Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iri
    28. Kolovoz 2022. 04:05

Mene je zadnji put na pregledu pregledavao, bila skroz zatvorena, tad sam bila 34 tjedan tocno, ali nije bio moj ginekolog, neki zamjenski. Inace moj ne prakticira kako on kaze cackanje, cak ni u  visem stupnju trudnoce 🤷‍♀️ do sada me jednom samo bio pregledao, i to kad je radio vaginalni ultrazvuk na pocetku trudnoce i ovaj zamjenski sad drugi put..
    Ali ja sretna, jer ne znam zasto ali imam uzasan strah od tog pregleda, svaki put 🤣
    A sto se tice stomaka u mene je isto ogroooooooooman, duplo veci nego u prvoj trudnoci, ima vec mjesec dana kako me pitaju je li trebam uskoro roditi 🤣
    I ja prijavljujem nesanicuu

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

Ruli
    28. Kolovoz 2022. 14:47

Ok pridružujem se i ja s ogromnim trbuhom 😁 ostalo sve okej, vidim malo u nogama da sam dobila ali ništa strašno. Vjerojatno će mi ostati trbuha dosta kasnije za utegnuti. Na +11 kg sam, jutros sam se vagala. 
    Mene baš dugo nisu vag pregledavali, sad ću pitati u četvrtak da me pogleda da li sam zatvorena jer idemo na put na par dana pa da budem na miru. 
    I ja imam valunge! Ajme meni! Preznojavam se staaaalno! 
    Prošla trudnoća mi je bila zimska i mogu vam reći da mi je bilo puno lakše. 
    Mantrajmo zahlađenje i kišu, da konačno prodišemo 🤞😁

• PuniMjesec
    28. Kolovoz 2022. 16:01

Evo da se javim i ja, mene muce nesanica i zgaravica, sto se kila tice, svih 10 koje sam dobila je, kakav dojam imam, u trbuhu 🤪 u zadnjih 7 dana poceli su povremeni menstrualni bolovi i bolovi nisko dole u zdjelici svaki put kad se beba pomakne. Sad sam u 37.tjednu, nadam se da se polako spusta prema dolje, na zadnjem pregledu prije 2 tjedna gin.mi je rekao da je beba jos visoko...
    Nego, imam pitanje... kako stojite sa strijama? Ja sam se danas dobro drzala, jutros primijetila 2 ljubicaste na bocnim stranama trbuha 😢 strah me da sad u zadnja 2 tjedna ne nastane neka nova svaki dan... inace imam kozu sklonu strijama, mazem si trbuh cca svaki 2.dan sa babylove uljem. Mazala bi i cesce ali po ovim vrucinama stalno sam znojna  i to ulje na kozi mi je tesko trpiti... cime se vi mazete, ima sta za kupiti za strije i nakon poroda, da se smanje one koje su eventualno nastale? 

Iri
    28. Kolovoz 2022. 17:11

PuniMjesec, ieni svih 8-9kila koliko sam do sada dobila u stomak ali stomak ide prema naprijed bas i nekako je nije tvrd nego kao lubenica, ne znam kako bih opisala, sa leda covjek ne bi rekao da sam trudna 🤣
    I ja sam u 37-u tjednu i sve iste simptome imam, jedva cekam sutra pregled da vidim kakvo je stanje..
    A sto se strija tice ni u prvoj trudnoci ih nisam imala  a ni sada  premda mi je stomak zategnut  ne znam kako ne popucaa.. ja sam koristila Weleda ulje e sad ne znam je li do njega ili do genetike ali nijedne jos nemam

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

Aries85🐏
    28. Kolovoz 2022. 19:18

Pozdrav zenice,evo i ja vam se pridruzujem jer moja beba treba stici na jesen,17.10 :)  Veselimo se i jako smo uzbuđeni❤️❤️❤️❤️

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Ina1011
    28. Kolovoz 2022. 21:04

Mogu prijaviti samo nesanicu, žgaravica je nestala kako se beba spustila.. i odmah se lakše diše/jede/zivi ☺️

A strije sam dobila u zadnja 2 tjedna po bedrima i to na čudnom mjestu - s prednje strane odmah ispod ruba gaćica. Sto mi je neobično jer se tu nisam raširila ali pretpostavljam da je to jer se koža povukla prema trbuhu 🙄 ali nekako taj dio nisam bas ni mazala pa eto.. 

Sto se tiče pregleda, mene svaki put pregledava vaginalno 🤔 mjeri ušće i provjerava da li sam zatvorena. I dosad mi zapravo i nije smetalo, ali prošli tjedan mi je bio dosta neugodan osjećaj i drugi dan sam imala i lagani roskasto-smeđi iscjedak. Vjerojatno je sad sve osjetljivije pa je odmah bila i reakcija na pregled 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Ruli
    29. Kolovoz 2022. 10:48

PuniMjesec žao mi je zbog strija :( maži svaki dan, obavezno nakon tuširanja. Ja mažem 2x dnevno, biooil uljem ili bademovim, za sad je sve ok. U prošloj T isto nisam dobila strije po trbuhu, a inače ih imam po bokovima. 
    Zanimljivo je da sam u prošloj T imala Linea Negru (onu tamnu liniju posred trbuha) a sad je nemam 🤷‍♀️
    I ja imam osjećaj da se beba malo umirila, mislim da nema više toliko mjesta. Jedva čekam pregled u četvrtak 🤞

• dala
    29. Kolovoz 2022. 11:59

Ja nemam strije. Redovito sam se mazala Biobaza kremom vise na početku, kad trbuh nije ni rastao toliko 🙂, sad mi se neda bas, upravo zbog vrućina, ionako se sva stalno znojim. Mazanje ne može odmoći, pomaze da koza bude elastična, ali mislim da najveću ulogu tu igra genetika

• Mina89
    29. Kolovoz 2022. 12:42

Ja se mažem svaki dan nakon tuširanja sa Bio-Oil i za sada nema strija, ali ne znači da neće. 
    E da... Negativna na streptokok 🎉🎉🎉🎉

• Mateil
    29. Kolovoz 2022. 12:51

Evo upadam kao padobranac s pitanjem, trenutno sam 32+3 tt i zadnjih par dana su mi počela stopala oticati, većinom tokom dana.
    No jutros sam se probudila s otečenim stopalima i dlanovima, pa me zanima da li je netko imao sličnih problema te trebam li se zabrinuti? 😅

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

+27.12 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.