Ruli čestitam, bas mi je drago da je sve ok, sad uživaj 🥰
Granger, ne znam nažalost za simptome, osim iz krvi...ali pretpostavljam da je ovo što su cure napisale, a i ginekolog sigurno primjeti ako nešto nije ok...
Mallla zvuči mi grozno ali i nevjerojatno da na uzv nisu baš ništa vidjeli... Samo se nadam da ni ja niti itko od nas neće gledati taj film 😳🙈
Pozdrav novim trudnicama! Jako mi je drago zbog svih dobrih vijesti, a i za ove malo manje dobre se ne treba previše brinuti. Što se tiče tsh i šećera u trudnoći meni se osobno čini da malo pretjeruju s tim granicama... Ali dobro, nekad je bolje biti oprezniji i to su sve stvari koje se lako stave pod kontrolu dijetom ili terapijom 🙂 drago mi je da sam i od vas dobila potvrdu da tih tjedan dana ne znači ništa. Što se tiče mučnina, meni stvarno pomaže čaj od đumbira s limunom i krekeri/slani štapići 🙈
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Što se tiče mučnina...u prvoj trudnoći sam baš imala mučnine...rijetko kad povraćanje...
Ono što je meni pomagalo je mentol...doslovno bih išla spavati i pod nos bih si stavila onu metalnu kutijicu sa mentol bombonima...tj pepermint...ljute žvake su mi pomagale isto...
Čaj od đumbira i limuna mi je pomagao.na način da sam ga mirisala...napravila bih ga i samo stavljala pod nos da ga mirišim...
url=https://lilypie.com]
Jutro😊
Kod mene jučer potvrđena gv i žv na 5+3, sve izgleda ok zasad, ponovno naručena za 5 tjedana
Pozz curke
Cestitke na dobrim pregledima, neka sve bude kako treba 🤞🤞
Kako smo danas?
Mi smo danas 11+1 za 8 dana imamo konacno kontrolu. Jedan period sam bila u panici kako da znam da je sve dobro onda sam se zaokupila necim drugim i sad me opet hvata neka nervoza ponovo u smislu kako da znam da je beba dobro i da sve dobro napreduje 🙄
Vjerujem da je narastao trbuscic jer mi smeta dolje nisko dok sjedim, a i traperice smo prekrizili i pospremili za neke mrsavije dane buduci da me sve stezu 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Hej ženice, bas lijepo da pregledi protiču uspješno to me ohrabruje za moj pregled. Ne znam zašto stalno strahujem al eto jesam, baš strahujem. Al što ste napisale zaokupim se drugim stvarima bude ok.
Jako, jako,jako sam umorna, ne znam jel to posljedica korone, pretpostavljam da je. Taman sam bila počela dolaziti sebi, osjećat se ok i poletno a onda korona i vratila me na početak. Da mi je neki napitak da mi šibne energiju. Naravno kad sam umorna pojačaju se i mučnine a najgore mi je obilježje to što sam žedna a ne mogu se fino napit jer mi je voda goroznog okusa, teško mi padne na želudac i onda pijuckam malo po malo al to mi ne utaži žeđ. Olakšaju mi mentol bomboni i to što mi mala spava popodne pa i ja zaspem s njom.
Inam se još puni tjedan načekat do pregleda i to mi se čini godinama daleko, al evo kad vidim da svi pregledi prolaze dobro uvjeravam sebe da će sve bit ok.
Pridružujem se kroničnim umorom powered by korona ali i trudnoća. Danas smo bili kod svekrve i ja oko podne rekoh oprostite ali ja moram malo leći i ubila oko po'ure 😂
I ja sam umorna i svaki dan popodne barem nakratko legnem jer ne mogu izdržati. Mučnine i dalje nemam ali me muči grozan gorki okus u ustima od kojeg mi se diže želudac, užasno mi je teško piti vodu zbog toga i jedino mi malo žvake i bomboni olakšavaju. Baš čudan simptom 🙈
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
I ja sam umorna i svaki dan popodne barem nakratko legnem jer ne mogu izdržati. Mučnine i dalje nemam ali me muči grozan gorki okus u ustima od kojeg mi se diže želudac, užasno mi je teško piti vodu zbog toga i jedino mi malo žvake i bomboni olakšavaju. Baš čudan simptom 🙈
Isto to se meni dogadalo zadnjih mjesec dana. Gadila mi se voda i caj piti i onda sam si mijesala malo soka od jabuke s vodom i super mi je bilo. Malo te slatkoce mi je ubilo taj okus u ustima, jer sam svako malo pila po gutljaj. Doslovno sam si nasipala pola case soka i pola vode. Tako nije ni slatko jako. Ali to mi je prestalo prije nekih tjedan dana. Sve su to faze, ocito. 😊
Ovo i ja radim, ali sa sokom od naranče ☺️ i stvarno pomaže!
Meni je cak sama voda najbolja ali se ne mogu natjerati da pijem tako da pijem jako malo.
Nemam mucnina, vise mi ni mirisi tolko ne smetaju a i apetit mi se vraca polako
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji