Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SUZY0507
    16. Kolovoz 2022. 20:29

LuI.

Ja sam 36 +3, nadam se da moja beba neće doći do 4 kg do termina 😅

Bome ima šanse ☺️

• SUZY0507
    16. Kolovoz 2022. 20:42

dala

SUZY0507

Ja sam 36+3😊.
    Pregled mi je na 37 + 3 i iskreno veselilo bi me da dobijem neki konkretan plan tada što će samnom. Moja cura je još na zadak, baš se vidi po položaju u trbuhu da je zauzela poziciju i ne odustaje…

Nisam ni ja optimistična da ce se moja okrenuti, iako mi je danas doktor rekao da su se i zadnji dan znale bebe okretati. I poslao me na krvnu sliku, EKG i anesteziologu, dakle sve pripreme za carski. Da je i malo priprodni porod u planu, mozda bi radio briseve na streptokok…Iako, sve se još stigne. Vidjet ćeš idući tjedan, tako su i meni stavili već za tjedan dana pregled.

LuI.

Ja sam 36 +3, nadam se da moja beba neće doći do 4 kg do termina 😅

Moja je u 2 tjedna prema ultrazvuku dobila 600 g, ako tako nastavi…ajme meni

I meni se čini da ide tim putem! Drago mi je radi tebe,  bar imaš plan pa se nekako čovjek pripremi na to i nosiš s tim što dobiješ. Samo da sve dobro prođe.  Da se bebice rode bez traume i oštećenja. Priželjkujem si takav scenarij idući tjedan. 
    Naravno da se bebe mogu okrenuti u zadnji tren. Meni su čak pjevali da kao s trudovima se znaju zarotirati u normalan položaj, ali sve je to nako.... 
    Navodno građa maternice,  nekih tetiva ili uska zdjelica mogu dovesti do ponavljajućih zadatka. Mislim da je netko spomenuo poznanicu s dva vanjska okreta. 
    Sve je to super što dobro završi,  a hoće,  svima nadam se.... 🙏
    Onda ćemo kukati oko negih drugih muka!

Mallla
    16. Kolovoz 2022. 22:49

Hej cure super za dobre preglede. Moj pregled je isto bio danas. Uglavnom sve je ok, sad je čekanje hoće li prije porod ili termin kad je onda gledanje plodne vode i ctg. Beba je procjenjena na oko 4kg, a ja se pitam di bi to trebalo izaći, pa se onda tješim da su  možda fulali i tako...sad idemo dan po dan pa kako bude!
    Malo me je taj današnji pregled uznervozio, odma mi je i tlak otišao u nebesa, al došla sam sebi, sad sam ok.

url=https://lilypie.com]

• Hani
    17. Kolovoz 2022. 16:59

Pozz😁
    Lovim i stižem stranice, a ovdje sad nikoga😂 
    Javite u par crta priče s poroda i kako ide uhodavanje s bebačima🤗

Ruli
    17. Kolovoz 2022. 18:07

Ja imam sutra pregled i jedva čekam! 😍 
    Jutros mi opet išla krv iz nosa 🤷‍♀️

Iri
    17. Kolovoz 2022. 20:02

Ja sam imala u cetvrtak pregled, zatvorena, ali me lazni trudovi i dalje rasturaju.. jesu li se kojoj vratile mucnine sad pred kraj, znaci konstantno muka, niti sta jesti niti piti

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

• dala
    18. Kolovoz 2022. 08:29

Iri

Ja sam imala u cetvrtak pregled, zatvorena, ali me lazni trudovi i dalje rasturaju.. jesu li se kojoj vratile mucnine sad pred kraj, znaci konstantno muka, niti sta jesti niti piti

Ja sam ok, ali ja nisam imala neke mučnine niti na početku 

• dala
    18. Kolovoz 2022. 08:30

Ruli

Ja imam sutra pregled i jedva čekam! 😍
    Jutros mi opet išla krv iz nosa 🤷‍♀️

A meni svako malo nešto krvi na nos. Nije bas da se samo od sebe spusti, ali ako jače puhnem ima uvijek neke sukrvice

• SUZY0507
    18. Kolovoz 2022. 09:40

Meni se isto znalo desiti s nosom i sukrvicom,  ne jako ali onako... 
    Mučnine nemam,  ali imam osjećaj težine na zdjelici i baš se jedva vučem,  znojim se i sve mi je teško.
    Spavanje mi je isto izazov,  dva i pol položaja koja mogu podnijeti....grčevi u nogama,  sve fine trudnicke stvari. 
    Generalno sve nekako ide ka kraju... 🤔
    Također imam i te BH kontrakcije koje sad već pomalo bole. S bebama na zadak je to show jer kada si recimo proteže noge,  ono što je vama udar prema gore nama je postrance, pa onda jako rastežu trbuh lijevo i desno.
    S lijeve strane vidiš noge,  s desne strane velika grba glava i kralješnica. 😂😂😂😂
    I ja jedva čekam pregled, procjenu težine.... Sad očekujem da ćemo ići češće... 

• dala
    18. Kolovoz 2022. 10:12

Ja sam dobra sa spavanjem, je da je to jedan ili drugi bok, ali ne budim se do nekih 7 ujutro, onda wc i natrag u krevet na još sat vremena 😀 Meni je banana jastuk otkriće u trudnoći i ne namjeravam se ga odreći 😂
    A ova moja ima noge taman ispred glave pa ako vidim kakva micanja onda je to taman po sredini trbuha 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.