Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    14. Veljača 2022. 15:21

teich super za pregled :)

zvonkobonko ja sam u prošloj T kupila bila tih čarapa u Bipi, jer su koštale tipa 30 kuna a fino debele su. Ona neka njihova marka su čarape, no name. I Lidl zna imati, ali to treba ubost.

Aries5
    14. Veljača 2022. 15:36

Kokolo nisam ni ja cula da se daje progesteron zbog policisticnih al eto nemoze nastetiti a bebi dobro dode pa neka, makar mi je uzasno 3x na dan gurati te tablete al jos cu tjedan i pol prezivjeti 🙄

Zvonkobonko tocno znam kako ti je, ja sam sve svoje traperice nekidan pospremila jer me uzasno stezu, zasad me spasavaju trenirke i zimske haljine.
    Znam da lidl ima odlican program za trudnice ali je rijetko i to bas treba doci taj dan kad krene akcija odmah kad se otvori ducan jer je inace tesko naci. Zasad nisam jos kupovala najlonke za trudnice nego uzmem broj do dva vece nego inace i okej su mi
    Vise me muce grudnjaci, inace sam E kosarica sad sam vec na F i kolko vidim rastemo i dalje i to poprilicno..za po doma nosim sportske grudnjake iz decathlona kad idem do doktora ili slicno uguram se nekako u dosadasnje ali kad ih skinem zaboli me u mozgu 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

chiAn
    14. Veljača 2022. 16:27

Aries, ja u prvoj trudnoći nisam mogla nositi grudnjake...a imam male grudi...sve me stiskalo...isto sam nosila sportske grudnjake...
    Nakon što sam rodila stalno sam nosila potkošulje za dojilje...i to mi je spas...posebno one iz lidla...najudobnije su mi...
    I sad kad su mi se sise i smanjile i dalje ih nosim...samo stavim tufere u njih da se bradavice ne ističu i super...nigdje ne stišće, ne žulja, a te potkošulje imaju gumu ispod sisa koja ih drži...
    Možda možeš pokušati s tim...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    14. Veljača 2022. 16:56

chiAn

Aries, ja u prvoj trudnoći nisam mogla nositi grudnjake…a imam male grudi…sve me stiskalo…isto sam nosila sportske grudnjake…
    Nakon što sam rodila stalno sam nosila potkošulje za dojilje…i to mi je spas…posebno one iz lidla…najudobnije su mi…
    I sad kad su mi se sise i smanjile i dalje ih nosim…samo stavim tufere u njih da se bradavice ne ističu i super…nigdje ne stišće, ne žulja, a te potkošulje imaju gumu ispod sisa koja ih drži…
    Možda možeš pokušati s tim…

Te potkosulje iz Lidla su zakon! Ja sam isto u prošloj trudnoći kupili milion komada i samo njih nosila do nedavno. Znaci spas 😍

• Hani
    14. Veljača 2022. 16:58

Kokoloo, imamo isti ukus kad su lilypie trakice u pitanju🤗

Aries5
    14. Veljača 2022. 17:43

Dakle moram u Lidl u svakom slucaju, hvala curke isprobati cu svakako 🥰

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    15. Veljača 2022. 07:47

Dobro jutro!
    Evo ja bila u laboratoriju, vadila krv, sve ono početno što ide.. 
    Znači kolika gužva, ljudi moji. Ja samo prošla kraj njih i govorila trudnica, trudnica :D Svi su me gledali haha
    ---
    Ajme potkošulje iz lidla (one za dojenje) su TOP (pogotovo za one s malim cicama jer ne treba grudnjak)!! Imam ih sve sačuvane iz prošle trudnoće, one su baš spas. Neki dan sam i kupila još 2 komada jer su bile po 20 kuna. 

Aries5
    15. Veljača 2022. 10:09

Ruli

Dobro jutro!
    Evo ja bila u laboratoriju, vadila krv, sve ono početno što ide..
    Znači kolika gužva, ljudi moji. Ja samo prošla kraj njih i govorila trudnica, trudnica :D Svi su me gledalihaha

Ajme potkošulje iz lidla (one za dojenje) su TOP (pogotovo za one s malim cicama jer ne treba grudnjak)!! Imam ih sve sačuvane iz prošle trudnoće, one su baš spas. Neki dan sam i kupila još 2 komada jer su bile po 20 kuna.

Tako sam ja u petak bila 100000 ljudi u cekaoni jedan na drugom a svaki peti nosi masku kak spada, ali ima kutija za trudnice i djecu tako da sam zadnja dosla prva izasla 😂 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ina1011
    15. Veljača 2022. 17:06

Ajme koliko ste tipkale  Nisam ni uspjela sve pohvatati ali čestitke svima na urednim pregledima i dečkićima  Sad kad ste počele pisati o tome shvatila sam da jedva čekam saznati spol 
    -
    Moje iskustvo sa sukrvicom je ostalo na onoj jednoj situaciji, nije se ponovilo. Pregled je 22.2. i jedva čekam da i službeno dobijem potvrdu da je sve u redu pa da se mogu opustiti. 
    -
    Dosad sam isto bila u klubu najlonke + tajice međutim čini mi se da to više neće funkcionirati bez većih brojeva ili trudničke robice jer baš osjetim da me stišče. Ne toliko ujutro ali čim jedem/pijem i napuhnem se, ne mogu dočekati da skinem sve sa sebe. Grudnjaci su otpali još pred 10ak dana, nosim sportske i to samo kad baš moram. 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Kokoloo
    15. Veljača 2022. 19:01

Eeej Zvonkobonko super za pregled i hematom! 🥰
    A nisam popratila prije, kad si saznala da imas hematom? Jesi strogo mirovala? Jesi krvarila?
     Ne znam jesi citala moje zadnje postove.. ja ga imam ali sad se vec polu apsorbirao i pijem duphaston i onako malo mirujem ali vise ne. Samo se ne forsiram. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.