Drage cure/žene, vrijeme je da otvorimo temu za naše bebice koje ce nam stici iducu jesen.🤗🍁
Bit ce to pravi baby boom. 👶🤱
Sretno nam svima! 🤞🤰😊💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Evo dizem malo temu. 🤗
Sve mi koje smo zadnju mengu imale od cca 25.11. na ovamo, imamo šansu upasti u jesenske bebe. 🤞🤰🍁
Opce je poznato da najveći postotak ljudi ima rodjendan krajem rujna, jer parovi najvise hopsaju za vrijeme Bozica/Nove godine. 🙈
Želim nam/vam svima srecu, da bude puno jesenskih beba. 🥳👶👶👶👶
Slobodno se priključite temi i prije plusica, kao znak podrške. Sve smo u ovome zajedno. 🤗🤞🤰💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Žene moje i ja bi se vrlo rado tu pridružila 🙈🥰🥰❤❤
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Evo dizem malo temu. 🤗
Sve mi koje smo zadnju mengu imale od cca 25.11. na ovamo, imamo šansu upasti u jesenske bebe. 🤞🤰🍁
Opce je poznato da najveći postotak ljudi ima rodjendan krajem rujna, jer parovi najvise hopsaju za vrijeme Bozica/Nove godine. 🙈
Želim nam/vam svima srecu, da bude puno jesenskih beba. 🥳👶👶👶👶
Slobodno se priključite temi i prije plusica, kao znak podrške. Sve smo u ovome zajedno. 🤗🤞🤰💕
Baš sam gledam za M što si pisala pa evo moja je bila isto tako negdje 23.11. iiii saaad hoćemo plusiiić🙏🙏
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Drage cure, samo tako pozitivno! 👏☺️
Plusici nam stižu uskoro! 🙏🤰
Sretno svima od 💕! 🤗
Sretan Božić svim buducim mamama, koje ce vec sljedećeg Bozica imati svoju bebicu u rukama! Sretno svima! ☃️🎄🎊🎉🥂🥳💕🤗🙏🤰
Drage cure, jedva sam cekala da neko otvori temu jesenske😍 dns i jucer plusic, menga mi treba doc za 3 dana (ZM 26.11.) ❤️❤️❤️ druga trudnoca i jedva cekam da mi se potvrdi debeli plus na dan menstruacije! Koliko nas ima? One koje se nadaju plusicima-sretno🍀🍀🍀
Brontosaurica meni je taman 1 god prosla otkako sam rodila prvo😍 uz cistu i urednu trudnocu bi razlika ttebala biti 21mj.😁 Taman i ti sad pa je slicna razlika- nadamo se plusu✌️✌️
Drage cure, jedva sam cekala da neko otvori temu jesenske😍 dns i jucer plusic, menga mi treba doc za 3 dana (ZM 26.11.) ❤️❤️❤️ druga trudnoca i jedva cekam da mi se potvrdi debeli plus na dan menstruacije! Koliko nas ima? One koje se nadaju plusicima-sretno🍀🍀🍀
Čestitam! Meni zadnja M 19.11. Po kalendaru bi pripadala ljetu, al po tjednima sam bliža jeseni tj ovim tjednima. Plus dobila 16.12. I sad sam u čekanju prvog pregleda i mučnina. Moji termini su uvijek malo šetajući pa je pitanje hoće li i sada tako biti.
Kako se osjećaš?
Ja imam curicu od 5 godina, curicu od 6mj i sad čekamo bebu iznenađenje! Za prve dvije smo se naradili a sad tura iznenada...Božićni poklon!
url=https://lilypie.com]
Cure drzim fige🍀🍀🍀🍀
Ja se osjecam ok, nekad sam nervozna jer me bolucka kao da cu dobit svaki tren. Mucno mi nije, nije ni u prvoj bilo pa se nadam da ce tako ostati ALI sam gladna nenormalno i to me nervira😂 gin cu zvati tek nakon nove godine jer ubiti ionako imam vec termin za pregled 31.1. a trudnoca se dogodila kao bozicni poklon😍 kad ti je pregled??
Sortiraj odgovore
Najstariji