Mina meni su na 34+5 procjenili bebu na 2800g. Imam drugi četvrtak opet pregled, pa ćemo vidjeti. Ali to mjerenje je tako nepouzdano. Stvarno ne znam što znači to s posteljicom, nije mi se ništa rekla osim da je straga i da ima dovoljno plodne vode 🤷♀️
Ira da, mi smo terminuše :) opet nisam spavala, nikako se namjestiti, žgaravica, bol u kukovima, a beba će još rasti ajme meni. 💆
LuI mene zeza desni list, stalno mi se grči, zna i po noći i to boli ko sam vrag. Uzimam magnezij Direkt, nadam se da će pomoći.
--
Ispada da se samo žalim za njih tjedan dana, ali taj 9.mjesec je stvarno izazovan 🙈
Meni su na pretproslom pregledu rekli kao sitnija beba, ali buduci da sam i ja kao normalno, da bi na zadnjem isti doktor rekao : "Krupna beba, sitna mama" 🤷♀️, nisam nista htjela komentarisati jer znam da dosta grijese u tim procjenama.. prvo dijete par sati prije poroda procjenili na max 3kg a on roden sa 3460
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
A vidjet ću da, iduću srijedu imam opet pregled pa ćemo vidjet šta će gin reć. Mislite da ne moram brinuti?
Mina ja isto ne znam ništa o tim stupnjevima posteljice, nije mi ginekologica spominjala. Jesi probala čitati nešto o tome? U svakom slučaju pokušaj ne brinuti jer nećeš ni sebi ni bebi tako pomoći, a ako će doktori procijeniti da posteljica više nije dobra, porodit će te. Tako su jednu moju poznanicu nedavno. Pokušaj pozitivno ♥️
Jesam da, ono što Google nudi. Prema člancima koje sam čitala, za sada je posteljica u najboljem redu, ali ipak me malo kopa. Mislim sad sam već malo bolje. Bebica se mrda i jako je živahna pa se nadam da će tako i ostati. Danas sam 35+0 još malo da izdržimo i da ona ojača i što se mene tiče možemo na porod.
Mina89, ma bit ce to sve uredu, znam da nije jednostavno kad tako kazu ali 100 puta se brinemo i na kraju ispadne hvala Bogu bez razloga, cuvam fige da tako bude i sada. Samo otkloni sve negativne misli i opusti see..
Znam najlakse je drugome govoriti, evo prva nekako imam osjecaj da necemo biti jos dugo 2u1, pa me panika pomalo hvata, samo se nadam bar jos tjedan, do 37 punih tjedana da izdrzimo 🤷♀️
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
A vidjet ću da, iduću srijedu imam opet pregled pa ćemo vidjet šta će gin reć. Mislite da ne moram brinuti?
Mislim da, ako je stvarno nešto loše, da bi ti naglasili pa i hospitalizirali. Znam da je teško ne brinuti se, ali kao što su cure rekle, think Pink :) bitno da je beba živahna, osjećaš ju,a i uskoro imaš opet pregled 🤞❤️
IRI nego šta, nego ćete izdržati do punih 37 tjedana. Uopće ne sumnjam 🤗 ali još sitno brojimo sve skupa ♥️
RULI dobro kažeš, mislim doktor na poliklinici je rekao da je sve kako treba i da je trudnoća školska, ali ne znam zašto sam ja toliko zabrijala. Ali hvala na riječima podrške ♥️♥️
Pozdrav curke....zanima me gdje planirate roditi ? :)
čitala sam razna iskustva , svi imaju i pozitivna i negativna iskustva .....i uglavnom ispada kako pogodiš smjenu u bolnici i na odjelu
Ja bi rekla da veliku ulogu igra kaj očekuješ i kakav porod priželjkuješ. Ja želim biti što slobodnija tokom poroda, bez intervencija (ukoliko naravno ne budu nužne), bez nekih prisila i odrađivanja kao po špagi. Koliko sam se informirala u mojem kraju su za to najbolji Zabok i Čakovec. Ja sam se odlučila za ČK
Sortiraj odgovore
Najstariji