PuniMjesec dobrodošla! Nemam iskustva s bh kontrakcijama 🤷♀️
Depilacija - da nije onog praha Lidera ja ne znam kako bi…sutra baš moram obavit tretman jer mi je pregled prekosutra. Kad sam mogla dolje vidjeti žilet u mojim rukama je uvijek značio masakr!
Vidiš nisam pojma imala za taj prah, baš ću ga probati. Inače za bikini zonu koristim kremu jer da samo priđem žiletom sve bi se osulo i upalilo ali nekako sam postala nezadovoljna i tim kremama, smrde toxično a čini mi se da više ne odrade dobar posao
Zvonko i Mallla to je istina, nekako nisam htjela biti u grupi ako nisam aktivna ali činjenica je da kako koja rodi će vjerojatno opet manje pisati, pogotovo kad dođete sve doma ❤️ voljela bih se čuti sa svima, pa dajte link ako ulovite vremena.
.
Oporavak super prolazi, Leo se odlično navikava na bracu, mazi ga i gleda. Svejedno, voli da je pažnja i dalje na njemu pa se uhodavamo nekako. Mama mi dosta pomaže, a muž je doma sva sreća. Inače, bebac je za sada jako miran i dobar nadam se da će tako i dalje 🥰💙🙏🏼
.
Aptamil je to neki sa zelenim slovima, razlika je kao u organskim sastojcima, ali nisam ga još srećom ni otvorila jer imam mlijeka i izdajam
Zvonko i Mallla to je istina, nekako nisam htjela biti u grupi ako nisam aktivna ali činjenica je da kako koja rodi će vjerojatno opet manje pisati, pogotovo kad dođete sve doma ❤️ voljela bih se čuti sa svima, pa dajte link ako ulovite vremena.
.
Oporavak super prolazi, Leo se odlično navikava na bracu, mazi ga i gleda. Svejedno, voli da je pažnja i dalje na njemu pa se uhodavamo nekako. Mama mi dosta pomaže, a muž je doma sva sreća. Inače, bebac je za sada jako miran i dobar nadam se da će tako i dalje 🥰💙🙏🏼
.
Aptamil je to neki sa zelenim slovima, razlika je kao u organskim sastojcima, ali nisam ga još srećom ni otvorila jer imam mlijeka i izdajam
https://chat.whatsapp.com/DVPh93t0ExL5P9sE6sZAwE
Cekamo te 💛
Hvala Moana, kaže da je link resetiran pa ne ide 😅
Evo ti novi link. Usla nam je jedna cura pa sam makla odmah poveznicu na link misleci da si ti 😂
https://chat.whatsapp.com/GJRYwnvGhPkKvg61QnAobe
Samo se predstavi cim udjes da znam 😁😘
Usla 🥰
Ako nekome koristi u dm- su do kraja mjeseca Pampers pelene na promociji 3+1 gratis. 😄
Nadam se da se svi dobro držimo do pregleda i poroda? 🤗
I ja sa pregleda danas, sve je ok, beba je na 2800 i dalje na zadak. Moj gin je na godišnjem, ovaj na zamjeni nije uopće spominjao vanjski okret. Dao mi je samo par uputnica da odradim predoperativne pretrage.
Super za dobre preglede!👍 Mene čeka idući tjedan!
Bebice se debljaju, to je super😊, jest da i nam nešto ostane...
Dala u kojem si ti tjednu?
Bebice se debljaju, to je super😊, jest da i nam nešto ostane…
Ja sam 36+4 danas
Bebice se debljaju, to je super😊, jest da i nam nešto ostane…
Ja sam 36+4 danas
Ja sam 36+3😊.
Pregled mi je na 37 + 3 i iskreno veselilo bi me da dobijem neki konkretan plan tada što će samnom. Moja cura je još na zadak, baš se vidi po položaju u trbuhu da je zauzela poziciju i ne odustaje...
Ja sam 36+3😊.
Pregled mi je na 37 + 3 i iskreno veselilo bi me da dobijem neki konkretan plan tada što će samnom. Moja cura je još na zadak, baš se vidi po položaju u trbuhu da je zauzela poziciju i ne odustaje…
Nisam ni ja optimistična da ce se moja okrenuti, iako mi je danas doktor rekao da su se i zadnji dan znale bebe okretati. I poslao me na krvnu sliku, EKG i anesteziologu, dakle sve pripreme za carski. Da je i malo priprodni porod u planu, mozda bi radio briseve na streptokok...Iako, sve se još stigne. Vidjet ćeš idući tjedan, tako su i meni stavili već za tjedan dana pregled.
Ja sam 36 +3, nadam se da moja beba neće doći do 4 kg do termina 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji