Hej cure mene mucnine ubijaju..
Povracam sta god pojedem
Slabost neizdrziva
Uzela sam godisnji do pregleda koji je u srijedu..
Razmisljam cak na infuziju ici, jer mi sogorica medicinski radnik kaze da je ovo vec previse koliko ja povracam
Jel ti sad bolje?
Ne, to traje danima vec 🤮
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Povracam sta god pojedem
Slabost neizdrziva
Razmisljam cak na infuziju ici, jer mi sogorica medicinski radnik kaze da je ovo vec previse koliko ja povracam
Jel ti sad bolje?
https://ljekarne-prima-farmacia.hr/proizvodi/samolijecenje/probava/antimetil-tbl-30x50mg-19311/
Ne znam da li se ovako link postavlja. Mojoj drugarici koja je isto trudna ovo je propisao ginekolog.
Mene isto i dalje ubijaju. Gore su mi mucnine navece nego ujutru. Nikuda ne mogu ici, samo sam kuci.
Od danas sam na komplikacijama.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Povracam sta god pojedem
Slabost neizdrziva
Jel ti sad bolje?
https://ljekarne-prima-farmacia.hr/proizvodi/samolijecenje/probava/antimetil-tbl-30x50mg-19311/
Ne znam da li se ovako link postavlja. Mojoj drugarici koja je isto trudna ovo je propisao ginekolog.
Mene isto i dalje ubijaju. Gore su mi mucnine navece nego ujutru. Nikuda ne mogu ici, samo sam kuci.
Znaci dobila si komplikacije zbog mucnine??
Ja cu pitati sutra na pregledu jer stvarno nisam sposobna raditi..
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Povracam sta god pojedem
Slabost neizdrziva
Jel ti sad bolje?
Znaci dobila si komplikacije zbog mucnine??
Ja cu pitati sutra na pregledu jer stvarno nisam sposobna raditi..
Ja sam najvise zbog opisa posla. On mi je sam.dano,nisam trazila.Kao to nije mjesto za trudnicu. I malo sam se razocarala kao sta cu citavu trudnocu kuci, ali koliko povracam ne bi mogla no raditi.
Samo gledaj sebe i cuvaj svoju trdudnocu. Ne gledaj na posao.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Evo da vam se kratko javim. Jučer sam bila na pregledu. Mislila sam vam se ne javljati i malo se povući s foruma, ali pridružila sam se upravo zbog potpore i zajednice. Najgore mi je što svoje nedoumice, zbunjenost i zabrinutost ne mogu podijeliti s najbližima jer je još uvijek tajna i tako će ostati do sigurnijih tjedana. Druženje s vama pomaže 😊Nije za sada nista loše 🙂 Vidjela je, osim gestacijske, i Žv i Eo (ali nije bilo jasan prikaz). Moram opet na pregled kroz 10-ak dana. Želim biti pozitivna, ali ja sam znala da sam trudna već oko Božića a u nalazu mi stoji 5+5 tj. Tako da idemo dalje, pa što bude...svakako sam sretna da je neki pomak od prošlog puta. Naša tijela su čudo i tko zna što se tu dogodilo od prošle M...tako da se i dalje nadam da će rasti i da sljedeći pregled mogu čuti i otkucaje!
Pozdrav cure, pridružujem se grupi. 4+1🙃 Prva trudnoća, planirana, nakon godinu dana napokon test pozitivan i to na dan očekivane mjesečnice, 🥳 “znala sam” da nam je ovaj put uspjelo jer mi je na poslu došlo da povratim na miris moje najdraž mirisne svijece od simptoma imam grčeve, onaj osjećaj kao kada trebam dobiti, grudi mi nikad bolje nisu izgledale iako bole 🙈 sutra cu zvati ginekologicu za pregled iako mislim da je jos rano, mozda bolje pricekati do 6 tj 😊.
Veselim se druženju i iščekivanju ☺️
Pozdrav drage cure i od mene 🤗
Prvo svima čestitam na ➕ te Vam želim uspješne i školske trudnoće!
Meni je ovo treća trudnoća, test pozitivan. Prvi pregled zakazan 23.02. Tada bi trebala biti trudna 7+5 prema ZM. Jedini simptom prema kojemu sam posumnjala da sam trudna je bio taj da su me grudi jako boljele, postale teške i iako su me znale boljeti prije očekivane M, uvijek su par dana prije splasnule. No ovaj put nisu i pošto mi je jedan dan kasnila, napravila sam test koji je odmah pokazao +. Za sada su grudi i grčevi jedini simptomi koje imam. Plus nesanica, živopisni snovi. Iskreno, nije mi svejedno, jako se veselim ali ja sam ipak u 36. godini. Inače zdrava. Nadam se da će sve biti dobro 🙏🍀
Prva trudnoća bila školska, po ničemu osim kašnjenja M nisam posumnjala da sam trudna. Porod prirodan, težak.
Druga trudnoća, 4 dana prije očekivane M lagano krvarenje kod brisanja, trajalo dva dana. Odmah sam posumnjala i napravila test 3 dana prije očekivane M i bila slaba crtica. Trudnoća puno teža, ne zbog komplikacija, nego sam nisko nosila. Porod bolniji, ali trajao kraće. Bez dripa i epiziotomije kao kod prvog.
Pa eto, da s nekim dijelim svoje uzbuđenje i strahove. Samo muž zna, ostali će morati saznati nakon prvog pregleda.
Veselim se druženju 💚
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Moje su mučnine od danas postale još gore, dušu sam ispovraćala, sreća ujutro mi je pregled pa ću vidjeti s ginekologom kako dalje
Cure cestitam na novim + 🥰🥰
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Moje su mučnine od danas postale još gore, dušu sam ispovraćala, sreća ujutro mi je pregled pa ću vidjeti s ginekologom kako dalje
I meni svaki dan sve gore nespavam od mucnine..
I moj pregled danas.
Javi kako je proslo 😊
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji