Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dala
    18. Kolovoz 2022. 10:21

Zna netko koji je mail HZZO na koji se šalje papirologija za otvaranje rodiljnog?

Aries5
    18. Kolovoz 2022. 11:14

dala

Zna netko koji je mail HZZO na koji se šalje papirologija za otvaranje rodiljnog?

To ti ovisi u koji podrucni ured spadas, vidi u ovom linku ako mozes otvoriti 
    https://www.hzzo.hr/vazno-kontakti-za-ostvarivanje-prava-iz-obveznog-zdravstvenog-osiguranja/

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• SUZY0507
    18. Kolovoz 2022. 11:18

Aries5

dala

https://www.hzzo.hr/vazno-kontakti-za-ostvarivanje-prava-iz-obveznog-zdravstvenog-osiguranja/

Tako je! Svaki područni ima neki svoj.  Ja sam imala neki pisarnica@.... Čak referenti znaju preusmjeriti na sebe direktno,da mail ne luta sustavom.  Mozda najbolje nazvati direktno područni pa pitati koji im je najbrži kontakt mail.
    Mogu reći da super radi... 

• dala
    18. Kolovoz 2022. 12:05

Aries5

dala

SUZY0507

Aries5

dala

Tako je! Svaki područni ima neki svoj. Ja sam imala neki pisarnica@…. Čak referenti znaju preusmjeriti na sebe direktno,da mail ne luta sustavom. Mozda najbolje nazvati direktno područni pa pitati koji im je najbrži kontakt mail.
    Mogu reći da super radi…

Super, hvala!

Ruli
    18. Kolovoz 2022. 16:10

Evo i mene s pregleda! Mala nije baš mala, kažu 2800g ☺️ Ostalo sve super. Uzeli su mi bris na streptokok B, i pregled za 2 tjedna. Kaže sestra nek spremim kofer :D 

• Mina89
    18. Kolovoz 2022. 21:34

Pozdrav cure, 
    Evo ja čekam svoju prvu curicu koja stiže za cca mjesec dana. Planiram sada već oprati svu njenu robicu pa bi mi dobro došao savjet kojim deterdžentom oprati robu i da li koristiti omekšivač ili ne?

• Dandelion0
    19. Kolovoz 2022. 09:38

Mina, 
    Ja sam Frosch i Becutan baby. Meni je čak Becutan malo bolji bio. 

Stiže nam curica 💓

• dala
    19. Kolovoz 2022. 10:29

Mina89

Pozdrav cure,
    Evo ja čekam svoju prvu curicu koja stiže za cca mjesec dana. Planiram sada već oprati svu njenu robicu pa bi mi dobro došao savjet kojim deterdžentom oprati robu i da li koristiti omekšivač ili ne?

Ja općenito koristim deterdžente za osjetljivu kožu jer imam dermatitis, a omekšivač sam davno kompletno izbacila iz upotrebe. Dobar dio stvari ide u sušilicu i ne treba omekšivač.

• Mina89
    19. Kolovoz 2022. 11:57

Hvala puno na informacijama. Uzeti ću si becutan, čak ga gledala danas u mulleru.. e da... Grudnjak za dojenje u mulleru 84,00 kn na akciji.

• SUZY0507
    19. Kolovoz 2022. 12:11

Eto i ja sam na Froschu baby trenutno,  ali sam gledala i taj Becutan pa možda u sljedećoj rundi.  
    Frosh ima tu cijelu liniju za bebe.  Kasnije kada počnu papati i konkretnije se flekati ima i onaj sprej za mrlje koji malo pomogne. 
    Mislim da i Persil ima baby verziju i sve mi se to čini ok.
    Cestitam svima na dobrim pregledima i da tako ostane... 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.