Ja sam mislila sterilizirati dudu i onu plastičnu posudicu za tu istu dudu i tako ju uzeti sa sobom 🤷
Da vas pitam, jeste li planirale uzeti dudu varalicu u rodilište? Ja jesam, ali ne znam kako da je steriliziram prije, ako je steriliziram u onom aparatu i pospremim u recimo onu vakum vrećicu kao za avion, hoće li to biti ok ako tako stoji par dana ili će se nakupiti bakterije? 🤷
Ja ću uzet dudu, imala sam i s malim i dobro mi je došla. Nisam mu stalno davala al malo da se smiri. Steriliziraj dudu i onu kutijicu gdje stoji i pospremi unutra, mislim da joj ništa nebi trebalo bit 😊 ja sam još i šeširiće s malim koristila koje sam u rodilištu samo ispirala poslije hranjenja s vodom jer nije da tamo imaš sterilizator ili nešto i srećom bilo je sve dobro, nadam se da će i sad tako bit 😊
Ja ću rodit na sv duhu..krenula sam već u trudničku jer me prije 2tj moja ginićka poslala na hitnu jer je njoj beba po mjerama trbuha bila premala. Ima ko iskustva sa dr Prkom? Čitala sam svakakva iskustva, al mislim da je na kraju najbitnije kakva je ekipa u rađaoni kad dođeš kaj ne?
Ja sam vec uzela dudu i kutijicu, i mislim narednih dana sterilizirat i spremit u torbu za rodiliste, tako sam isto i sa prvim i mislim da je to dovoljno..
Koje ste kupovale? S prvim sam Aventove, a sad sam opsjednuta sa svim modelima i bojama Bibs duda
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Ja sam vec uzela dudu i kutijicu, i mislim narednih dana sterilizirat i spremit u torbu za rodiliste, tako sam isto i sa prvim i mislim da je to dovoljno..
Koje ste kupovale? S prvim sam Aventove, a sad sam opsjednuta sa svim modelima i bojama Bibs duda
Ja sam uzela od Nuk-a za novorođenče, a od Aventa imam za kasnije od 3-24 mj.
Nadam se da ste sve dobro i da se nekako drzimo zadnjih dana I tjedana?
Sve cekam neku novu bebice, ali koliko vidim nakon kasnoljetnog vala malo se primirilo.
Moje prvo iskustvo je vezano za ZG I sv. Duh prije dosta godina, ali doista ne mogu reci nista lose. Kako su i cure rekle jako puno ovisi o ocekivanjima, kako si poslozis u glavi.... Na porodu su bili korektni. Samnom je bio suprug I nekako sam se oslonila na njega za podrsku i osjecaj sigurnosti. Osoblje je uglavnom zauzeto i ne znam bili od njih mogla dobiti I ocekivati isto. Malo oni proguraju neke svoje ideje u vidu intervencija, ali ja volim vjerovati da im je to posao I u interesu prema zeni, ne kontra nje.
Nakon poroda smo bili oboje s bebicom I vise od sata I to je bas lijep trenutak.
Kasnije na odjelu isto ok, nije bas da ti netko priskace u pomoc ako ne pitas I ne trazis. Bebice su cijelo vrijeme u sobi s mamom .Pomoc oko dojenja recimo za mene je izostala I dosta smo se mucili kasnije oko toga.
Ovoga puta ceka me malo drugacija prica, ali nadam se da ce sve proci ok I da smo sto prije doma s bebicama. Ipak tek tada nekako krene oporavak I uzivanje s smotuljcima.
Zašto mislite da dijete mora živjeti u sterilnim uvjetima? Steriliziranje duda, peglanje robe, sterilizacija bočica?? Sasvim bespotrebno, pripomaze stvaranju alergijskih reakcija. Opustite se, ne sterilizirajte i ne peglajte ništa, dovoljno je oprati deterdžentom i vodom
A nakon sterilizacije slobodno obrisem dudu sa papirnatim ubrusom?
Ma nego šta 🤗 ja ću si sve sterilizirati i već sam sve ispeglala.
Zašto mislite da dijete mora živjeti u sterilnim uvjetima? Steriliziranje duda, peglanje robe, sterilizacija bočica?? Sasvim bespotrebno, pripomaze stvaranju alergijskih reakcija. Opustite se, ne sterilizirajte i ne peglajte ništa, dovoljno je oprati deterdžentom i vodom
Nesto si mi jako ljubazna ovaj put, je li sve uredu? 🤣
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Ja niš nisam ispeglala ali sam oprala s bejbi deterdžentom. Steriliziram obavezno dude a pogotovo boce, ali normalno sušim na zraku i to je to.
In other news: ne spavam, kiselina i žgaravica ubijaju. Smršavila sam čak kilu. 🙄
Ja niš nisam ispeglala ali sam oprala s bejbi deterdžentom. Steriliziram obavezno dude a pogotovo boce, ali normalno sušim na zraku i to je to.
In other news: ne spavam, kiselina i žgaravica ubijaju. Smršavila sam čak kilu. 🙄
Aaaaaa nesanica, jbt ne znam šta bih da se nisam naoružala knjigama 😂 Pa dobro i kažu da je normalno da možeš i mršavit u zadnjem mjesecu trudnoće. Bit ćeš fit mamasita 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji