Pozdrav svima :-) Imam pitanje,da li je koja imala smedjkasto zuti iscjedak u trecem trimjesecju? Ja sam sad 32+2 i jutros i malo preko dana danas par smedjih kapljica i malo zuckasti iscjedak. Imala sam u urinu kristale, bakterije povisene,bas sam prekjucer bila kod gin ali on kaze da nije nista alarmantno,pregledao me vaginalno sve ok zatvorena,uzv sve ok i krvi nalazi i crp sve ok. Ovaj isjedak je fakat malo,ne zelim dramit ili ga zvati bez razloga..
Amelie meni se čini to ok kilaža. Moja je veća jer jedini parametar koji je veći za čak 3 tjedna je nogica, zato povećava toliko kilažu ja mislim 🤷♀️
--
Ja sam ovaj put kupila Persil za bebe. Pa ćemo vidjeti. Isto izbjegavam omekšivač na početku.
--
Nora67 žućkasti iscjedak je normalan u trudnoći, smeđi ne znam baš, bolje da zovneš gin za svaki slučaj?
--
Meni podivljao apetit, doslovno bi jela od jutra do mraka. Ajme meni.
Otvorena sezona gladnih trudnica. I meni kile zadnjih par tjedana samo gore. Gladna sam stalno...
Ma te procjene kilaže će nas sve dovest do ludila, a doktori to sve nešto otprilike izmjere pa bubnu neku brojku.
Ja sam za pranje koristila Frosch baby bez omekšivača. Nema neki miris tako da mislim da je okej.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Otvorena sezona gladnih trudnica. I meni kile zadnjih par tjedana samo gore. Gladna sam stalno…
Ma te procjene kilaže će nas sve dovest do ludila, a doktori to sve nešto otprilike izmjere pa bubnu neku brojku.
Ja sam za pranje koristila Frosch baby bez omekšivača. Nema neki miris tako da mislim da je okej.
Ja na +14 kg hahahaha, a apetit ludnica, spašava me samo šta sam visoka pa se kile ne vide, a trbušić je mali 😅 Definitivno ću onda neki od tih deterdženata i bez omekšivača.
Ja sam na +8, u mene naide period kada sve trpam u sebe pa onda period kada se moram tjerati da jedem, kao sada, zbog mucnina.. a za bebinu odjecu sam koristila Persil deterdžent, pokajala sam se, prejak mi sada nekako, definitivno cu nastaviti s Froschovim, cini se dosta blazi
Kako vama sto se tice kretanja, meni je zadnjuh par dana otezano, teska srca priznajem, osjecam bas tezinu stomaka, a inace sam navikla da me ima svugdje, pa mi nekako teze pada kad vidim da postajem "tromija" ali i to jos par tjedana, sve za bebice
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Cure, hvala na odgovorima za bh kontrakcije, bila sam na ctg-u i imam ih stalno ali se nitko nije previse zabrinuo. Sada sam u 36.tjednu i imam jos jednu brigu... dosao mi je pozitivan bris vagine na b hemoliticki streptokok, da li znate sta sa time, da li se antibiotici uzimaju samo na porodu ili mozda vec sada, da li i beba treba antibiotike nakon poroda...? Hvala 🤗
Nora, ja imam žućkasti iscjedak jedno mjesec dana već. Bila na kontroli, dr. me pregledao, kaže da je to sve ok. Za smeđi ne znam, a možda ti taj žuti bude jako taman pa izgleda kao smeđi?!
Stiže nam curica 💓
Puni Mjesec, na porodu se dobije antibiotik. Za dijete ne znam dobije li što nakon poroda, ali javit će se cure koje znaju točno.
Stiže nam curica 💓
Bok cure, ja se već dugo nisam javljala, sve je bilo glatko pa sam se nekako prepustila tome 🙂
Sad već lagano ide prema kraju pa će tako i vjerojatno neki novi izazovi 🙈 jučer i danas osjetim da mi srca ubrzano lupa, oko 100 ili nešto malo iznad. Tlak mi je standardni tokom cijele trudnoće, vuče prema niskom. Kak ste vi s otkucajima? Razmišljam da je možda i od pritiska u zraku koji je od jučer 🤷
Meni je puls jučer bio preko 120, pa sam se malo legla i umirila pa je bilo ok.
A tlak mi je nizak, standardno.
Evo upravo naručujem pizzu 🙈🐖 Imam baš jake cravings za junk hranom. Ufffff
Sortiraj odgovore
Najstariji