Bas mi je drago radi vas 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Evo da se i ja javim nakon pregleda 🥰
Sve je hvala Bogu super i odgovara danima 6+6, beba 9 milimetara i čuje se srčeko kako kuca🥹 nešto prekrasno🥹 otvorila mi je trudničku knjižicu i slj pregled je 20.2. kad ću i 99% radit Nifty test čisto zbog sebe iako mi to neće utjecat na to ocu li zadržat trudnoću 🥰 cijena je 460€
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Bas mi je drago radi vas 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Evo da se i ja javim nakon pregleda 🥰
Sve je hvala Bogu super i odgovara danima 6+6, beba 9 milimetara i čuje se srčeko kako kuca🥹 nešto prekrasno🥹 otvorila mi je trudničku knjižicu i slj pregled je 20.2. kad ću i 99% radit Nifty test čisto zbog sebe iako mi to neće utjecat na to ocu li zadržat trudnoću 🥰 cijena je 460€
Bas mi je drago da je sve super i da si cula srce 🙏❤ jedva cekam taj trenutak, ja bi za svoj pregled trebala biti 8+0 🤞🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Hej cure, citam vas i radujem se vasim pozitivnim vijestima 😍
Ja imam straasne mucnine i povracanje sta god da pojedem u meni ne ostane..
Ocajna samm vise, nezz kako si pomoci .
Imate kakav savjet? I jos radim u frizerskom salonu mirisi i to mozete misliti!
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Ja sam danas poslusala savjet od cura za bademe. Do 12 sam samo grickala po koji badem. Kasnije sam jela. I veceras samo juhicu. I prezivjela sam dan. Nije bilo povracanja. I vidkeces vec i sama sta ti smeta pa izbjegavaj bar za pocetak.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja sam danas poslusala savjet od cura za bademe. Do 12 sam samo grickala po koji badem. Kasnije sam jela. I veceras samo juhicu. I prezivjela sam dan. Nije bilo povracanja. I vidkeces vec i sama sta ti smeta pa izbjegavaj bar za pocetak.
Odlicno 😊 ja ne povracam jos uvijek, ali sam primjetila da mi je stalno muka, nakon svake hrane... i jako sam napuhana, zatvor vec danima 🙈🤦🏻♀️
👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Meni je samo par dana bila muka ali ne konstantno i evo sad već 2 dana Bogu hvala ništa 👏🏼 nadam se da će tako i ostat🙏🏼
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Pozdrav cure. Mene danas od kad sam se digla boli dosta glava i muka mi je... 🤮 Sutra jel 6+0 pa možda nije ni cudo 😶🌫️
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Javljam se i ja nakon pregleda.
Emocije su na visokom.nivou. Nikada ovako nesto osjetila nisam. Sve je u najboljem redu, dimenzije ploda odgovaraju nedelji. Izvadili su mi krv da odrede krvnu grupu. Jedino sto sam upucenja na mirovanje zbog prirode posla. Sada to treba saopstiti i bez stresiranja koje ce mi vjerovatno izazvati
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Emocije su na visokom.nivou. Nikada ovako nesto osjetila nisam. Sve je u najboljem redu, dimenzije ploda odgovaraju nedelji. Izvadili su mi krv da odrede krvnu grupu. Jedino sto sam upucenja na mirovanje zbog prirode posla. Sada to treba saopstiti i bez stresiranja koje ce mi vjerovatno izazvati
Bogu hvala, bas mi je drago ❤❤
👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Jeeeej, bas mi je drago da je sve okej 🥹
Sada se opusti i uzivaj ❤️
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji