Matuska ima jos vremena, nemoj se brinuti unaprijed. Akupunkturu ne poznajem dovoljno, ali ima vjezbica koje su cure ranije spomenule za koje mi se cini da imaju smisla u tvojim tjednima kada su bebice jos manje, da ih se malo motivira na okretanje. Ako nema nekih drugih zdravstvenih prepreka nema razloga ne pokusati.
Moja je samo u jednom trenu, oko 20 i nekog tjedna bila u polozaju glavom prema dolje. Sve ostalo zadak....poprecni polozaj, tako da je ona svoju preferenciju jasno naglasila.
Matuška, ja nisam probala akupunkturu. Radila sam neko vrijeme vjezbe, ali ocito nisu pomogle. Pogledaj si spinning babies, probaj nešto od toga, možda budeš veće sreće
Mozda se i okrenu, cula sam u dosta slucajeva da su se par dana prije poroda okrenule, tako da vam cuvam fige, moj je odavno okrenut i bas pritisce sve dole.. jel koja od vas mozda ima cesce menstrualne bolove? Sinoc su me probudili, i nisam mogla dugo zaspati i vec sam se bila prepala da nije to to 🙈
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Radila sam spinning babies ali nije upalilo. Čuvam akupunkturu kao zadnji as u rukavu ako se sama ne okrene 🙂
Ja nemam menstrualne, al imam grozne bolove u zdjelici. Pogotovo po noći kad se trebam okrenuti na drugu stranu ili dići za wc. U zadnje vrijeme mi je to baš koma, prvih par koraka jedva napravim🙈
Iri mene je štrecnulo par puta i išla sam na wc često, uplašila se da isto počinje, ali ništa, hvala bogu, smirilo se 👍
Meni je trbuh baš nekako visoko, muka mi je stalno, žgaravica, uf. Kad bi se bar malo spustio 🙄
I ja opet danas plakala, gledala sam neku seriju, neki lik umro, ja gotova, pola sata se nisam mogla smiriti. 😵
Drage cure, danas bila na pregledu, 34 + 5, posteljica 1/2, beba 2500 g. Kako je kod vas? Malo me prepali jer su prije rekli da je posteljica stupnja 2, ali kasniji pregled u bolnici utvrdio da je 1/2.
Ja nemam menstrualne bolove, povremeno me štrecne u zdjelici i to najčešće ujutro kad se ustajem. Moguće jer se sva pokocim tijekom noći jer onako malo granici s ligamentima.
Mina, meni nikad nisu spominjali tako nešto vezano za posteljicu, samo da je sprijeda 🙂
Ruli vidim da smo samo jedan dan razlike u terminima, sve mi je isto, ja sam izmrsala zadnjih tjedan dva bas zbog zgaravice, ni voda mi ne sjedne kako treba 🤣
Haha sve su nam to slatke muke, ali jos malo, ja samo molim Boga da izguram do 37.tjedna pa onda moze odmah sutradan da se rodi
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Ja nemam menstrualne bolove, povremeno me štrecne u zdjelici i to najčešće ujutro kad se ustajem. Moguće jer se sva pokocim tijekom noći jer onako malo granici s ligamentima.
Mina, meni nikad nisu spominjali tako nešto vezano za posteljicu, samo da je sprijeda 🙂
Dala, mene malo prepali, jer kao beba je mala, ta posteljica stupnja 2. Na kraju je ipak ok jer je supanj 1/2 i straga je. Ti stupnjevi su valjda kako nam posteljica stari. Pa sam mislila da je možda netko imao sličan slučaj. I čudno mi je da kažu da je beba mala, a ima 2500 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji