Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SUZY0507
    24. Kolovoz 2022. 16:59

Matuska ima jos vremena, nemoj se brinuti unaprijed. Akupunkturu ne poznajem dovoljno, ali ima vjezbica  koje su cure ranije spomenule za koje mi se cini da imaju smisla u tvojim tjednima kada su bebice jos manje, da ih se malo motivira na okretanje. Ako nema nekih drugih zdravstvenih prepreka nema razloga ne pokusati.
    Moja je samo u jednom trenu, oko 20 i nekog tjedna bila u polozaju glavom prema dolje. Sve ostalo zadak....poprecni polozaj, tako da je ona svoju preferenciju jasno naglasila.

• dala
    24. Kolovoz 2022. 17:12

Matuška, ja nisam probala akupunkturu. Radila sam neko vrijeme vjezbe, ali ocito nisu pomogle. Pogledaj si spinning babies, probaj nešto od toga, možda budeš veće sreće 

Iri
    24. Kolovoz 2022. 17:37

Mozda se i okrenu, cula sam u dosta slucajeva da su se par dana prije poroda okrenule, tako da vam cuvam fige, moj je odavno okrenut i bas pritisce sve dole.. jel koja od vas mozda ima cesce menstrualne bolove? Sinoc su me probudili, i nisam mogla dugo zaspati i vec sam se bila prepala da nije to to 🙈

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

Matuška
    24. Kolovoz 2022. 18:03

Radila sam spinning babies ali nije upalilo. Čuvam akupunkturu kao zadnji as u rukavu ako se sama ne okrene 🙂

Matuška
    24. Kolovoz 2022. 21:14

Ja nemam menstrualne, al imam grozne bolove u zdjelici. Pogotovo po noći kad se trebam okrenuti na drugu stranu ili dići za wc. U zadnje vrijeme mi je to baš koma, prvih par koraka jedva napravim🙈

Ruli
    24. Kolovoz 2022. 21:15

Iri mene je štrecnulo par puta i išla sam na wc često, uplašila se da isto počinje, ali ništa, hvala bogu, smirilo se 👍 
    Meni je trbuh baš nekako visoko, muka mi je stalno, žgaravica, uf. Kad bi se bar malo spustio 🙄
    I ja opet danas plakala, gledala sam neku seriju, neki lik umro, ja gotova, pola sata se nisam mogla smiriti. 😵

• Mina89
    24. Kolovoz 2022. 22:10

Drage cure, danas bila na pregledu, 34 + 5, posteljica 1/2, beba 2500 g. Kako je kod vas? Malo me prepali jer su prije rekli da je posteljica stupnja 2, ali kasniji pregled u bolnici utvrdio da je 1/2.

• dala
    24. Kolovoz 2022. 23:39

Ja nemam menstrualne bolove, povremeno me štrecne u zdjelici i to najčešće ujutro kad se ustajem. Moguće jer se sva pokocim tijekom noći jer onako malo granici s ligamentima.
    Mina, meni nikad nisu spominjali tako nešto vezano za posteljicu, samo da je sprijeda 🙂

Iri
    25. Kolovoz 2022. 05:40

Ruli vidim da smo samo jedan dan razlike u terminima, sve mi je isto, ja sam izmrsala zadnjih tjedan dva bas zbog zgaravice, ni voda mi ne sjedne kako treba 🤣
    Haha sve su nam to slatke muke, ali jos malo, ja samo molim Boga da izguram do 37.tjedna pa onda moze odmah sutradan da se rodi

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

• Mina89
    25. Kolovoz 2022. 09:38

dala

Ja nemam menstrualne bolove, povremeno me štrecne u zdjelici i to najčešće ujutro kad se ustajem. Moguće jer se sva pokocim tijekom noći jer onako malo granici s ligamentima.
    Mina, meni nikad nisu spominjali tako nešto vezano za posteljicu, samo da je sprijeda 🙂

Dala, mene malo prepali, jer kao beba je mala, ta posteljica stupnja 2. Na kraju je ipak ok jer je supanj 1/2 i straga je. Ti stupnjevi su valjda kako nam posteljica stari. Pa sam mislila da je možda netko imao sličan slučaj. I čudno mi je da kažu da je beba mala, a ima 2500 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.