Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nora67
    19. Kolovoz 2022. 15:44

Pozdrav svima :-) Imam pitanje,da li je koja imala smedjkasto zuti iscjedak u trecem trimjesecju? Ja sam sad 32+2 i jutros i malo preko dana danas par smedjih kapljica i malo zuckasti iscjedak. Imala sam u urinu kristale, bakterije povisene,bas sam prekjucer bila kod gin ali on kaze da nije nista alarmantno,pregledao me vaginalno sve ok zatvorena,uzv sve ok i krvi nalazi i crp sve ok. Ovaj isjedak je fakat malo,ne zelim dramit ili ga zvati bez razloga..

Ruli
    19. Kolovoz 2022. 16:23

Amelie meni se čini to ok kilaža. Moja je veća jer jedini parametar koji je veći za čak 3 tjedna je nogica, zato povećava toliko kilažu ja mislim 🤷‍♀️
    --
    Ja sam ovaj put kupila Persil za bebe. Pa ćemo vidjeti. Isto izbjegavam omekšivač na početku. 
    --
    Nora67 žućkasti iscjedak je normalan u trudnoći, smeđi ne znam baš, bolje da zovneš gin za svaki slučaj? 
    --
    Meni podivljao apetit, doslovno bi jela od jutra do mraka. Ajme meni.

Granger
    19. Kolovoz 2022. 19:47

Otvorena sezona gladnih trudnica.  I meni kile zadnjih par tjedana samo gore. Gladna sam stalno...
    Ma te procjene kilaže će nas sve dovest do ludila, a doktori to sve nešto otprilike izmjere pa bubnu neku brojku.
    Ja sam za pranje koristila Frosch baby bez omekšivača. Nema neki miris tako da mislim da je okej. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Mina89
    19. Kolovoz 2022. 20:03

Granger

Otvorena sezona gladnih trudnica. I meni kile zadnjih par tjedana samo gore. Gladna sam stalno…
    Ma te procjene kilaže će nas sve dovest do ludila, a doktori to sve nešto otprilike izmjere pa bubnu neku brojku.
    Ja sam za pranje koristila Frosch baby bez omekšivača. Nema neki miris tako da mislim da je okej.

Ja na +14 kg hahahaha, a apetit ludnica, spašava me samo šta sam visoka pa se kile ne vide, a trbušić je mali 😅 Definitivno ću onda neki od tih deterdženata i bez omekšivača.

Iri
    19. Kolovoz 2022. 22:06

Ja sam na +8, u mene naide period kada sve trpam u sebe pa onda period kada se moram tjerati da jedem, kao sada, zbog mucnina.. a za bebinu odjecu sam koristila Persil deterdžent, pokajala sam se, prejak mi sada nekako, definitivno cu nastaviti s Froschovim, cini se dosta blazi
    Kako vama sto se tice kretanja, meni je zadnjuh par dana otezano, teska srca priznajem, osjecam bas tezinu stomaka, a inace sam navikla da me ima svugdje, pa mi nekako teze pada kad vidim da postajem "tromija" ali i to jos par tjedana, sve za bebice

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

• PuniMjesec
    20. Kolovoz 2022. 09:24

Cure, hvala na odgovorima za bh kontrakcije, bila sam na ctg-u i imam ih stalno ali se nitko nije previse zabrinuo. Sada sam u 36.tjednu i imam jos jednu brigu... dosao mi je pozitivan bris vagine na b hemoliticki streptokok, da li znate sta sa time, da li se antibiotici uzimaju samo na porodu ili mozda vec sada, da li i beba treba antibiotike nakon poroda...? Hvala 🤗

• Dandelion0
    20. Kolovoz 2022. 12:27

Nora, ja imam žućkasti iscjedak jedno mjesec dana već. Bila na kontroli, dr. me pregledao, kaže da je to sve ok. Za smeđi ne znam, a možda ti taj žuti bude jako taman pa izgleda kao smeđi?! 

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    20. Kolovoz 2022. 12:29

Puni Mjesec, na porodu se dobije antibiotik. Za dijete ne znam dobije li što nakon poroda, ali javit će se cure koje znaju točno. 

Stiže nam curica 💓

Matuška
    20. Kolovoz 2022. 12:38

Bok cure, ja se već dugo nisam javljala, sve je bilo glatko pa sam se nekako prepustila tome 🙂
    Sad već lagano ide prema kraju pa će tako i vjerojatno neki novi izazovi 🙈 jučer i danas osjetim da mi srca ubrzano lupa, oko 100 ili nešto malo iznad. Tlak mi je standardni tokom cijele trudnoće, vuče prema niskom. Kak ste vi s otkucajima? Razmišljam da je možda i od pritiska u zraku koji je od jučer 🤷

Ruli
    21. Kolovoz 2022. 12:59

Meni je puls jučer bio preko 120, pa sam se malo legla i umirila pa je bilo ok. 
    A tlak mi je nizak, standardno.
    Evo upravo naručujem pizzu 🙈🐖 Imam baš jake cravings za junk hranom. Ufffff

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.