Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivona2306
    25. Siječanj 2024. 13:09

Jeleenaa

ivonab2306

Hej cure, evo i mene!

Bila na prvom pregledu, sve je u redu zasad, vidio se odmah plod i cula sam otkucaje srca 😍😍😍
    Plod odgovara mojim racunanjima od zadnje menstruacije, znaci 6+4 sam sad.
    Nestvarno nesto, jako lijep osjecaj.
    Narucila me na pregled za tri tjedna, a dotad moram obavit pretrage krvi i urina. Isto tako me pitala zelim li napraviti prenatalni test na iducem pregledu, rekla sam da cu razmisliti, pa javiti… ona to kao preporucuje svakako.
    Pao mi je kamen sa srca sada kad znam da je sve ok i molim Boga da bude tako i ubuduce. Sav stres i nervoza nestaju kad se cuju ti otkucaji ❤️

Toplo mi je oko srca dok te citam. Bas mi je drago zbog tebe. Sve ce biti odlicno. Sada jedva cekam svoj sutrasnji pregled i nadam se da ce biti dobar kao tvoj 🥰❤️

Bas ti hvala, ja ti zelim svu srecu sutra i da nam se javis sa najljepsim vijestima ❤️

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• anix
    25. Siječanj 2024. 13:13

ivonab2306

Hej cure, evo i mene!

Bila na prvom pregledu, sve je u redu zasad, vidio se odmah plod i cula sam otkucaje srca 😍😍😍
    Narucila me na pregled za tri tjedna, a dotad moram obavit pretrage krvi i urina. Isto tako me pitala zelim li napraviti prenatalni test na iducem pregledu, rekla sam da cu razmisliti, pa javiti… ona to kao preporucuje svakako.
    Pao mi je kamen sa srca sada kad znam da je sve ok i molim Boga da bude tako i ubuduce. Sav stres i nervoza nestaju kad se cuju ti otkucaji ❤️

Cestitaamm supeeer bas mi je drago 😊😊🍀❤️

21.01 clear blue plus
    22.01 clear blue digital ( 1-2+)
    Prvi pregled 25.01
    25.01- beta 42
    😊😊🍀

ivona2306
    25. Siječanj 2024. 13:15

anix

ivonab2306

Hej cure, evo i mene!

Cestitaamm supeeer bas mi je drago 😊😊🍀❤️

Hvala ti, drzim fige da ti na iducem pregledu potvrde trudnocu 🥰🤗

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Petra110622
    25. Siječanj 2024. 13:28

Bas mi je drago cuti da su vam pregledi dobro prosli, Bogu hvala 🙏❤ jos nam se ti sutra Jelena javi sa istim dobrim vijestima 🍀🤞😊 ja se moram strpiti jos 20ak dana 😬

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• Claire123
    25. Siječanj 2024. 13:38

Odlično za preglede, baš mi je dragoooo! Sad ste puno mirnije! Jelena, s obzirom kakve su ti mučnine, možda bi ti se mogao san i ostvariti, tko zna, sutra ćeš sve znati 🥰😍🤞🏻🙏🏼

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

nora3001
    25. Siječanj 2024. 14:12

Cure drago mi je da vam je svima sve super.❤️❤️

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

Kejti0000
    25. Siječanj 2024. 14:36

Evo i mojih dojmova nakon pregleda. Trudnoća je 7+5 (bila je kasnija ovulacija jer je po m. 8+5), sve je u redu, otkucaji su tu. Razlog moje prošlotjedne sukrvice je hematom, i dalje je vidljiv, tako da pijem i dalje dephastone, ali nižu dozu (3x1). 
    Vadili su mi i krv, donijela sam urin. Uzorci su proslijeđeni na laboratorij, nuklearnu i mikrobiologiju. Prvi će biti već sutra, ostala dva se čekaju. Mislila sam da će mi danas uzeti i uzorak za krvnu grupu i Rh faktor, kako mi je rečeno na prošlom pregledu, ali je to iz nekog razloga ostavila za sljedeći put.
    Također mi je opet nudila prenatalne testove, ne mogu se oteti dojmu da navija za njih zbog provizije koju dobijaju. Mene najviše brine što nisu 100% sigurni, ne garantiraju, a poprilično su skupi. 

Eto, malo sam mirnija. Nadam se da ću se konačno moći opustiti i uživati u trudnoći. 🙏🏻🥰

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Jeleenaa
    25. Siječanj 2024. 14:45

Drago mi je da kod svih ide u dobrom pravcu. 
    Hvala vam za moju podrsku sutra. Sad se bas radujem mislim da necu moci spavati veceras.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

pčeliCa300
    25. Siječanj 2024. 15:18

Cestitam svima na lijepim vijestima 

• Matka24
    25. Siječanj 2024. 16:04

Hej cure, imam pitanje. Ukoliko je trudnoca veca ili manja po uzvu od zadnje menstruacija, racunaju li se onda tjedni po uzvu ili svejedno po menstruaciji?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.