Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matuška
    21. Kolovoz 2022. 16:38

Onda mi je lakse ako nisam jedina. Ja sam isto tak legla na 2h, malo i odspavala i kasnije je bilo ok. Cak sam uspjela i nesto ocistiti.
    Kak se tice hrane, shvatila sam da mi bas smeta ak pojedem previse tak da se moram jako kontrolirati, a beba mi ne smeta za zeludac jer je na zadak, al opet maternica je tu

Ruli
    21. Kolovoz 2022. 21:34

Ooooo da blaženi reflustat. Svaku večer 😄

Matuška
    22. Kolovoz 2022. 11:01

Znači dobro da ste taman pisale o Reflustatu, uništila me kiselina noćas 🙈 pojela sam ful kasno neku lošu pizzu iz pekare i još sad ne mogu doći sebi. Idem odmah u potragu za njim

• PuniMjesec
    22. Kolovoz 2022. 13:59

Muku mucim sa zgaravicama cijelu trudnocu, osim Reflustata preporucam i Rennie, jedan od rijetkih kojeg mogu trudnice i cak me duze drzi od Reflustata. 👌

Ruli
    22. Kolovoz 2022. 18:51

Za par dana mi stiže Xiaomi kuhalo o kojem ste pisale i influensale me :D 
    Btw danas hormoni divljaju, plakala sam na reklame 🙄

Iri
    22. Kolovoz 2022. 22:15

I kod mene hormoni zadnjih par dana uzas, kroz cijelu trudnocu do sada sam bila ok, ali zadnjih par dana placem na sitnicu i bas osjetljiva i razdrazljiva..
    Jeste se vi odlucili za imena ili ste jos uvijek neodlucni?

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

Matuška
    23. Kolovoz 2022. 08:14

Ja sam za sad ok s hormonima, par manjih ispada je bilo 😃
    Što se tiče imena odlučili smo, ali smo rekli samo najužem krugu ljudi. Za ostale smo rekli da će saznat kad se rodi. Neda mi se slušat jel im se sviđa ili ne

• dala
    23. Kolovoz 2022. 10:52

Ja sam zadnjih dva tri tjedna koma s hormonima, isto mi dođe plakati iz čistog mira. Smijem se i plačem u isto vrijeme 🙂
    Mi nismo odlučili oko imena. Dosta davno smo dogovorili neke zajedničke favorite, ali ništa definitvno. Ne vjerujem da ćemo imati ime prije poroda 😂

Iri
    23. Kolovoz 2022. 12:07

Istaa, i pokusavam to izbjeci ali dok se ne isplacem ne prode me, i neka nervoza i neki strah da necu stici sve uraditi prije nego sto beba dodje 😁 
    Ja sam imala par spremnih za curicu, ali musko nijedno, dok M nije predlozio Luka, i svidjelo mi se, je da je precesto ali ima nesto u njemu

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

Ruli
    23. Kolovoz 2022. 12:39

Mi nemamo još ime 🤷‍♀️ Imamo tipa 5 favorita ali svaki dan mi je jedno ime super, pa mi drugi dan nije i tako. A opet želim da paše uz ime prve djevojčice i tako ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.