Onda mi je lakse ako nisam jedina. Ja sam isto tak legla na 2h, malo i odspavala i kasnije je bilo ok. Cak sam uspjela i nesto ocistiti.
Kak se tice hrane, shvatila sam da mi bas smeta ak pojedem previse tak da se moram jako kontrolirati, a beba mi ne smeta za zeludac jer je na zadak, al opet maternica je tu
Znači dobro da ste taman pisale o Reflustatu, uništila me kiselina noćas 🙈 pojela sam ful kasno neku lošu pizzu iz pekare i još sad ne mogu doći sebi. Idem odmah u potragu za njim
Muku mucim sa zgaravicama cijelu trudnocu, osim Reflustata preporucam i Rennie, jedan od rijetkih kojeg mogu trudnice i cak me duze drzi od Reflustata. 👌
Za par dana mi stiže Xiaomi kuhalo o kojem ste pisale i influensale me :D
Btw danas hormoni divljaju, plakala sam na reklame 🙄
I kod mene hormoni zadnjih par dana uzas, kroz cijelu trudnocu do sada sam bila ok, ali zadnjih par dana placem na sitnicu i bas osjetljiva i razdrazljiva..
Jeste se vi odlucili za imena ili ste jos uvijek neodlucni?
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Ja sam za sad ok s hormonima, par manjih ispada je bilo 😃
Što se tiče imena odlučili smo, ali smo rekli samo najužem krugu ljudi. Za ostale smo rekli da će saznat kad se rodi. Neda mi se slušat jel im se sviđa ili ne
Ja sam zadnjih dva tri tjedna koma s hormonima, isto mi dođe plakati iz čistog mira. Smijem se i plačem u isto vrijeme 🙂
Mi nismo odlučili oko imena. Dosta davno smo dogovorili neke zajedničke favorite, ali ništa definitvno. Ne vjerujem da ćemo imati ime prije poroda 😂
Istaa, i pokusavam to izbjeci ali dok se ne isplacem ne prode me, i neka nervoza i neki strah da necu stici sve uraditi prije nego sto beba dodje 😁
Ja sam imala par spremnih za curicu, ali musko nijedno, dok M nije predlozio Luka, i svidjelo mi se, je da je precesto ali ima nesto u njemu
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
Mi nemamo još ime 🤷♀️ Imamo tipa 5 favorita ali svaki dan mi je jedno ime super, pa mi drugi dan nije i tako. A opet želim da paše uz ime prve djevojčice i tako ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji