Imala sam za nadoknaditi nekih 50 stranica ☺️ Čestitke curama koje su rodile.. da se sto brze i lakše oporavite i da cim vise uzivate sa svojim bebicama 🥰
•
Kod mene se ništa posebno nije događalo, dosadno lijepa trudnoća ❤️ ali mi je vrijeme straaaašno brzo prolazilo pa nisam tipkala u međuvremenu. 🙈 Danas smo 38+3, po zadnjem pregledu zatvorena i dalje.. jedino sto su me zadnja 2-3 dana počela leđa boljeti i krenuli neki kao menstrualni bolovi. U utorak ponovno pregled pa ću vidjeti da li se nešto promijenilo 😊
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
I ja sam kilu dole zadnjih par dana, sto li zbog neke prehlade, proljeva, sto li zbog zgaravice.
Jedva cekam ponedjeljak da vidim jesam li se pocela otvarati, jer imam sve simptome, menstrualne bolove, ucestale trudove koji postaju bolniji i bol i pritisak dole, a i stomak se od jutros bas spustio..
Kako vi stojite s kilama, ne znam je li neko vec pitao?
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Kad kazete menstualne bolove...to ono kad te boli stalno zdjelica I nesto probada sa svih strana I sav si nikakav I tezak....🤔
Ja isto nespavam zadnja dva dana. Nema tog polozaja vise...
Beba je isto jako nemirna I ti pokreti su jako bolni vec...
Kako stvari stoje I ja se nadam izdrzati do utorka nekako😳
Kad kazete menstualne bolove…to ono kad te boli stalno zdjelica I nesto probada sa svih strana I sav si nikakav I tezak….🤔
Ja isto nespavam zadnja dva dana. Nema tog polozaja vise…
Beba je isto jako nemirna I ti pokreti su jako bolni vec…
Meni je upravo tako i odjednom nalet vrucine..
Ista sam, jos prosli tjedan sam.sve mogla i sve normalno radila a sad koji god pokret napravim bolovi u zdjelici i lazni trudovi koji postaju ne vise tako lazni.
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Ja niš nisam ispeglala ali sam oprala s bejbi deterdžentom. Steriliziram obavezno dude a pogotovo boce, ali normalno sušim na zraku i to je to.
In other news: ne spavam, kiselina i žgaravica ubijaju. Smršavila sam čak kilu. 🙄
ni ja nisam ništa peglala , dio oprala becutan tekućim ..... peglanje mi ionako nije jača aktivnost
IRA - ja sam do sad dobila 15 kila , 34.tjedan mi je
I kod mene je +15kg (od toga sam 4 dobila u zadnjih mjesec dana 🙄) ali doslovno je sve u trbuh otišlo koji je ogroman a sve drugo ostalo isto.
•
Sto se tiče robice - prala sam Persilom sensitive i sve peglala (sad za prvi put, dalje ću vidjeti sto ću).
•
Bebica se dosta smirila.. nema vise udaraca, sad samo istezanja osjetim i to puno manje.. i ako se bas gurne za van onda mi bude kao kvrga na trbuhu. Već je u položaju pa sad čekam razvoj situacije dalje.
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Kad kazete menstualne bolove…to ono kad te boli stalno zdjelica I nesto probada sa svih strana I sav si nikakav I tezak….🤔
Ja isto nespavam zadnja dva dana. Nema tog polozaja vise…
Beba je isto jako nemirna I ti pokreti su jako bolni vec…
Meni je upravo tako i odjednom nalet vrucine..
Ista sam, jos prosli tjedan sam.sve mogla i sve normalno radila a sad koji god pokret napravim bolovi u zdjelici i lazni trudovi koji postaju ne vise tako lazni.
I ja imam valunge!🤔 Cijelo zivot mi je hladno, a sad mi je neprestano vruce.
Kilograme uopce ne zelim vise pratiti, svakako sam na 10+ .Isto mi je dojam da je trbuh toliko velik da mi opasno remeti ravnotezu.
Ja stojim već neka 2-3 tjedna na +15. Isto većina u trbuhu, i dosta vode zadržavam, stopala i šake su mi otečeni.
Sa spavanjem sam i dalje ok, jedno buđenje pred jutro za wc i onda još odradim po sat dva. Banana jastuk najbolji prijatelj 🙂
Od kojeg tjedna su vam poceli pregledavati koliko ste otvorene? Ja sam bila zasad dvaput u TA, sad sam 38+2 i još ni jednom. Ok, kod mene se fokusiraju na taj zadak i ionako idem na carski idući tjedan, ali svejedno mi je čudno da nisu pregledavali
Kak mi je drago da je još netko napisao da ima veliki trbuh 😂 meni je isto većinom otišlo u trbuh i već me stvaaaarno umaraju komentari ljudi o veličini trbuha 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji