakome isto, i normalno je da simptomi nestaju
Ja isto povremeno znam imat , sad sam 9+0. Nekad me cijeli dan boli,pa onda danima ništa ,pa onda kao na trenutke pa opet ništa i tako u krug :D
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png
03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan
12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Pčelice, jako mi je drago da si još s nama 🙏🏼❤️ Dobrodošle nove cure i čestitam na svim novim plusićima! Koliko nas muče mučnine, baš me zanima što će biti s kilogramima 🙈 ja sam zadnja 2 tj. smršavila 2kg pored mirovanja, ali tek smo na početku.
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Pozdrav svima,
nadam se da ću se s vama družiti do kraja. Želim vam svima uspješne trudnoće i zdrave klince.
Mene mučnine peru od "prvog" dana. Kako dugo pokušavamo, a inače nemam neke simptome pred menstruaciju testirala sam se 25. dan ciklusa čim mi je linolada zasmrdila. Inače ju jedem na žlicu. Danas na poslu spavam otvorenih očiju.
Nekako mi je dugo bilo čekati 22.2. za prvi pregled s obzirom da sam imala biokemijsku prošle godine, napravila sam betu privatno i to je zasad okej. Još se dvoumim dal da požurim s uzv-om i obavim ga prije 22.2.
👩🏻 28
Pokušavamo od 11.mj.2021.
😥 2./2023. biokemijska
🩸24.12.23.
+ 18.1.
💊 Novalac, Folacin 5mg
7.2. - 6+3 ❤️KČS+ (5,87mm)
22.02. 8+4 2,08cm
22.03. - 7,3 cm
Pozdrav svima,
nadam se da ću se s vama družiti do kraja. Želim vam svima uspješne trudnoće i zdrave klince.
Mene mučnine peru od "prvog" dana. Kako dugo pokušavamo, a inače nemam neke simptome pred menstruaciju testirala sam se 25. dan ciklusa čim mi je linolada zasmrdila. Inače ju jedem na žlicu.Danas na poslu spavam otvorenih očiju.
Nekako mi je dugo bilo čekati 22.2. za prvi pregled s obzirom da sam imala biokemijsku prošle godine, napravila sam betu privatno i to je zasad okej. Još se dvoumim dal da požurim s uzv-om i obavim ga prije 22.2.
Pozdrav
Imala sam pregled 21.2. I jedan privatni 7.2.
I danas sam vidjela malo smečkastog iscjetka i uplasila sam se te prije zakazanih pregleda otisla na kontrolu.
Sad sam mirnija jer je trudnoca potvrdjena i jer je u maternici ali drugo se nista ne moze vidjeti jer je prerano.
Narucila me za dva tjedna i rekla da bi tada mogli vec vidjeti plod ali ne i srce.
Sad sam nekako mirnija u lakse cu docekati opet dva tjedna.
Svakako ako nemate nikakve nuspojave tipa krvarenje, probajtr sacekat pregled jer evo nista konkretno nema za vidjeti😊
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Evo obavila i ja danas pregled
Trudnoca 6tj 1d tocno kako i je
Beba 4 mm srce kuca 😍😍
Ali imam hematom pa se moram cuvati napora velikih i sluzbeno sam na komplikacijama
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Hvala svima! 🤗
Nego, ti grčevi kakvi su vam? Mene najviše počne grčiti kad legnem, evo upravo sada.. Ali više u desnoj strani. Moguće da jedna strana više probada od druge? Inače sam napuhnuta, možda čak i probava?
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Evo obavila i ja danas pregled
Trudnoca 6tj 1d tocno kako i je
Beba 4 mm srce kuca 😍😍
Ali imam hematom pa se moram cuvati napora velikih i sluzbeno sam na komplikacijama
Baš mi je drago 🥰
Sretno dalje i čuvaj sebe i mrvicu 😊
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji